Şimdi Ara

Shippinghost ve Almanya'dan ürün getirtme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Remarkable ön sipariş vereceğim. Tr ye gönderim yok. Almanyaya ek ücret ve vergi almadan gönderiyorlar. Borderlinx kapanmış ve ona benzer bir site bulamadım. Ürünü bir sitenin Almanya'daki adresine gönderteceğim onlar da bana gönderecek. Aradığım hizmet bu. İnternette Shippinghost diye bir site buldum am güvenilir mi değil mi bilmiyorum. Elle tutulur bir yorum da göremedim. Bu siteyi daha önce kullanmış bir arkadaş var mıdır? Ya da Almanya'dan bu ürünü hangi site üzerinden getirtebilirim_?

• Merhabalar bu veya birinci versiyonunu almayi ben de dusnuyorum fakat merak ettigim sey urunun kendi sitesi uzerinden buradaki kredi kartimla odeme yapabilirmiyim yoksa sadece paypal mi kabul ediyor fransaya siz almanyaya bakmissiniz veya almanyaya kendi sitesi urunu gonderirse vergilendirme oluyor mu tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: mesutuzun

Merhabalar bu veya birinci versiyonunu almayi ben de dusnuyorum fakat merak ettigim sey urunun kendi sitesi uzerinden buradaki kredi kartimla odeme yapabilirmiyim yoksa sadece paypal mi kabul ediyor fransaya siz almanyaya bakmissiniz veya almanyaya kendi sitesi urunu gonderirse vergilendirme oluyor mu tesekkurler

Merhaba baya olmuştu foruma girmemiştim yeni gördüm mesajı. Kredi kartında ödemede sorun olmuyor ikinci versiyonunda herehangi bir ab ülkesinde vergi çıkmıyor bildiğim kadarı ile. Beklemesi biraz sorun ama 2. versiyon baya kaliteli gibi görünüyor. Güzel özellikleri de var. Benim sipariş kasımda gelecek inşallah. Yalnız hergün artan vergi ve kurlardan ötürü tr ye girişte yüklü bir vergi çıkacak gibi duruyor, bakalım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.