Şimdi Ara

Axess'le Chip-paralar Bağışa Dönüşüyor! Hem de 5 kat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
16
Favori
11.674
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M i M -- 22 Şubat 2023; 19:20:12 >

• Tebrikler. Güzel hareket
  • çok iyi kampanya, 250 chippara birikmişti.

• Hadi arkadaşlar bugüne kadar hep kendimiz için puan kovaladik şimdi sıra iyilikte. sabah 140 harcamistim keşke harcamasaydim ama 160 chip hala var 800 TL eder. 10 chip 20 chip demeyin yuklenin.

• İlgili derneklerin internet sitelerinden mi bağış yapacağız yoksa Akbank uygulamasından mı?
  • KnifeRex kullanıcısına yanıt
    Bende o kısmı tam anlamadım
  • Yalnız arkadaşlar bağışı otomatik 6 taksite bölüyor ve 5 kat chip para yalnızca ilk taksit için ödenebiliyor aklınızda olsun.

Edit: 6 taksite katılım butonu getirip çözmüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 23 Şubat 2023; 21:21:47 >
  • Taksit işi sakat olmuş. 80 chip para var. 2400lira bağış yaparsam ilk taksidi chip parayla ödeyebiliyorum.

• ahbab'ın sitesinde kredi kartla bağış seçeneği var mı arkadaşlar?

• Oransal olarak bakınca %60 siz bağışlıyorsunuz %40 akbanktan
  • Tebrikler Akbank, diğer bankalara örnek olur İnşallah.

Bende de 100 chip var, kullanmak isterim

Belki mahşerde cehenneme düşerken, kurtulmaya vesile olur. Asıl sıcak fırsat budur.

• Guzel kampanya ama istem disi 6 taksit yapmasi chip paranin tamamiyla bagis yapilmasini engelliyor. Taksit olayi keske ekstreye yansidiktan sonra musteri istegiyle olsaymis
  • Odemeniz icin tesekkur ederiz. Isleminiz, faizsiz ucretsiz 6 taksite bolunecektir. Taksit imkanindan faydalanmak istemiyorsaniz 444 25 25'i arayabilirsiniz. Mersis: 0015001526400497 B001

mesajı geldi:

Taksit imkanından faydalanmamak için 444 25 25'i arayabiliyormuşuz

• 6 taksit olayı 40dk içinde bitiyor yazıyor.
  • En anlamlı chip para kampanyası ama ne yazıkki sıfır chip param var 115 tl vardı ×2 çıkmayınca markette harcadım geçen hafta. Kartımı da aktif kullandığım için hiç kampanya gelmiyor, olsaydı hemen kullanırdım bu kampanyada.
  • Normalde 2kat degerli kullandigimizda max 75tl chip parayi 150tl olarak odeyebiliyorduk.

Bagis kampanyasinda herhangi bir ust limit belirtmemisler aciklamalarda, deneyen oldu mu limit var midir? 450tl chip param var su an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 23 Şubat 2023; 2:2:20 >
  • süper kampanya, 2 kartta toplam 700 TL chip para var 3500 TL bir yaraya merhem olur

• vitriol kullanıcısına yanıt
    Kampanyaya katıldığımda 444 25 25'i aradığımda taksit olayını iptal etmediler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.