Şimdi Ara

Shenmue 1 -- PC -- Türkçe Yama (1.4 versiyon için) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
16
Favori
7.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yama her iki sürümde de çalışıyor yanlız dediğim gibi test bittikten sonra 1.7 update göre yapılandıracak mıyım ona bakacağız şimdi 1.4 de çalışıyor fontlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk Teknik

Yama her iki sürümde de çalışıyor yanlız dediğim gibi test bittikten sonra 1.7 update göre yapılandıracak mıyım ona bakacağız şimdi 1.4 de çalışıyor fontlar
    hadi bakalım inş
  • Test ne durumda hocam? Oynamak için sabırsızlanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s-adebisi kullanıcısına yanıt
    Az daha sabır, işimden az vakit ayırabiliyorum, heryere girip çıkması insanlara sürekli aynı soruları sormak zor oluyor, ona rağmen gözümden kaçan çok yer olacaktır.

• ssen alfa diye yayınla bi yandan biz de bakalım enreler ingilzice
  • Türk Teknik kullanıcısına yanıt
    Test bitince Obscure'u da yayınlar mısın
  • emeğine sağlık be ne desek az
  • emeğine sağlık
  • yıllardır ismini duyduk dreamcast emulatörü ile oynamaya kalktık bir dönem emulatör stabil çalışmadığı için oynayamadık yıllar sonra daha iyi grafik kartı donanım vs ile emülatörden oyunu rahat ve stabil bir şekilde oynayabildik fakat ingilizcesi ağır olduğu için keyif alamadık ve oyundan bir şey anlamadık Türkçe yama çıktığında oyunu steam'den edinip oynamayı düşünüyorum. 2. ve 3. oyunların ileride farklı kişiler tarafından çevirileceğinden eminim çevirmen arkadaşın sıkınmasını anlıyorum bu tür oyunlar uzun olduklarından çevirmenleri sıkması çok doğal onca test ediyorsun her şeyiyle oyunu tamamlamaya çalışıyorsun ve oyun dialoglardan ibaret olunca gerçekten sıkılırsın yani hak veriyorum.
  • Yamanın son durumu nedir?

• ne testmiş be arkadaş :D dostum nerden bulaştın sen bu yamaya ? ne güzel fear'ı bekliyorduk. bunun yüzünden fear da aylardır bekliyor. sal kurtul şu yamadan artık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: R7Game

ne testmiş be arkadaş :D dostum nerden bulaştın sen bu yamaya ? ne güzel fear'ı bekliyorduk. bunun yüzünden fear da aylardır bekliyor. sal kurtul şu yamadan artık :D
    En azından Türk Teknik yapıyor referansı var bazıları gibi bilgisayarım bozuldu hard diskim yandı demiyor Türk Teknik yaptığı yamalar garantidir
  • cozepud C kullanıcısına yanıt
    ya benim derdim shenmue değil. fear'ı tam çıkarıyorken birden bıraktı. buna geçti ve takıldı kaldı aylardır bunda. buna ayırdığı vakitle tüm fear serisine rahat bir şekilde türkçe yama yapabilirdi. bu shenmue bitirdi bizim reyizi :D acil bu shenmue dan kurtulması lazım. umarım shenmue 2 yi de çevirmeye kalkmaz :D o zaman biteriz işte :D
  • O zaman bende biterim :) shenmue 2 ne yazik ki 60k şuanlık öyle bir düşüncem yok. Test az kaldı işimden dolayı vakit ayıramıyorum pek, ardından hemen fear'a geçecegim dlc'leri
    çevirmeye.

• aynen çıkarsın, salsın şu testi 6 aydır test yapıyor :D bu kadar test yeter reis sal şu yamayı :D
  • İyi akşamlar. Test ne durumda hocam? Kolay gelsin.

• Hocam 2.oyun için ekip kurabilme şansınız var mı? Maddi açıdan da desteklemek istiyorum. Çünkü çok uğraştırıcı bir iş maddi destek gerektiğini düşünüyorum.
  • Türk Teknik kullanıcısına yanıt
    haklısınız böyle karmaşık oyunların testi biraz zahmetli olabiliyor aslında test için yardımcı olabiliecek arkadaşlar vardır bence sizinle iletişime geçmeliler
  • Çok merak ediyorum bu oyunu. Çeviri bitsin indiricem hemen. Elinize sağlık. Sabırsızlıkla bekliyoruz

• ne zamana bitmiş olur acaba? :(
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.