asmalı konak, memoli ve deşifre programlarının karışımı özenti dizi... seslendirmede ayrıca berbat
biraz da huzura doğru programı
Alıntıları Göster
Oyunculuk çok kötü, senaryo iğrenç. Dini öğeleri kullanıp nemalanmak istemiş dizi yapımcıları ama beş para etmez. Hiç olmazsa kaliteli bişey yapsalardı.
quote:
Orijinalden alıntı: icaktan
Oyunculuk çok kötü, senaryo iğrenç. Dini öğeleri kullanıp nemalanmak istemiş dizi yapımcıları ama beş para etmez. Hiç olmazsa kaliteli bişey yapsalardı.
Alıntıları Göster
dİZİYİ izlemedim ama konusu ve dizi hakkında yazılar okumustum. Sanırım gene özenti bir dizi. salak saçma konuları olan.
Neden bu ülkede örnek bir doktor bir avukat bir öğretmen veya iş adamı kahramanı olan diziler göremiyoruz. Nerde kahraman varsa hepsinin de hareketleri tavırları yaptıkları yasadışı ve şiddet içerikli oluyor.
tabiki okullarda şiddet artar o zaman. Bu da bir etkendir..
quote:
Orijinalden alıntı: Plan-M
dİZİYİ izlemedim ama konusu ve dizi hakkında yazılar okumustum. Sanırım gene özenti bir dizi. salak saçma konuları olan.
Neden bu ülkede örnek bir doktor bir avukat bir öğretmen veya iş adamı kahramanı olan diziler göremiyoruz. Nerde kahraman varsa hepsinin de hareketleri tavırları yaptıkları yasadışı ve şiddet içerikli oluyor.
tabiki okullarda şiddet artar o zaman. Bu da bir etkendir..
Alıntıları Göster
yaw bi uyandım baktım atv'de haftalarca reklamı yapılan dizi show'da.Alla alla dedim bu defa sıyırdım felan derken topic i gördüm.Neden böyle olduğu hakkında bi bilgisi olan arkadaş var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: by_ram
yaw bi uyandım baktım atv'de haftalarca reklamı yapılan dizi show'da.Alla alla dedim bu defa sıyırdım felan derken topic i gördüm.Neden böyle olduğu hakkında bi bilgisi olan arkadaş var mı?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: by_ram
atvnin yayın ilkelerine tersmiymiş neymiş...
quote:
Orijinalden alıntı: martymcfly
quote:
Alıntıları Göster
parayı veren düdüğü çalar
quote:
quote:
Alıntıları Göster
zaten tam show'a göre bir dizi yapmışlar dini konuları ewet ele aldıkları doğru yanlış kullanmamışlar çok kişiyi dini konu'lar hakkında konuşarak sözde hocalar yüzünden bir çok insan yanlış yollara gitti türban konusu çok hassas oradaki albay'ın tutumu gerçekten çok önemli senaristler inş. yanlış bir şey yapmamışlardır genel itibari ile sürükleyici bir dizi bu kadar saçma sapan dizi varken bu dizi bence tutulur
quote:
Orijinalden alıntı: hopeful
zaten tam show'a göre bir dizi yapmışlar dini konuları ewet ele aldıkları doğru yanlış kullanmamışlar çok kişiyi dini konu'lar hakkında konuşarak sözde hocalar yüzünden bir çok insan yanlış yollara gitti türban konusu çok hassas oradaki albay'ın tutumu gerçekten çok önemli senaristler inş. yanlış bir şey yapmamışlardır genel itibari ile sürükleyici bir dizi bu kadar saçma sapan dizi varken bu dizi bence tutulur
Alıntıları Göster
abi bi daha başladı yaw
quote:
Orijinalden alıntı: murat_asar
abi bi daha başladı yaw
Alıntıları Göster
5 para etmez dizi resmen İslam'ı karalıyorlar.......
quote:
quote:
Alıntıları Göster
aliye ve büyük yalanın yanında süper kalabilebilecek bir dizi.
aliye ye
büyük yalana (senaryosu 3 aydır aynı)
boşverşn tutar tutmaz atv niye yayınlamadı diziyi yoksa doğan grubundan mı çekiniyo neymiş yayın politikası o kadar politikaları varsa mali erbilin programını kaldırsınlar tırsak herifler tabi kimse karamehmete bişi diyemiyo babalar gibi de yayınladı işte ama bekleyin bu dizi tutarsa çok şeyi karıştıracak benden soylemesi
quote:
Orijinalden alıntı: ccaparli
aliye ve büyük yalanın yanında süper kalabilebilecek bir dizi.
aliye ye
büyük yalana (senaryosu 3 aydır aynı)
Alıntıları Göster
iyi de olsa kötüde olsa bu gece kaymağını show tv yedi.
quote:
Orijinalden alıntı: ehckelem
iyi de olsa kötüde olsa bu gece kaymağını show tv yedi.
Alıntıları Göster
kurtlar vadisi ilk başladığında millet gülmekten yarılmıştı. bu bir mafya dizisidir. yazısını görünce.
sonra ne oldu?
ben bu diziyi onla bir tutmuyorum ama
daha ilk bölümü yayınlandı.henüz erken tutup tutmayacağı hakkında yorum için.
konusu ii.
islamı kötülemiyo.
islamı kullanıp bölücülük yapanlara karşı bir dizi.
quote:
Orijinalden alıntı: crackbaba
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: crackbaba
İslamı karaladıgını nerden çıkardın ATV de İslami buldugu icin yayınlamadı maşallah herkes önyargılı.