Şimdi Ara

Axess'le Chip-paralar Bağışa Dönüşüyor! Hem de 5 kat! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
16
Favori
11.674
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

düzeldi mi ahbap daki sıkıntı?

• exe2000 kullanıcısına yanıt

Her gün deniyorum, bugün saat 18:00 gibi tekrar denedim sorun hala devam ediyor ahbap sitesinde. Pazartesi günü tekrar durumu ilettim iletişim kısmından. Bu sefer dönüş yapan da olmadı. Problem çözülecek gibi görünmüyor anlaşılan. Yazık oldu kampanyadan faydalanamayacağız böyle giderse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanrupid kullanıcısına yanıt

bana cevap yazdılar bugun.. pos sıkıntısı varmış.. çozmeye calışıyoruz demışler de 1 hafta oldu nerdeyse

• Şaka gibi hala çözemediler. Bağış yapacağız yapamıyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • biraz önce bende denedim, ödeme hatası devam ediyor

• Ahbap hata verdi Akut'a yaptım. 5x chip ödeme çıkmadı. Sadece 1xchip var. Kayıt açtılar. 3 gündür haber yok.

• x5 chippara ile tutarı silme sıkıntısı ile ilgili 15 gün sonra bana gelen şaka gibi cevap, halihazırda değişen bir şey yok. Kampanya açıklamasını kopyalayıp göndermişler.

Chip ile öde ile ilgili iletinizi inceledik.

Kampanya detayları aşağıda iletmiş olup, işleminizi tekrar denemenizi rica ederiz.

Axessliler 31 Mart'a kadar AFAD, Ahbap, Akut vakfı ve Kızılay'a yapacakları bağış ödemelerini Akbank Mobil veya Juzdan'dan beşe katlanan chip-para ile silebilecek.Taksitli gerçekleşen işlemlerde, sadece dönem içine yansıyan ilk taksit katlanan chip-para ile silinebilecektir. Katlanan chip-para ile ödenebilecek alt veya üst limit bulunmamaktadır. Katlanan chip-para sadece dönem içi harcamalarda kullanılabilir.Kampanya bağış ödemelerinde geçerlidir.Yurt dışı işlemler kampanyaya dahil değildir.Kampanyaya bireysel kartlar ve şahıs şirketlerine ait ticari kartlar dahildir.Kampanyaya Bank'O Card Axess (Odea Bank) ve banka kartları dahil değildir.Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Ürün ve hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.

Mutlu günler dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengos07 -- 17 Mart 2023; 16:59:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ahbap 3d ödeme sorunu hala devam ediyor, bana da şaka gibi bir cevap dönmüşler "dilerseniz havale ile bağış yapabilirsiniz" diye. Eyvallah ya bizim neden aklımıza gelmedi o?
    Sorun 1 haftadan fazla süredir devam ediyor. Düzeltmek için kampanyanın bitmesini bekliyorlar herhalde.

İlave: işin garibi, hepsiburada ahbap deprem destek kartları da kaldırılmış ve ahbap derneği satıcısı iptal olmuş. Ancak afad ve kızılay için kartlar devam ediyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanrupid -- 17 Mart 2023; 23:59:40 >
  • Ahbap için Bkm Express ile ödeme yaptım oldu. Ertesi gün 5kat chip para ile ödedim.

• Nasıl yaptınız hocam, ben göremedim BKM express sitesinde bağış yapılacaklar arasında ahbap yok. ahbap sitesi de o sayfaya gönderiyor ama ahbap karekodu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermani06 -- 18 Mart 2023; 14:55:30 >
  • dermani06 kullanıcısına yanıt
    fonzip.com
    Donation | Ahbap Derneği | Fonzip
    https://fonzip.com/ahbap/bagis

Bu sayfadan ilerleyip en son adımda bkm ile ödeyebilirsiniz. Dönem içine düşünce 5x çıkıyor.

• Kampanyadan yararlanabilmek için dönem içine düştüğü tarih mi önemli yoksa ödemenin yapıldığı tarih mi? Kampanya 20'sinde bitiyor. Ayın 20'sinde yapsak durum ne olur acaba fikri olan var mı?

• dönem içindeki harcamayı puanla ödeyebilmemiz lazım ama haftasonu diye olmuyor mu? ödeyemiyorum.  

• Çakaçuka kullanıcısına yanıt

Hocam ben de aynı şeyi yaşadım bir hafta oldu nerdeyse 2 iş günü içinde geri dönüş yapacaktiniz diyorum is yoğunluğu var diyo🥴

• Sanrupid kullanıcısına yanıt

Dönem içine düşmesi önemli.

• Arkadaşlar bu kampanyanın uzatılması için axess mobil uygulamasindan canlı görüşme ile 2 dk ayırıp talep oluşturur musunuz biraz daha faydamız olsun.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.