6 takside bölünüyor. Sadece 1 taksidi chip parayla ödeyebilirsiniz. Bu detayı atlamayın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Axess'le Chip-paralar Bağışa Dönüşüyor! Hem de 5 kat! (2. sayfa)
-
-
-
Free dahil değilmiş.
-
akbank kampanya yaptım afetzedelere bağış ödemelerinize 5 kat çippara ile ödeme derken
6 taksit yapmayı da otomatik yaparken?
bu nasıl iştir?
"Odemeniz icin tesekkur ederiz. Isleminiz, faizsiz ucretsiz 6 taksite bolunecektir.
Taksit imkanindan faydalanmak istemiyorsaniz 444 25 25'i arayabilirsiniz. "
deyip de neden yan çiziyor?
bu akbank insanlarla kafa mı buluyor?
hem SMS at Taksit imkanindan faydalanmak istemiyorsaniz 444 25 25'i ara diyor hem taksiti kaldırmıyor?
Akbank sözünde durmuyor o zaman?
ödemeyi 5x çippara ile silersin diye kampanya olsun diye milletle kafa bulma bari.
Akbanka Güvenilmez o zaman
-
-
Bugün katıl butonu eklemişler. Dün katılım gerekmeden otomatik taksit yapıyordu.
-
-
Ben aradım taksiti iptal edin dönem içi işlemlere atın dedim talebimi aldılar bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
faizsiz 6 taksit var ona katıl böler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben bölünmesini istemiyorum.
Ben dün denemek için düşük tutarlı işlem yaptım çünkü tam olarak nerden bağış yapınca 5x silinecek anlamamıştım. Ahbap'ın sitesinden 50 TL yolladım otomatik taksit oldu bir kaç kişiyle görüşüce en son temsilci dönem içine yansıyına taksit iptali yaparız dedi. Dönem içine yansımış az önce aradığımda iptal edemiyoruz dediler. Her ne kadar düşük tutar olursa da direkt bddk'dan şikayet kaydı oluşturdum çünkü bu kampanyadan bağımsız yaptıkları şey yasal değil benim onayım olmadan kartım ile işlem yapılıyor . Bağış olduğundan iyi niyet güzellemesi yapmayacağım herhangi bir x kampanya yapıp ilerde 12 taksit faziyile de otomatik taksit yapabilirler düz mantık.
-
Siz herhangi bir taksit kampanyasına katilmadan mi taksit yaptilar? Sadece bağış taksit kampanyası degil, genel taksit kampanyasi icin de soruyorum.
Evet hocam zaten bağış kampanyasına katılım butonu yoktu otomatik kendiliğinden yapıyor ben hiç bir harcamamı taksitli almıyorum haliyle taksit kampanyalarına katılmıyorum
Son kısım farazi zaten en azından bddk kararı ile bir daha kampanya departmanı böyle kampanyalar yapmasın diye şikayette bulundum katılım gerektiren kampanyalarda böylr bir sorun olmaz diye tahmin ediyorum
Ben denemedim henuz. Ama ben de taksitli bagis kampanyası katilima bagli tutulmus.
Tam dünden beri ne müthiş bir kampanya derken, şu an iyi ki burayı kontrol etmişim diyorum... Otomatik taksit yapıp milleti aldatmak da nedir?
Ama şunun netleşmesi lazım, bende bağışlara 6 taksit kampanyasında katıl tuşu var, ona katılmazsam 6 taksit yapmaması lazım... Taksit olayına takılanlar bu kampanyaya katılım yapmışlar mıydı?
Şu otomatik taksit olayı kalksın, güzel bir bağış yaparız inşaallah.
-
-
Dün 6 taksit kampanyasına katıl diye bir buton yoktu,(bugün "katıl" butonu getirmişler) otomatik olarak 6 taksit yaptılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
E-devletten afad a yaptım taksit mesajı gelmedi sonucu yazarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Şubat 2023; 15:45:40 >
ahbab.org a bağış; axess kredi kartı akbankta halen provizyonda göründüğü için taksit olmamış
haliyle 5x ile öde butonu da yok
son 5 gün diyor
bakalım provizyondan çıkınca ne yapacak?
(dün olmayan ama bugün görünen 6 taksite KATIL butonuna basmadım)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X