Şimdi Ara

Axess'le Chip-paralar Bağışa Dönüşüyor! Hem de 5 kat! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
16
Favori
11.688
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 21 şubatta bağış yaptım, benden habersiz 6 taksit yaptılar(bağış ödemelerine 6 taksit kampanyasına katılmamıştım),21 şubattan beri kaç sefer aradım,taksiti iptal etmemek için ellerinden geleni yapıyorlar, juzdan uygulamasında ve mobil uygulamada "gelecek dönem işlemleri"nde görünen taksitleri görmediklerini iddia ediyorlar,3-4 defa ısrarla kontrol etmelerini söyleyince ne hikmetse birden göründü sonra sistemsel sorun oldu(!),beni başka müşteri temsilcisine aktardı,yine aynı şekilde anlattım,yine göremediler,ısrarla sorunca yine birden işlemlerimi gördüler,yine sistemsel sorun olup başka müşteri temsilcisine aktarmak isterken bu olayın 3 gündür devam ettiğini söyleyince ve başka müşteri temsilcisine bağlanmak istemediğimi söyleyince şikayet kaydı oluşturduklarını ve geri aranacağımı söylediler, resmen bağış kampanyası yaptık diyerek insanları kandırıyorlar ve kampanyada vaadettiklerini yerine getirmiyorlar

• Herhangi bir taksit kampanyasına katılım yapmamış, otomatik taksit olayına da takılmamış ve işlemleri provizyondan çıkmış arkadaşlar, son durum nedir?

• inexo kullanıcısına yanıt
    Bende aynısını düşünüyorum. Yapan varsa kesin çözüm 99.99 luk farklı çekimler yapmak gibi.

• Dün 6 taksit yapılmıştı aradim MH yi. bugün tüm taksitleri bu ayin dönem içine atmışlar.kisaca sorun çözüldü

• carpediem2012 C kullanıcısına yanıt

Kızılay 5x ile ödedim

• Ahbap için 3d sms iyzico ahbap org olarak geldi, herkese o şekilde geliyor değil mi?

İnsanın aklına direk akbank posundan geçmez ise sorun olur mu diye gelmiyor değil...

• 19 şubatta bağış yapmıştım. Taksitlendirme kampanyasına falan da katılmadım aslında. Daha sonra bu kampanya çıktı. Ben tekrar mı bağış yaparsam bu koşullara uyuyorum? Onceden yaptiğim bağışın taksitlendirdikleri ilk ay tutarini odemek isteyince 5x falan cikmiyor çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomatik katılımlı 6 taksit olayı 28 şubatta bitiyor, 5 kat kampanyası 20 martta bitiyor, 1 martta saklayın bağışlarınızı arkadaşlar.

• Bugüne kadar yemedim içmedim 600 chip biriktirdim ..böyle hayırlı birşeye yatiracagim için o kadar sevindim ki ..şimdi beklemedeyim kesinlestirelim hepsi feda olsun 🙏

• advacatous A kullanıcısına yanıt

Kampanya 20'si gibi başladığı için önceki olmaz.

Bu arada sms'in iyzico/ahbap.org olarak gelmesi sorun olmuyor bilginize arkadaşlar...

• Ahbapa 2 farklı tarihte 2 bağışım var. 1 tanesi için x5 çıktı ama diğeri için çıkmadı.

• 6.000 TL chip para var.

Bunu şimdi 30.000 TL olarak mı gönderecekler. İnanasım gelmiyor.

Zaten göndersemde sadece Ahbap a gönderirim…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Quidditch06 Q kullanıcısına yanıt

Önce 30000 TL bağış yapacaksın kredi kartından, sonra 6000 chip parayla 30000 TL borcu sileceksin.

• Cirrus- kullanıcısına yanıt
    Aradığım cevap

• Quidditch06 Q kullanıcısına yanıt
    30.000₺ bağış yapacan sonra uygulamadan gelip sileceksin hocam inanacak birşey yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kazanan Akbanklı kampanyasından 5000 lira çip alsak, sonra onu da bu kampanyada değerlendirsek olur mu acaba? Hanıma hesap açayım diyordum kazanan Akbanklı kampanyası için. Bir engel yoksa 25000 lira bağışa vesile olmuş olurum.

• Konuyu uplayalım arkadaşlar ..sıcak fırsatlardaki en iyi sıcak fırsat bravo Akbank ...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.