Şimdi Ara

Shutter Island (2010) | Martin Scorsese | Leonardo DiCaprio (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
550
Cevap
1
Favori
39.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler herkes filmi önceden çözmüş ekşide falan siz de mi öyle yaptınız? Mal gibi hissettim kendimi sonuna kadar nolcak acaba diye izlemiştim gayet
  • quote:

Orijinalden alıntı: YrkndrY

Beyler herkes filmi önceden çözmüş ekşide falan siz de mi öyle yaptınız? Mal gibi hissettim kendimi sonuna kadar nolcak acaba diye izlemiştim gayet

Ya onlar ne bilir allah aşkına. İnsanlar adım gibi eminim bu filmi çözdüğünü zannetmişlerdir. Şimdi bitirdim filmi.

Ve deli mi yoksa gerçekten bir polis mi hiç anlayamayacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

quote:

Beyler herkes filmi önceden çözmüş ekşide falan siz de mi öyle yaptınız? Mal gibi hissettim kendimi sonuna kadar nolcak acaba diye izlemiştim gayet

Ya onlar ne bilir allah aşkına. İnsanlar adım gibi eminim bu filmi çözdüğünü zannetmişlerdir. Şimdi bitirdim filmi.

o kadar da değil canım
    deli olduğu
    kesinleşiyor sonunda önceki sayfalarda çok konuştuk

• quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

quote:

quote:

o kadar da değil canım
    deli olduğu

Evet filmi taze bitirmişken o heyecanla yazmışım o yorumu. Önceki sayfalara baktım. Evet o son sahnedeki chuck'ın kafa sallayışınından anladım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

quote:

quote:

o kadar da değil canım
    deli olduğu

Evet filmi taze bitirmişken o heyecanla yazmışım o yorumu. Önceki sayfalara baktım. Evet o son sahnedeki chuck'ın kafa sallayışınından anladım.

sadece o da değil , kuledeki doktorla olan konuşmalar aslında asıl belli ediyor da ben filmin o kısımlarında epey yorulmuştum filme kendimi kaptırmaktan tam takip edememiştim sonra tekrar izledim o kuledeki konuşmaları vs.
    tabanca olayından anladım ben
    ve o ana kadar emin olamadım düşün

• Bende dün gece izledim filmi. Tek kelimeyle muhteşemdi. Sonlara doğru bir ara ne oluyor deme kalmadan ipin ucu kaçtı. En sonunda yakaladım.

Kurgu süper. Di Caprio süper. Daha ne olsun. Sanki devam edecekmiş gibi bitti.

Bu arada Doktorun arabası gerçekten havaya uçtu değil mi? O da hayal değil herhalde. Yoksa fenerin orada öyle demezdi.

• Film fena değilde o kadar da beğenilecek,tapılacak tarzda da değil hani.Yorumları görünce başka bir film izlediğimi zannettim.Heralde son dönem pek iyi filmler çıkmadığından herkes biraz oturaklı bulduğu bu filmi yere göğe sığdıramamış.
  • Ya sevgili dostlar bana bu filmi 1080p veya 720p formatında rapid linki veyahut torrent bulabilecek olan varmı ? Minnettar olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilsemo

Yahu şu dedektifimiz aslında deli değildi adada bunu delirttiler fikrini silin aklınızdan lütfen. Böyle birşey olsa en basitinden dr.sheehan neden filmin sonunda başaramadık gibisinden çok üzgün bir ifadeyle başını sallasın? keltoş doktor neden kahrolmuş bir ifadeyle baksın? bu adamlar sağlam bir insanı kendi istekleri doğrultusunda delirttilerse neden üzgün olsunlar? bu adamlar zafer kazanmış değil mi sinsi sinsi gülerlerdi böyle bir durum olsa.

Daha birçok şey çıkar ama bu en basidi. Tek birşey bile o teoriyi çürütmeye yeter.

Daniels'in gördüğü herşey hayal. Kadın su içermiş gibi yapıyor bu hayal. Kayalıklara iniyor oradan fareler çıkıyor, bir anda yüzlerce fare neden? güyya mağarada ateş yanıyor fareler bundan kaçıyor. Yani mağarada birisi var ve oraya girmeli. Kafasında kurguladığı bir olay. Mağaraya girsinki kendisine tehlikede olduğunu söyleyecek hayal ürünü bir insan olsun.

Gördüğü birçok şey kendi kafasında kurguladığı bir hikaye.

Daniels eskiden dedektifti. Karısının ruhsal sorunları vardı. Birçok kez söyledi ama Daniels bunu önemsemedi. En sonunda karısı hastalığının etkisiyle 3 çocuğunu öldürdü. Daniels çocuklarının ölümüne dayanamadı ve karısını öldürdü. Aklını yitirdi (ki her insanın bu durumda yaşayabileceği bir olay). Karısını öldürmenin yanında karısını tedavi ettirmeyerek çocuklarının ölümünü de kendi üstlendi. Akıl hastanesine yatırıldı 2 sene boyunca kendi kurguladığı baska bir hayatı başka bir insanı yaşadı. Doktorları çaba sarfediyordu, ufak bir iyileşmenin ardından tekrar ilk haline dönüyordu. Bu arada etrafına sürekli zarar veriyordu, doktorları bir karar aldı Lobotomi yapacaklardı. Sinirlerini alıp onu tepkisiz bir insana dönüştüreceklerdi. Ama bir doktor buna izin vermedi. Son bir şans tanıyın kendi oyunuyla on iyileştirebilirim dedi. Sonunda başarılı oldu, Daniels iyileşti. Ama hatırladıklarına, bu acıya dayanamazdı ve tekrar deli numarası yaptı. Doktorlar üzgün bir şekilde hastasını lobotomiye uğurladı. Nokta.

Bu mudur budur filmin özeti

En iyi sen yazmışsın.En çok kafama bu yattı of teddy of.

• Aslında filmin sonu kötü denecek bir son bence yeni farkettim.Tek kötü yanı orası gibi.
  • Hikaye filan güzel,DiCaprio'da yine döktürüyor ama insan demeden edemiyor " yuh be Scorsese! " filmdeki müzikler bu kadar mı alakasız kullandırılır. Zaten filmin olmayan iki bölümü var, birincisi müzikler ikincisi flashbackler,ikisini de iyi yedirememiş filme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Aslında filmin sonu kötü denecek bir son bence yeni farkettim.Tek kötü yanı orası gibi.

Orası kötü olunca aslında alayı kötü oluyor

• dikkat ettinizmi bilmem ama filmin başında silahlarını devrederken bizim oglan silahı çıkartmakta zorlanıyor . burda bile olayların kurgusal oldugunu göstermesi bakımından yüksek zekalı kardeşlerimize 'ahanda filmi çözdüm' tarzı ifadeler kullandırtabilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • "şu katı yıktık, 18 saattir çalışıyorum" gibi şikayet ederek yürüyen 2 görevli vardı. Onlar neydi tam olarak?

1:40:23

http://img39.imageshack.us/i/bscap0007zu.jpg/

http://img844.imageshack.us/i/bscap0006w.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 5 Eylül 2010; 23:27:02 >
  • senaryo çok iyide ben pek ilk sefer anlamadım 2 kez izledim dikkatliki ancak oda 3 etti tabiki
  • bugün izledim ve tek kelimeyle mükemmel bir filmdi. kesinlikle ama kesinlikle en yakın zamanda izleyin arkadaşlar hala etkisindeyim denilebilir. kısa bir özet ve havada kalan soruları yanıtlayacaktım ancak devilsemo söyleyeceklerimin aynısını yazmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le petit prince

bugün izledim ve tek kelimeyle mükemmel bir filmdi. kesinlikle ama kesinlikle en yakın zamanda izleyin arkadaşlar hala etkisindeyim denilebilir. kısa bir özet ve havada kalan soruları yanıtlayacaktım ancak devilsemo söyleyeceklerimin aynısını yazmış.

katılıyorum dostum
  • Fırtınadan bi yere sığındıklarında leo nun sigara içişi yok mu . Başlatacak beni cığaraya . nasıl yapıyor onu bilmiyorum . ağzına çekiyor . sonra ağzından burnuna çekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekir__

Fırtınadan bi yere sığındıklarında leo nun sigara içişi yok mu . Başlatacak beni cığaraya . nasıl yapıyor onu bilmiyorum . ağzına çekiyor . sonra ağzından burnuna çekiyor

Yapması zor bir içişe benziyor.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.