Merhabalar, ben Ipod Touch 4g 64gb kullanıcısıyım. Orjinal Apple kulaklığından bıktım. Bu kulaklık sistemi muhabbetinden çok iyi anlıyan yakın bir arkadaşım, fiyat mukayesesinde bana; sen bu işlerde yenisin, bence daha alt şeylerden başla dedi. Sennheiser CX 300-350-400-500 tarzı ürünler önerdi (kendisi Shure SE530 kullanıcısı). Fakat benim bir kuzenimde Shure SE 425 var ve çok memnun. Onun ürünü Sony Walkman'in bir modeli. Şimdi kafama takılan taraflar benim ürünüme uyumluluğu nasıl olacak ve haliyle eBay yada başka bir yerden alacağım. Ürün lojistiğinde de önemli olan nokta gümrük problemi tabiki :) Şimdi nasıl bir çakallık yapıpda ürünü gümrükde kaptırmamam gerek? Ben genelde eBay'den alış veriş yaparken (genelde kıyafet olur), hep satıcılarla görüşüp ürünlerin fiyat etiketlerinin yada faturalarının yollanmamasını istiyordum. Şimdi elecktronic cihaz olduğu için ne yapmam lazım? Yada sizin bildiğiniz gümrüğe takılmayan siteler yada güvenilir siteler hangileri. Fiyat 245$-299$ arası olması gerek. Daha pahalı olmasın lütfen. İlgilenirseniz sevinirim.
Öncelikle uyumla ilgili bir problem yaşamazsınız..
Ürünün gümrükde takılmaması için önemli olan şey nereden aldığınız değil, kaça aldığınızdır.. Yasal sınır 150 Euro dur.. Bunun üzerindeki rakamlar normal olarak sorun yaratır.. Ancak gümrük vergisini ödeyince alabilirsiniz.. Elektronik cihaz yada kıyafet olması farketmez.. Usul budur.. Ürünü kaça alırsanız alın, satıcıya 150 Euro dan daha az bir rakam deklare ettirin..
Kulaklık olarak tavsiyem CKS90 olur.. Memnun kalacağınızdan eminim.. 130 dolar maliyeti olur.. Şuradan bakabilirsiniz..
Çok teşekkür ederim. Ben genelde kargoları tekil şahıslardan aldığım için eBay etc. ürünlerde fatura veya etiket şeyleri çıkarttırıp hediye tarzı yada 50 dolarlık fiyatlar indirgiyordum. Başıma birkez gelmişti, bir ayakkabı almıştım italyadan trye gelince gümrükde takıldı ve ardiya parası vergi parası v.s derken 450tl ye mal olmuştu fazladan masraflar. Ozamandan beri akıllandım. Verdiğiniz site ne kadar güvenli? Kafadan Hong Kong'u görünce biraz şüphelendim :) Birde ekteki linkde Audio-Technica markasını hiç duymadım ben. Ne dersiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: aLCuiN
Çok teşekkür ederim. Ben genelde kargoları tekil şahıslardan aldığım için eBay etc. ürünlerde fatura veya etiket şeyleri çıkarttırıp hediye tarzı yada 50 dolarlık fiyatlar indirgiyordum. Başıma birkez gelmişti, bir ayakkabı almıştım italyadan trye gelince gümrükde takıldı ve ardiya parası vergi parası v.s derken 450tl ye mal olmuştu fazladan masraflar. Ozamandan beri akıllandım. Verdiğiniz site ne kadar güvenli? Kafadan Hong Kong'u görünce biraz şüphelendim :) Birde ekteki linkde Audio-Technica markasını hiç duymadım ben. Ne dersiniz?
biraz forumda gezin derim hocam
Ne siteyle, ne de Audio-technica'yla hiçbir sorun yaşamazsınız..
Teşekkürler fortress.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme