Şimdi Ara

Sherwood receiver'e hangi hoparlör?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde sherwood rd6504 model receiver var özellikleri şöyle

5.1Ch AV Surround Receiver.

100W x 2@6Ω, 1kHz, 1.0% THD / Stereo Mode
    110W x 5@6Ω, 1kHz, 1.0% THD/Only Channel
    Dolby Digital, Dolby Pro Logic II
    Bluetooth Ready for BT-R7 Dongle
    Headphone Surround
    Virtual Surround
    FM/AM Stereo Tuner (RDS for Europe)
    2 HDMI Inputs & 1 Output
    3 Digital Inputs ( 1Optical, 2 Coaxial)
    2 Component Video Input / 1 Output
    Weight (Net) : 9.5kg

Buna uygun olarak alabileceğim1000 liraya kadar en iyi hoparlörler ne olabilir şimdilik iki front alıp öbürlerini
    sonradan ekliyebilirim yada alacağım hoparlörlerin hangi özelliklerine
    dikkat etmem lazım kaç watt kaç Ω gibisinden ve sonradan subwoofer bağlamak istersem bağlayabilir miyim
    onu nasıl seçmem lazım aktif-pasif vs. Bunun dışında ben bunlari şimdilik hdmi dan packard bell tj75
    laptopuma bağlı olarak kullanıyorum 2 tane idareten dandik hoparlör bağlı olarak. Ben direk hdmi üzerinden
    dts ses alabilirmiyim bu şekilde ekstra bir şey yapmama gerek varmıdır.

• http://www.morfare.com/asp/product/1637/Sony-SS-FCR6000-Hoparlor-Seti

bu takım olabilir bence gerçi bahsi geçen avr yi hiç görmedim ama? fiyat olarak teknik olarak rahatlıkla sürebilirsiniz mm ew sony mağzalarınada var bakın derim

• Eyvallah dostum saolasın düşünebilirim bunları benimde gözüme çarpan wharfedale vardus oldu.http://www.hizlial.com/elektronik/profesyonel-ses-sistemleri/wharfedale-vardus-250-hcp-home-cinema-pack_05.018.0945.0022.htm#tabs fiyat olarakta uygun elimdeki receiver'a sürmek için böyle bir set
    yeterli olur kanısındayım daha iyi hoparlörlerin hakkını verebilceğinden şüpheliyim. Bide yukarda sormuştum tekrar edeyim dts sesi direk hdmi üzerinden bağlıyken elde edebilirmiyim.

• tabiki dts dd sesi alırsın hdmı dıgıtal kablodur hem ses hemde görüntü aktarır ancak;

bazı eski hdmı g/ç lı avr ler hdmı üstünden görüntüyü aktarır sesi aktaramaz örn; sony 1200es gibi sizin avr de durum nedir bilmiyorum? onun dışında bağladığınız avr ye düşündüğünüz player nedir bilmiyorum?
  • Şimdilik player olarak PB tj75 laptop bağlıyorum receiverdan çıkan hdmi kabloyu da tv ye bağlıyorum. Sesi receivera bağlı hoparlörden alıyorum tv ye ses aktarımı olmuyor hdmi üzerinden. Ama surround seçenek olarak receiverin ekranında dolby PLII movie - music - emulation felan yazıyor dts çıkmadı henüz ekran kartı olarak ati 5650 var 5+1 ses çıkışını destekliyor hdmi üzerinden bildiğim kadarıyla belki sadece 2 tane hoparlör bağlı ondan oluyodur yada laptoptaki ayarlardan olabilir. Neyse yardım eden arkadaşlara tşk ler ayrıca tekrar sorayım bu tarz bir giriş seviyesi receiver la en iyi performansı alabileceğim hoparlörler ne olabilir yukarıdakilerin dışında şimdilik 2 tane alıp gerisi sonra tamamlamayı düşünüyorum aslında.
  • Arkadaşlar bugün laptopu kurcaladım biraz realtek hdmi output ayarlarında desteklenen kanal sayısı 2 gözüküyor. Stereo dan başka bişey seçemiyorum ben hdmi üzerinden 5+1 ses alabilirim zannetmiştim hayal kırıklığına uğradım acaba bu laptopta (PB TJ75 i3 işlemcili 5650 ekran kartlı olan) hdmi üzerinden 5+1 ses çıkışı yokmu yoksa ben mi beceremiyorum bu durumda sesi spdif çıkışından göndermem gerekicek heralde.
  • konu oldukça eski ancak bu konuda ben de sıkıntı yaşıyorum. bilgisayarı ses sitemine hdmı üzerinden bağlıyorum 5.1 ses alamıyorum sadece stereo ses seçeneği var. benim de kartım ati5650. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
    quote:

Orijinalden alıntı: IVANHOE

Arkadaşlar bugün laptopu kurcaladım biraz realtek hdmi output ayarlarında desteklenen kanal sayısı 2 gözüküyor. Stereo dan başka bişey seçemiyorum ben hdmi üzerinden 5+1 ses alabilirim zannetmiştim hayal kırıklığına uğradım acaba bu laptopta (PB TJ75 i3 işlemcili 5650 ekran kartlı olan) hdmi üzerinden 5+1 ses çıkışı yokmu yoksa ben mi beceremiyorum bu durumda sesi spdif çıkışından göndermem gerekicek heralde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.