Axess'le Chip-paralar Bağışa Dönüşüyor! Hem de 5 kat! (4. sayfa)
-
-
Free neden dahil değil?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyzicotwitter“iyzico olarak, depremden etkilenen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması adına tüm desteğimizle iş ortağımız Ahbap’ın yanındayız. Siz de aşağıdaki link aracılığıyla Ahbap’a iyzico güvencesinde destek olabilirsiniz. https://t.co/Zmmfkzv45B”https://twitter.com/iyzico/status/1622936618934861824?s=20
Ahbap'a burdan yaptığım bağış akbank posundan geçti ve x5 seçeneği çıktı.
Bkmexpress üzerinden yaptığım Kızılay bağışındada x5 çıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkkkkan -- 25 Şubat 2023; 22:6:44 >
-
AFAD 5x çıkmıyor
Free kartta dahil. Bugün provizyona düştü 5x ile odedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İki adet farklı Axess kredi kartı ile ahbap bağış ödemesi yaptım (kartlardan biri benim biri eşimin) benim kredi kartimda bağış ödemelerine 6 taksit kampanyasina katıldığım için işleminiz altı taksit olacaktır diye sms geldi. İşlem provizyondayken aradım taksiti iptal ettirdim. Provizyondan çıkınca X5 olarak ödedim. Eşimin kredi kartında 6 taksit kampanyasina katilmamistik ancak kişiye özel 2 ay erteleme ve 3 taksit kampanyalarına katılmışız. Bu yüzden işleminiz taksitlendirlecektir diye sms veldi. İptal için aradığımızda provizyondayken işlem yapamadıklarını söylediler. Provizyondan çıktıktan sonra (iki ay otelenmis ve 3 taksit yapılmıştı) aradık öteleme ve taksit iptali talep ettik. İşlem yapıldı dediler ancak hesap hareketlerine bir gün sonra yansidi. Güncel hesap hareketlerinde 1. 2. Ve 3. Taksit görüldü ve hepsinde chip para ile x 5 ödeme çıktı. Bu sayede her iki kartla da bağışı X5 chip para olarak yapmış olduk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Haber veren arkadaşa ve Akbank a teşekkürler. Chip paralar hiç bu kadar bereketli olmamıştı
Kampanyaya bireysel kartlar ve şahıs şirketlerine ait ticari kartlar dahildir.
Kampanyaya Bank'O Card Axess (Odea Bank) ve banka kartları dahil değildir.
Nereye bağışladın ve ne şekilde alım yaptın hocam, yani banka uygulamadan mi, yardım kuruluş sayfasından mi?
Ahbap sitesinde kredi kartı ile ode kısmı vardı. Oradan yaptım. İyzico / ahbap org diye görünüyor .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
2. Ve sonraki bağışları deneyimleyen oldumu her defasında x5 çıkıyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
500 yapcam, taksite bolmez İnşallah. Siz kaç yaptiydinz
Akbank kart da dahil mi arkadaşlar acilll
Hayırquote:
Orijinalden alıntı: yvz1903
Akbank kart da dahil mi arkadaşlar acilll
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sağolun
Hocam bendede free kart var bağış yapayim diyorum da otomatik taksit yapmıyor değil mi ona göre bağış yapayim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X