Şimdi Ara

SHSH ile sürüm düşürme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir hata yaparak 6.1.3 sürüme geçiş yaptım, Hemen hemen bütün sürümlerin SHSH'si var bilgisayarımda bütün yolları denememe rağmen yapamadım, acaba benmi bir yerde hata yapıyorum programlarımı yanlış kullanıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz ? 4.3 den 6.1.2 ye kadar bütün kayıtlarım var.

• ios 6.x sürümleri itibari ile ios 5.x veya daha önceki sürümlere düşmek artık mümkün değil :( bende bir ara hata yapıyorum sanmıştım taki haberleri görünceye kadar.geçmiş olsun düşüremezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylak98

ios 6.x sürümleri itibari ile ios 5.x veya daha önceki sürümlere düşmek artık mümkün değil :( bende bir ara hata yapıyorum sanmıştım taki haberleri görünceye kadar.geçmiş olsun düşüremezsiniz.

Yanlış bilgi vermeyelim lütfen
    3GS ve 4 te sürüm düşünebilirsiniz shsh varsa
    İos 6-5 dahil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

quote:

ios 6.x sürümleri itibari ile ios 5.x veya daha önceki sürümlere düşmek artık mümkün değil :( bende bir ara hata yapıyorum sanmıştım taki haberleri görünceye kadar.geçmiş olsun düşüremezsiniz.

İos 6-5 dahil

Doğru onu unutmuşum a4 işlemcili cihazlar için geçerli değil a4 işlemcili cihazlar sürümü düşürebiliyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki apple'ın a4+ işlemciler için shsh ile düşürmeyi iptal etmesinin bir sebebi var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

quote:

İos 6-5 dahil

Hocam iPhone 4 sahibiyim 6.1.3 yükledim telefona[Yanlışlıkla :( ) ama 6.1.2'ye dönmem lazım..

İOS 5.xx sürümlerine gayet rahat dönüyorum, aynı yolla, herşeyi aynı yapıyorum ama İOS 6.xx sürümlerine geri dönemiyorum ne yapmam lazım bana yardım eder misiniz lütfen :(

• Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler,
    İphone 4 sahibiyim. ben 6.1.3 güncelledim ama jailbreak yapılamadıgı için 6.1.2 dönmek istiyorum ama dönemiyorum sürekli hatalar alıyorum @gukoma lütfen anlatırmısınız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 Sürüm düşürme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.