12.madde işi bozuyor gibi !!! SHELL MOBİL UYGULAMASI KAZANDIRIYOR Shell Mobil Uygulaması Kullanıcılarına özel kampanyaya katılın ve yakıt alımlarınızdan 10 kat SmartPuan kazanın. Kampanya Kuralları
|
SHELL MOBİL UYGULAMASI KAZANDIRIYOR 10 kat puan
-
-
Evet 12.madde sıkıntılı. yakın zamanda Shell den yakıt alan arkadaşlar, kaç TL akaryakıt alımına kaç puan kazandınız bakıp yazabilir misiniz? Ayrıca bu puanın karşılığı tl olarak ne ediyor?
12.Kampanya süresinde bir müşterinin aylık olarak kazanabileceği maksimum puan 1500’ü geçemez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pahalı olan benzin veya mazot alırsanız litre başına 1 puan ucuz olanı alırsanız 0.5 puan. 100 puan 1 TL
Hocam 185 TL yakıt alımıma 23 puan yüklenmiş 1 hafta öncesi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aşağıdaki hesap doğruysa pek kazançlı değil gibi;
125 TL / 7,28 TL(İstanbul dizel yakıt fiyatı, pahalı olan) = 17,17 lt
17,17 x 10 = 171,7 puan
171,7 / 100 = 1,71 TL
Sonuç olarak; 125 TL dizel alımına 1,71TL Shell puan (benzinde de yakın fakat kısmen düşük bir tutar çıkacaktır)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 18 Ağustos 2021; 18:11:4 >
kampanya nerde ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler 1500 puan 15 TL ediyor aylık Max kazancmis.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
konudan bağımsız olarak gittigidiyordan kazanılan 10 tl puan 150 tl üzeri yakıt alımında mı kullanılabiliyor.
-
shell her ay en az 200 lira yakıt alımına 20-30 liralık puan vericem diye mail atıyordu alıyordum bende. işim geliyordu ama 1 2-3 kere yaralandım sonra mail atmaz oldu. bende bıraktım zaten shell i. bir depo ile 600km zor götürüyor. petrol ofisine geçtim 850km yapıyorum bir depo ile
-
Shell o kadar olmaz hocam sen ona inanmak istemişsin :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: serdenboduroglu
Shell o kadar olmaz hocam sen ona inanmak istemişsin :)o kadar olmaz derken
-
Yani 250 km fark en kötü yakıt ile en iyi yakıt arasında bile olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: serdenboduroglu
Yani 250 km fark en kötü yakıt ile en iyi yakıt arasında bile olmazyıllardır araba kullanan biri olarak malesef böyle. bu sadece benim yorumum değil. şimdiye kadar kullandığım arabaların facebook gruplarına üyeyim. gruplarda genel olarak shell in yakıtının hemen bittiğini dolayısı ile daha az km yaptığını söylüyorlar
-
Anladım hocam belki daha az gidiyordur ama 250 km fark çok geldi bana
Eskiden iyi puan gelirdi hatta zubizu ile x2 puan oluyordu.
Şimdi baktım çok düşük puanlar veriyorlar
2 ay önce 200 TL yakıta 56 puan verirken bunay 24 puan vermiş
Sürekli shellden alırım uzun yol ortamam sabit 110km/s hız ile 4 litre civarında yani 1000km yapıyorum demek ki petrol ofisinden alsam 3lt yakcak 😂
Hepsi aynı rafinerin mazotu. Tek fark içine eklenen firmaların 1000ltye 3lt eklenen katkı. Önemli olan istasyon
1,71*4= 6,84tl
yapıkredi=50tl
temassız ödeme=7.5tl
500tl ye 64,34tl iade
daha ne olsun.
-
Shell puan konusunda çok kötü bence, BP’de kia club card’a %2 veriyor.
-
Shell'in yakıtı PO'ya göre daha ince motor daha rahat yakıyor ama katedilen mesafe az.
PO'yu muhtemelen biraz daha kalınlaştıracak katkı koymuşlar. Yazın iyi olabilir ama kalın mazot kışın rölantide titreme vs yapabilir.
Başıma geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Pahalı olan benzin veya mazot alırsanız litre başına 1 puan ucuz olanı alırsanız 0.5 puan. 100 puan 1 TL |
Benzer içerikler
- doğum gününde hediye veren markalar
- vakıfbank mtv taksit 2025
- migros fotoğraf baskı
- koşu bandı minderi işe yarıyor mu
- bargello 561 orjinali
- letgo güvenli ödeme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X