< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Teknik -- 26 Ekim 2021; 2:31:5 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Teknik -- 26 Ekim 2021; 2:31:5 > |
yaklaşık 3 aydır sol bileğimde ki rahatsızlık yüzünden hiç bir şeyle ilgilenemedim, ha geçer ha geçti diyene kadar 2 aylık sallama sürecinde bir değişme olmadı, hatta ağrılarda ilerleme oldu diyebilirim. 2 hafta önce doktora gittim sonuç De Quervain denen illet tendon sıkışmasıymış. 3 4 gündür bileğimde ki ağrı geçmese de baş parmağımı oynattığım zaman ki ağrı'da bir hafifleme rahatlama oldu, biraz bakma fırsatım oldu, testin son aşamaları diyebilirim, yavaş yavaş bakıp elden geçeceğim. Ama acele etmeyeceğim bileğim daha önemli. bu yazıyı bile tek elimle yazıyorum doktor yorma dedi, yoksa cerrahi müdahale diyor. Ayrıca Allah kimsenin başına vermesin çok sıkıntılı bir dönem. Parmaklarınızı çok yormayın :)
|
10 yıldır testte yama :D
|
Şuana kadar üç yamasına denk geldim mgs, fear ve bu hepsi de çeşitli sebeplerle sonlarda bırakılmış yamaya ne olduğunu soran kişilerede gelen ters yanıtlar konu tamamen donanım haber draması kokuyor
|
Az daha sabır, işimden az vakit ayırabiliyorum, heryere girip çıkması insanlara sürekli aynı soruları sormak zor oluyor, ona rağmen gözümden kaçan çok yer olacaktır.
|
Teşekkürler, çok çok az kaldı, tek derdim 1.7 update'ye tekrar font yapsam mı yapmasam mı. 20 Adet font ve çok uğraştırıcı. Adamlar üşenmemiş her update ile fontları da sıfırdan yapmış. Eski fontlar uyumlu olmuyor maalesef.
|
Önceden hak veriyordum çevirmene yaptığı yamalar var ama onun dışında bitirdim dediği ve testini halen yapmadığı yamalar da var. aradan 3-4 sene geçmiş hala test yapamadın mı diyesim var dediğiniz gibi ters cevap ta vermiş bu iş farklı bir noktaya gidiyor daha geçen aylarda Quake 4'ü çevirdi bir kaç video ya altyazı koynamaya çalıştığını söyledi ama yine ortalarda yok bu kadar da olmaz. karapiti gibi Türk oyuncusunu da kimse aşağılayamaz veya dalga geçemez.
|
çevirmenlerin takıntısı test süreçleri hep böyle geçiyor. isimini vermek istemedigim bir 'RPG' OYUNUNUN yamasını ben yama çıkmadan 2 ay önce oynamıştım adam o sırada test yaptı. degişen hiçbirşey olmuyor. zaten yamayı sundugunz kişiler ing bilmeyen kişiler ufak tefek hataları görüp size igrenç yama yaptın diyemezler.
Hatta bana kalırsa böyle eski oyunların çevirisi bittigi gibi paylaşılmalı, zaten elinizden geldigi gibi dogru şekilde çevirmişsiniz. teknik hata da yoksa sorun kalmaz. gelen geri bildirime göre teste ve hataları düzeltmeye devam edilmeli. oyun zaten eski bukadar ugraşmaya gerek yok bence sonuçta burada parasıyla bir iş yapmıyorsunuz kendinizi bukadar zorlamayın. (şahsi fikrim) |
Arkadaşlar aslında yama bitti testleri yapıldı, illa 35bin satır içerisinde oynarken gözümden kaçmış hatalar olabilir ama çıkmamasının sebebi o değil, 1.7 updateye uyarlamak gerekiyor.
uyarlamada ki sıkıntı şu, bilen arkadaşlar var ben oyunun 1.4 versiyonuna font yaptım. Ama oyunu çıkaran arkaşlar hiç üşenmemiş her update ile birlikte hem data dosyasının adını ve yerini değiştirmiş, yetmemiş font isimlerini değiştirmiş oda yetmemiş font dizilimini değiştirmiş. oyunda 140 adet font var arkadaşlar her dil 20 font. 10 font 10 gölge şeklinde. zar zor 1.7 de ingilizce menü fontunu bulup yaptığımı üzerine attım karakterler sapıttı, tekrar 2 fontu dds yapıp açtığımda ise bir birleri ile alakalarının olmadığını gördüm. Kısaca ben yapamam bir daha sıfırdan font ama, yapacak arkadaşlar çıktı, hele şu medan çıksın aradan tüm yamaları peş peşe vereceğim toparlayıp. |
Bu konu sahibi hangi yamayı nihayete erdirmiş ki bunu çıkarsın. Öyle açıyor konuları testte deyip bırakıyor 5 sene de geçse hala testte. Boşuna beklemeyin.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 1 Aralık 2017; 16:9:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 1 Aralık 2017; 18:42:24 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Teknik -- 2 Aralık 2017; 12:31:20 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Teknik -- 4 Aralık 2017; 13:34:26 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 5 Aralık 2017; 18:35:3 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|