Şimdi Ara

Axess'le Chip-paralar Bağışa Dönüşüyor! Hem de 5 kat! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
16
Favori
11.674
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazı yardımlarla üretilen veya alınan çadırlar satılarak

gerçekten karşılıksız yardım eden ahbablarda çadıra dönüşüyormuş

bu nedenle aracısız komisyonsuz dertsiz direkt ahbab.org a gönderdim bağışı

axess kredi kartla ertesi gün x5 çippara ile ödeme yaptım

• genclik17 kullanıcısına yanıt
    Taksit kampanyasına katilmadiysaniz bölmüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afad için ödeme yapmıştım. Dönem içi işlemlere düştü, 5 kat chip para ile ödenmiyor. Kayıtla falan uğraş artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağış odemelerine taksite katılmadım..ama malesef her ödemeye 2 taksit gibi bir kampanyam var ..şimdi bağış 5x kampanyası son 1 gün yazıyor ama kampanya içerisinde 20 Mart yazıyor ..ne yapmam gerekiyor arkadaşlar bağışımı 1 Mart ta mı yapmalıyım taksit işiyle uğraşmamak için ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 27 Şubat 2023; 9:24:4 >
  • bayguru B kullanıcısına yanıt

Ben 1 martı bekliyorum. Katılımsız 6 taksit kampanyası yenilenmez ise yardımın tamamını *5 chiple öderiz diye düşünüyorum.

• Müthiş bir kampanya. Tebrik ederim Akbank

• mskc M kullanıcısına yanıt

Katilmadim hocam. Teşekkürler

• Deneme amaçlı akut ' a resmi sitesinden axess ile 70 tl bağış yaptım. Dönem içi işlerde gözükuyor ama 5xchip para seçeneği çıkmıyor.

Axess'le Chip-paralar Bağışa Dönüşüyor! Hem de 5 kat!

• BDDK yolu ile çözdük arkadaşlar diğer 5 taksiti dönem içine aktardılar . Provizyon aşamasında iptal varmış ama “deneyimsiz” müşteri temsilcileri nasıl yapıldığını bilmediği için provizyondan çıkmasını bekleyin demişler. Başınıza gelirse bir kaç kez olana kadar arayın. Akbank’a ulaşarak diğer taksitleri dönem içi yansıttırın erken kapatma yaparsanız 5x chip para olmuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • https://iyzi.link/AI74PQ bu link üzerinden akut vakfı için bağış yaptım ve dönem içine düşünce x5 chippara ödemesi çıktı.

Axess'le Chip-paralar Bağışa Dönüşüyor! Hem de 5 kat!akutvakfi.org.tr
    AKUT VAKFI – AKUT Vakfı Resmi Sitesi
    https://akutvakfi.org.tr

destek ola tıklayıp iyzico linke yönlendiriyor. Bilginize...

• can33tokat C kullanıcısına yanıt

Kampanya sartlarinda 20 mart diyor, ama uygulamada son 1 gun diyor. Banka kampanyalarina güven olmaz, cat diye bitirirler. Ayrica islemin provizyondan cikmasi 1 gunu geçebiliyor bazen. Ben o yuzden yarın kalan chipparayi da kullanmaya çalışacağım. Sizin de haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK Kara Murat -- 27 Şubat 2023; 20:30:1 >
  • cengos07 C kullanıcısına yanıt

Ben de " https://www.akut.org.tr" üzerinde bağış yaptım x5 gözükmüyor. Bağış için taksit kampanya linkinde akutvakfi.org.tr üzerinden yapılan harcamalar taksitlendirilecek yazmış. Muhtemelen x5 de akutvakfi yapılan bağış için geçerli olacaktır.

• Axess'le Chip-paralar Bağışa Dönüşüyor! Hem de 5 kat!

Dün akşam free ile ahbab sitesinden 500 yaptım. Az önce dönem içine girmiş, X5 çip ile odedim.taksit kampanyasıba katil yapmadiydim, bolmemis

• 3-4 tane ahbap bağışı var 1 tanesinde x5 çıktı diğerleri oralı olmuyor. Kayıt açalı 1 hafta oldu tık yok. Bi de attıkları mailde 2 iş günü demezler mi :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.