Şimdi Ara

SHENMUE 3 (PS4)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet sevgili dostlar, Yu Suzuki bir tweet patlattı 3 saat önce. E3'le ilgili, Shenmue 3 geliyor deniyor. Ortalık karışacak, vaziyet alın.

https://twitter.com/yu_suzuki_jp/status/610110764704141312/photo/1

15 gün önce bir bomba daha patlamış :)))

http://metro.co.uk/2015/05/20/shenmue-3-planning-e3-reveal-from-sega-and-square-enix-claim-rumours-5206998/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E87629FD5 -- 14 Haziran 2015; 22:08:03 >

• @d3vstator, Üstad hocam, ne diyorsun? 1 haftadır Shenmue 3 bekliyorum, Shenmue 3 bekliyorum diyordun. Ötelerden sinyal mi aldın? Keramet mi gösterdin? Sen ne diyorsun bu tweete?
  • Gelirse süper olur, bu tweet ile neredeyse kesin gibi oldu ama yine de belli olmaz. Yıllardır bekliyorum şu oyunu...

Aslında gönlümde bir yerlerde bir de Vagrant Story'nin devam oyunu var ama ona hiç ihtimal vermiyorum...
  • Yalnız ben bu oyunun beklenme sebebini anlayamıyor ve mantıklı bulmuyorum. Bekleyen kesim ise tamamen nostalji olsun diye bekliyor, başka bir şey pek mümkün değil. Zaten bir kere 80'li yıllar ve öncesinde doğan kesim bekliyorsa bekliyor, 90'lar ve ilerisi için bir anlamı yok bu oyunun. Çünkü Shenmue'nin vakti zamanında yaptığı şeyleri bugün en basiti GTA fazlasıyla yapıyor. Üstelik Shenmue rpg odaklı bir oyundu, GTA ya da diğer birçok open world oyunlar gibi değildi. Görevleri yapmak için onlarca npc ile konuşur, bölgeyi yoklar ve ipuçları arardın. Düşünün günümüzde gerçek türü rpg olan oyunlar dahi aksiyona kayıyor ve buna rağmen rpg türünü seven insanlar çok az! Bunu düşününce nerede kaldı bu türü sevmeyen insanlara open world bir oyunda görevleri yapmak için npc'lerle konuşturmak, ipucu arattırmak. Mümkün değil, bunu da oyunun bildiğimiz sistemini değiştirerek çözerler, ki o da Shenmue olmaz. Açıkçası ben bu tip kült oyunların hatırladığımız gibi kalması taraftarıyım.

• ps4 exc ise xbox kepenek kapatıp gitsin ama MS sittin sene bu oyunu exc yaptırmaz.Dengeleri değiştirir çünkü
  • Hayırlı olsun, çok çok büyük bir oyun geliyor PS4'e, bir efsane
  • İman gücüm yükseldi, experience pointim tavan yaptı, vatikana 1 adım daha yaklastim.

Shenmue 3 geliyor ve ben marmara denizini ortadan 2 ye yariyorum !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 PS4 KUTULU
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: boksorburak

İman gücüm yükseldi, experience pointim tavan yaptı, vatikana 1 adım daha yaklastim.

Hay maşallah, iman dolu nesil

• quote:

Orijinalden alıntı: Saint Patrick

quote:

Orijinalden alıntı: boksorburak

İman gücüm yükseldi, experience pointim tavan yaptı, vatikana 1 adım daha yaklastim.

Hay maşallah, iman dolu nesil

Hiç bu kadar kuvvetli ve atarli olmamıştım. Shenmue beni güclü eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Yalnız ben bu oyunun beklenme sebebini anlayamıyor ve mantıklı bulmuyorum. Bekleyen kesim ise tamamen nostalji olsun diye bekliyor, başka bir şey pek mümkün değil. Zaten bir kere 80'li yıllar ve öncesinde doğan kesim bekliyorsa bekliyor, 90'lar ve ilerisi için bir anlamı yok bu oyunun. Çünkü Shenmue'nin vakti zamanında yaptığı şeyleri bugün en basiti GTA fazlasıyla yapıyor. Üstelik Shenmue rpg odaklı bir oyundu, GTA ya da diğer birçok open world oyunlar gibi değildi. Görevleri yapmak için onlarca npc ile konuşur, bölgeyi yoklar ve ipuçları arardın. Düşünün günümüzde gerçek türü rpg olan oyunlar dahi aksiyona kayıyor ve buna rağmen rpg türünü seven insanlar çok az! Bunu düşününce nerede kaldı bu türü sevmeyen insanlara open world bir oyunda görevleri yapmak için npc'lerle konuşturmak, ipucu arattırmak. Mümkün değil, bunu da oyunun bildiğimiz sistemini değiştirerek çözerler, ki o da Shenmue olmaz. Açıkçası ben bu tip kült oyunların hatırladığımız gibi kalması taraftarıyım.

sana bi yönden katılıp bi yonden katılmıyorum gta suan bu alanda en iyisi ama bu oyunun yaratıcısı babası ana fikiri shenmue 'dir. Ya gta yı silip supurur se ya yeni içerikleriyle farklı fikirler sunarsa (driver diye bi oyun vardı ps 1 de gece gunduz oynardım hala aklımda sahneleri,devam serileri o kadar tutmadı) yani eski oyuncular ve yeni oyuncular arasında cok fark var hemde coook

yeni oyuncular vur kır parcala konu yok grafik olsun adı sadece oyun olsun yeter mantıgı ile oyunuyor yapımcılarda zaten bunun uzerıne oyun yapıyorlar para işin ucunda olunca bende olsam oyle yaparım

eski oyuncularda grafik çok fazla onemli değil oynanış olsun oyun uzun doyurucu olsun konu olsun yaratıcı olsun mantıgıyla oynarlar (bende bu guruptayım )
    bızım gıbı oyuncular zor bulunur cok fazla oyun secerız neyse bu konuya fazla girmiycem ....

zaten yapımcılarda farkına vardı ki geriye dönüş yaptı remake çıkarmaya başladılar yeni oyunlarda böyle gelicek temennimce inş. oyle olur

sonuca gelelım bana sorarsan shenmue mi gta mı diye tereddutsuzz shenmue derim !!!!

• Dün gecenin gerçek olduğunu söyleyebilir mi biri? Final Fantasy 7, Shenmue 3, The Last Guardian ne oluyoruz alooooooo?

Yalnızzzz şu oyunun Kickstarter'a kadar düşmesi de ağır rezillik. Duyurulmasına haykırırken ağır sövdüm yine. Koskoca Sony yatırım yapmadı mı şu oyuna? Ölüsü 3, 4 milyon satar yaauu.
  • Shenmue 3 nasıl kickstarter'a düşer abi? Sony elinden nasıl tutmaz, bir de PS4'e çıkacak Neyse hayırlı olsun yine de. FF7, The Last Guardian ve Shenmue 3 bekleyenler için ilaç gibi.
  • Selamlar;

Ana Konu uygulamasında, konunun açıldığı tarih önemli değildir. İçerik olarak hangi konu doyurucu ise o konu Ana Konu olarak devam eder. Bu yüzden konuyu kilitliyorum, diğer konudan devam ediniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_106912562/f_y//tm.htm#106912562
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.