axess Axess'le Chip-paralar Bağışa Dönüşüyor https://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/16033/axessle-chip-paralar-bagisa-donusuyor< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M i M -- 22 Şubat 2023; 19:20:12 > |
Axess'le Chip-paralar Bağışa Dönüşüyor! Hem de 5 kat!
-
-
Tebrikler. Güzel hareket -
çok iyi kampanya, 250 chippara birikmişti.
-
Hadi arkadaşlar bugüne kadar hep kendimiz için puan kovaladik şimdi sıra iyilikte. sabah 140 harcamistim keşke harcamasaydim ama 160 chip hala var 800 TL eder. 10 chip 20 chip demeyin yuklenin.
-
İlgili derneklerin internet sitelerinden mi bağış yapacağız yoksa Akbank uygulamasından mı? -
Bende o kısmı tam anlamadım -
Yalnız arkadaşlar bağışı otomatik 6 taksite bölüyor ve 5 kat chip para yalnızca ilk taksit için ödenebiliyor aklınızda olsun.
Edit: 6 taksite katılım butonu getirip çözmüşler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 23 Şubat 2023; 21:21:47 > -
Taksit işi sakat olmuş. 80 chip para var. 2400lira bağış yaparsam ilk taksidi chip parayla ödeyebiliyorum.
-
ahbab'ın sitesinde kredi kartla bağış seçeneği var mı arkadaşlar?
-
Oransal olarak bakınca %60 siz bağışlıyorsunuz %40 akbanktan -
Tebrikler Akbank, diğer bankalara örnek olur İnşallah.
Bende de 100 chip var, kullanmak isterim
Belki mahşerde cehenneme düşerken, kurtulmaya vesile olur. Asıl sıcak fırsat budur.
-
Guzel kampanya ama istem disi 6 taksit yapmasi chip paranin tamamiyla bagis yapilmasini engelliyor. Taksit olayi keske ekstreye yansidiktan sonra musteri istegiyle olsaymis -
Odemeniz icin tesekkur ederiz. Isleminiz, faizsiz ucretsiz 6 taksite bolunecektir. Taksit imkanindan faydalanmak istemiyorsaniz 444 25 25'i arayabilirsiniz. Mersis: 0015001526400497 B001
mesajı geldi:
Taksit imkanından faydalanmamak için 444 25 25'i arayabiliyormuşuz
-
6 taksit olayı 40dk içinde bitiyor yazıyor. -
En anlamlı chip para kampanyası ama ne yazıkki sıfır chip param var 115 tl vardı ×2 çıkmayınca markette harcadım geçen hafta. Kartımı da aktif kullandığım için hiç kampanya gelmiyor, olsaydı hemen kullanırdım bu kampanyada. -
Normalde 2kat degerli kullandigimizda max 75tl chip parayi 150tl olarak odeyebiliyorduk.
Bagis kampanyasinda herhangi bir ust limit belirtmemisler aciklamalarda, deneyen oldu mu limit var midir? 450tl chip param var su an
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 23 Şubat 2023; 2:2:20 > -
süper kampanya, 2 kartta toplam 700 TL chip para var 3500 TL bir yaraya merhem olur
-
Kampanyaya katıldığımda 444 25 25'i aradığımda taksit olayını iptal etmediler
Tebrikler Akbank, diğer bankalara örnek olur İnşallah. Bende de 100 chip var, kullanmak isterim Belki mahşerde cehenneme düşerken, kurtulmaya vesile olur. Asıl sıcak fırsat budur. |
Hadi arkadaşlar bugüne kadar hep kendimiz için puan kovaladik şimdi sıra iyilikte. sabah 140 harcamistim keşke harcamasaydim ama 160 chip hala var 800 TL eder. 10 chip 20 chip demeyin yuklenin. |
Bugüne kadar yemedim içmedim 600 chip biriktirdim ..böyle hayırlı birşeye yatiracagim için o kadar sevindim ki ..şimdi beklemedeyim kesinlestirelim hepsi feda olsun 🙏
|
Kazanan Akbanklı kampanyasından 5000 lira çip alsak, sonra onu da bu kampanyada değerlendirsek olur mu acaba? Hanıma hesap açayım diyordum kazanan Akbanklı kampanyası için. Bir engel yoksa 25000 lira bağışa vesile olmuş olurum.
|
çok iyi kampanya, 250 chippara birikmişti. |
Tebrikler. Güzel hareket
|
Yalnız arkadaşlar bağışı otomatik 6 taksite bölüyor ve 5 kat chip para yalnızca ilk taksit için ödenebiliyor aklınızda olsun. Edit: 6 taksite katılım butonu getirip çözmüşler. |
Önce 30000 TL bağış yapacaksın kredi kartından, sonra 6000 chip parayla 30000 TL borcu sileceksin. |
Benzer içerikler
- qnb 25 bin ödül
- ziraat bankası digiturk kampanyası 2024
- midas kripto 200 tl
- ziraat süper şube nedir
- teklifimgelsin kupon kodu
- bim yazıcı
- apple müzik öğrenci
- n11 çabuk
- letgo güvenli ödeme
- siber pazartesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X