Şimdi Ara

Shellde 4*250 yakıt alımına 60 lira chip para

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.537
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Shellde 4*250 yakıt alımına 60 lira chip para

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ben her kampanyasında Akbank bize ulaşın kısmından yazıyorum. Akaryakıt kampanyalarında verilen ödüller güncel enflasyon ve yakıt fiyatlarına kıyasla çok düşük kalıyor. Müşteri memnuniyeti için iyileştirmeye gitmenizi talep ediyorum şeklinde yazıp yolluyorum. Siz de yazın tepki aldıkça belki iyileştirmeye giderler.
  • Şu akaryakıt kampanyalarında verilen puanlar çerez parası oldu. 3 lt yakıt için 4 defa istasyona git gel yapsam o kadarından fazlasını da yolda yakarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak190591 kullanıcısına yanıt

Aynen en az 100 lira vermeleri lazım

• tıpkısının aynısı vakıfbankta da var , kullanan varsa bilgilendireyim dedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Kesinlikle haklısınız hocam..
    Konuyu açan benim ama ben de bu 4 kez 5 kez muhabbetinden nefret ediyorum..
    Madem toplamda 1000 liraya 60 chip para vereceksin, bunu bir seferde ver de sürekli akaryakıt istasyonuna gidip gelmeyelim!..

• Eskiden harcamanın % 10 veya % 12 si kadar para verirlerdi...

• Ben her kampanyasında Akbank bize ulaşın kısmından yazıyorum. Akaryakıt kampanyalarında verilen ödüller güncel enflasyon ve yakıt fiyatlarına kıyasla çok düşük kalıyor. Müşteri memnuniyeti için iyileştirmeye gitmenizi talep ediyorum şeklinde yazıp yolluyorum. Siz de yazın tepki aldıkça belki iyileştirmeye giderler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SHELL 100 TL YAKIT KODU 40 TL
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bankaların yaptığı resmen enayi yerine koymak. 5 yıl önce de 4 tane 100 tl ye 50-70 tl aralığı para veriliyordu zaten. Para pul oldu, limitler tavan yaptı, yakıt tavan yaptı verdikleri para samanlıkta iğne gibi kaldı. Milletle oyun oynuyorlar bu nasıl saçmalıktır

• Oldubil'in kampanyası daha iyi. Geçerli istasyon aramak zorunda kalmıyorum. Ne alırsan yüzde 5 veriyor. Ayda en fazla 50 TL.

• tommy16 T kullanıcısına yanıt
    Akbank puan oranlarında bu kadar cimri olamaz bence bu konuda gizli bir kısıtlama var hatta fosil yakıtlardan soğutma projesi için yazı gönderilmiş olabilir bankalara çünkü hepsi öyle...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oldubilde mantıklı ben oraya üye olayım en iyisi Shellde 4*250 yakıt alımına 60 lira chip para 

• Teşekkürler.

• %10 verin bari bu ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %6 nedir ya dalga geçiyorlar artık.. kalsın onların olsun..

• .Eray. kullanıcısına yanıt
    Sizin mesajınızı okuduktan sonra baktım %5 veriyomuş şart şurt yok ve anında veriyo. Bana çok mantıklı geldi. Max 50tl ye kadar 1000/50.
    Teşekkür ederim bilgi verdiğin için

• son 3 aydır en karlı ziraat 250*4 = 75 tl veriyor ve marka ayrımı yapmıyor ve markada kullanmak zorunluluğu yok çoğu işlek yerlerde ziraat postuda mevcut zaten

Ağzına sağlık, artık bankaların bu tarz yakıt kampanyalarını kovalamıyorum. %10'dan aşağısı çöp

• Hocam ilk defa duydum biraz detay verebilir misiniz, temassız gibi bir şey mi yoksa ayrı bir post makinesi veya iş yeri anlaşması gibi şartlar varmı?

• mur37 M kullanıcısına yanıt
    Geç gördüm mesajınızı. Oldubil, ön ödemeli kart hesabı. Banka hesabı gibi. Uygulamasını indirip kaydoluyorsunuz. Kart adresinize geliyor. Temassız özelliği var. Kredi kartı gibi borçlanmıyorsunuz tabii. Alışveriş için hesapta para olmalı.

Akaryakıt sektöründeki harcamaların yüzde 5'ini anında iade ediyor. 500 ve 400 TL'lik, 2 farklı istasyondan benzin aldım bu ay. 25+20 yattı hesaba hemen. Ayda en fazla 50 TL veriyor. Kasım sonuna kadar gözüküyor kampanya. Uzatacaklar mı bilmiyorum.

Başka kampayaları da var tabii. Forumda konusu da vardı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.