Şimdi Ara

Shure SE215 ,Super fi.5 , Bose IE2 , Westone 1, IE 6 veya alternatif bir kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar yeni bi kulaklık arıyorum, 100 dolar civarı (aşmasa çok daha iyi) Aklımda Shure SE215 var,Super fi.5 var, Bose IE2 var, Westone 1 var, IE 6 de olabilir belki (kampanya falan olursa amazon'da), ama hiç emin değilim yani. Genellikle Rock, Klasik dinlerim. Rock'da vokalleri duymak isterim. Şu an elimde MDR EX-58v var ve rocklarda biraz vokaller kısık geliyor. Bu kulaklıklar arasından hangisi bana uyar, veya bana daha iyi uyacağını düşündüğünüz varsa yorumlara da açığım yani. Hızlı karar vermem gerekiyor biraz, acele ederseniz de çok sevinirim yani anlayacağınız. Biliyorum, bahsettiğim kulaklıklar hep farklı özelliklere vs. sahip; ama güveniyorum size, anlarsını beni diye.

Son olarak da şunu sorayım: EX58'imi değiştirmeye değer mi bu kualklıklar?

Extra Not: Müzik dinlemek için Xperia Arc kullanıyorum, arşivim FLAC.
    Şimdiden herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iturkoman -- 17 Ocak 2012; 15:09:27 >

• Shure SE215 kullanıyorum. Rock klasik dinliyorsan seni pek memnun etmeyecek bir kulaklık bence çünkü ben memnun kalmadım. Baslı ve elektronik müzik türlerinde metal veya rock türlerine göre çok daha başarılı. İlgilenirsen ben 2. el satıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Illusionist

Shure SE215 kullanıyorum. Rock klasik dinliyorsan seni pek memnun etmeyecek bir kulaklık bence çünkü ben memnun kalmadım. Baslı ve elektronik müzik türlerinde metal veya rock türlerine göre çok daha başarılı. İlgilenirsen ben 2. el satıyorum.

yorumunuz için teşekkür ederim ve size başka bir şey sorayım o zaman: Shure'dan memnun kalmayıp onu satıyorsanız, yerine siz ne almayı planlıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iturkoman

quote:

Shure SE215 kullanıyorum. Rock klasik dinliyorsan seni pek memnun etmeyecek bir kulaklık bence çünkü ben memnun kalmadım. Baslı ve elektronik müzik türlerinde metal veya rock türlerine göre çok daha başarılı. İlgilenirsen ben 2. el satıyorum.

yorumunuz için teşekkür ederim ve size başka bir şey sorayım o zaman: Shure'dan memnun kalmayıp onu satıyorsanız, yerine siz ne almayı planlıyorsunuz?

Grado sr60 yanınada eski kulaklığım olan Brainwavz M2
  • quote:

quote:

quote:

Brainwavz m3 ve m4 konusunda ne düşünüyorsunuz? Fiyat farkı çok değil zaten

• quote:

quote:

quote:

quote:

Brainwavz m3 ve m4 konusunda ne düşünüyorsunuz? Fiyat farkı çok değil zaten

sadece m2 kullandığımdan birşey diyemeyeceğim.

• Aralarında en memnun kalacağıniz ue600 olur kanımca. Shure se215 hakkında bazı problemler vardı kablo giriş bölümü konusunda.

Ama en iyisi 50 lira bütçeyi artırarak phonak pfe gibi görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: takma ad

Aralarında en memnun kalacağıniz ue600 olur kanımca. Shure se215 hakkında bazı problemler vardı kablo giriş bölümü konusunda.

Ama en iyisi 50 lira bütçeyi artırarak phonak pfe gibi görünüyor.

UE 700 nasıldır peki, bir bilginiz var mı? Amazon'da 93 dolar diyor v dual armature diyor; bir üst modeliyse onu alalım yani :)

http://www.amazon.com/Logitech-Ultimate-Ears-Noise-Isolating-Earphones/dp/B003YKG2YQ/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1326826247&sr=8-3

• Evet bir üst modeli. Normal fiyatı 150 $ dir. Çok ovulen, çok hafif, çok küçük güzel bir kulakliktir.

• quote:

Evet bir üst modeli. Normal fiyatı 150 $ dir. Çok ovulen, çok hafif, çok küçük güzel bir kulakliktir.

inşallah haftaya da o fiyata alınabilir o zaman... 94 dolara iyi bir şeye benziyor gerçekten..

Baika bir alternatif var mı peki?
  • Phonak pfe(önerim)
    Vsonic gr7(uygun fiyatli denk gelirse)
    Westone 2. (bazen 150 dolara kadar düşüyor amazonda)

Ama ue700 iyidir güzeldir üzmez sizi uzun yıllar keyifle kullanırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiçbiri -- 17 Ocak 2012; 21:37:28 >
  • quote:

Phonak pfe(önerim)
    Vsonic gr7(uygun fiyatli denk gelirse)
    Westone 2. (bazen 150 dolara kadar düşüyor amazonda)

Ama ue700 iyidir güzeldir üzmez sizi uzun yıllar keyifle kullanırsınız.

gönül ister pfe olsun; ama o kadar para vermek istemiyorum.... 170-18 dolar civarı hepsi. UE 700 dual armature olarak f/p gibi duruyor, alayım bari
    yardımınız için teşekkürler
  • Pfe Türkiye'de garantili 269 tl dir. Yurtdışından ucuza gelir.

• quote:

Pfe Türkiye'de garantili 269 tl dir. Yurtdışından ucuza gelir.

Phonak Audeo PFE 112 en ucuz 150$ gösteriyor Amazon'da. Fazla arama imkanım olmayacak, o yüzde Amazon fiyatlarına göre değerlendirmeliyim.
  • selamlar, kulaklik aldiniz mi acaba? hemen hemen ayni butcede ben de guzel bi kulaklik ariyorum uzun yillar goturcek. rock ve metal dinliyorum daha once sennheiser cx500 kullaniyodum bozulunca daha kaliteli bi kulaklik almak istedim. sesinden memnun sayilirdim ama almisken biraz daha temiz net ses veren kaliteli bi kulaklik arayisina girdim, bir de kablosunun iyi dayanmasi onemli. hangi model aldiginizi ve goruslerinizi belirtirseniz cok sevinirim. tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boorce -- 10 Nisan 2012; 21:40:56 >
  • Ben Brainwavz M3 kullanıyorum. Yaklaşkı 4 ay oldu. Ve gayet de memnunum. Heavy Metal'in bütün türevlerini dinlerim. Ve gerçekten verilen parayı hakediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.