Şimdi Ara

Shutter Island (2010) | Martin Scorsese | Leonardo DiCaprio (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
1
Favori
39.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dicaprio sağlam bir yıl geçirecek gibi görünüyor bu film artı inception kariyerini sağlamlaştırıyor.
  • Çıkan fragmanlardan sonra, İnception daha ilgi çekici geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ra hmetli -- 21 Şubat 2010; 23:56:29 >
  • Çok bekliyorum film'i çok hani IMBD Görünce şoke geldim çok cimri dir kendileri + dicaprio abi olay bitmiştir
  • imdb notu harika
  • Fragman çok iyi olmuş.
  • User Rating: 8.2/10 16,506 votes
    Top 250: #197

Filmin notu bayağı iyi
    Vizyona 12 Mart'ta giriyor Türkiye'de.

İlk gün gitmeyi düşünüyorum.
  • Puanı süper hakkaten. Zaten bu filmden çok umutluydum beklediğim gibi çıkması da harika.
  • DiCaprio'da aldı yürüdü ama her filminde aynı tip aynı bakışlar hatta aynı saç. baydı sanki biraz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomadmaster

DiCaprio'da aldı yürüdü ama her filminde aynı tip aynı bakışlar hatta aynı saç. baydı sanki biraz ?

Adam ona verilen rolü oynuyor.

Di Caprio'nun oyunculuğunu beğeniyorum ben kendisi çeksin istediği kadar film izlenir bence.

Film seçimleri her zaman iyi namussuzun şu 4 yıldır kötü filmini göremedim ben.
  • bekliyoruz
  • Martin Scorsese özlemiştim favori yönetmenimdir sinemada izlemek farz oldu

Bilmeyenler için ; Masumiyet çağında bir nevi usta kendi hayatını anlatmıştır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 10 Mart 2010; 19:58:03 >
  • konusu ve oyuncusu ile çok güzel bir gerilim flimi bizi bekliyor
  • es geçilmeyecek gibi. büyük beklentim var, umarım sarsmaz .

bu arada Top 250: #205 29,339 votes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemlix -- 10 Mart 2010; 21:23:28 >
  • Kimse izlemedi mi yahu filmi

Bugün izledim pek beğenmedim. 2 buçuk saat boşa gitti diyebilirim.

O kadar anlattılar anlattılar olayın gerçeğini söylemediler. Kafanıza uyanı beğenin dediler resmen
  • Yarın izleyeceğim ben de, yüksek bir beklentim yok.
  • ben çok umutluyum filmden ya dvd si çıksın anca o zaman izlerim , yorumlar niye kötü ki spoiler lara da bakmıyorum
  • Ben beğendim filmi.

@smd

Sana katılmıyorum hocam;

Filmin sonu belliydi, adamın son cümlesi her şeyi açıklayordu zaten.Bir canavar olarak yaşamaktansa iyi bir insanmış gibi ölmeyi tercih etti.İyileşmişti aslında.
  • İzleyenlerden spoilersız yorum ve not alabilirmiyiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tun4

Ben beğendim filmi.

@smd

Sana katılmıyorum hocam;

Filmin sonu belliydi, adamın son cümlesi her şeyi açıklayordu zaten.Bir canavar olarak yaşamaktansa iyi bir insanmış gibi ölmeyi tercih etti.İyileşmişti aslında.

İyi de belli miydi ki onun da kesin olduğu? Sürekli dönüp durdular son yarım saat farklı olaylar arasında. Son cümlelere de pek inanmadım açıkçası.

Bi de 2 yıldır burdasın diyorlar. Hangi ara geçti iki yıl? Hem deli hastanesine yatacakken silahı da var o nasıl oluyor? Rüya mıydı onlar da? Baya da dışarıda dolaşıyor. Diğerleri sadece bahçede takılabiliyor.

@Barbar
    Bi kere Di Caprio resmen oyunculuğunu konuşturmuş. Muhteşem oynamış. Film psikolojik-gerilim tarzı. Gerilim de genelde aniden gelen seslerle yapılıyor. Yani aniden çakmak çakması, hasta sesleri falan.
    İlk yarısı da baya yavaş geçti. 2. yarıda daha aksiyon beklerdim ama pek beklediğim gibi çıkmadı. Son sahneler çok karışıktı. Açıkçası ya sonunu anlatamadılar tam olarak ya da ben anlamadım bilmiyorum

Güzel film. Ama IMDB'deki yerini hakediyor mu bilmiyorum. Bu türe hayran olan arkadaşım bile tam olarak tad alamadığını söyledi

• Kitabının son 50 sayfasını okuyorum. Filmi beğenmeyenler kitabını okusunlar, cidden kitap bir sanat eseri.

Filmine de bu hatfa fırsat bulursam gideceğim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.