Şimdi Ara

Shutter Island (2010) | Martin Scorsese | Leonardo DiCaprio (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
1
Favori
39.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Di Caprio en beğenmediğim aktörlerden son zamanlardaki oyunculuğu ile en beğendiğim aktörlerden biri olmaya başladı. Müsait olduğum bir zamanda şu filmi aradan çıkarayım
  • Film çok güzeldi Çok güzel bi senaryo
  • Şimdi 23.00 matinasına izlemeye gidiyorum gelince yorumlarımı yazarım.
    @Ultrakaplan spoiler vermeden biraz bahsedebilir misin? Sıkıcı yönleri felan var mıydı*
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper

Şimdi 23.00 matinasına izlemeye gidiyorum gelince yorumlarımı yazarım.
    @Ultrakaplan spoiler vermeden biraz bahsedebilir misin? Sıkıcı yönleri felan var mıydı*

İlk yarı gerçekten sıkıcı olabılıyor ama 2. yarı herşey yerine oturunca gerçekten oha diyon

ve gerçekten di caprio çok iyi performans verdi ben bılıyom koca sinema salonunda son 20 dk millet gözünü kırpmadı ya
  • Son yıllardaki beni en etkileyen film oldu.Sonunda resmen 3 arkadaş aynı anda "yok artık" dedik. Gidilmesini şiddetle öneririm. 9/10
  • Tavsiyeler geliyor filmle ilgili. Gitmeye çalışacağım.
  • Shutter Island Blu-ray
    Paramount Pictures | 2010 | 138 mins | Not rated | Jun 24, 2010

Shutter Island (2010) | Martin Scorsese | Leonardo DiCaprio
  • Yarın fırsatım olursa sinemada izleyeceğim , caprio yorumlarından çok scorsese yorumları beklerdim....

Beklentim yine bir scorsese klasiği olacağı yönünde yada kaçınılmaz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 13 Mart 2010; 22:25:25 >
  • Kitabını okumadana yorum yapmasam mı diyorum. Ama sonunu tahmin ettim. Beklediğim gibi gerçekleşmesi biraz hevesimi kırdı açıkçası. Ayrıca özel efektler konusunda baya başarısız bir yapımdı diyebilirim. Romanda da bu sırayla gidiyorsa bilemem. Büyük ihtimalle tam uyarlayamamışlardır. Departed ile kesinlikle karşılaştıralamaz bir film. Di Caprio'nun oyunculuğuna bişey diyemem. Ki baya başarılı buldum. Sir Kingsley içinde aynı şeyleri demem mümkün ama arka plandaki karakterler biraz sönük gibiydi. Konu ara ara kopabiliyor. En sonu ciddi anlamda etkileyiciydi. Keşke tahmin etmeseydim belki daha iyi olurdu. Ama filme gitmenizi öneririm. 10 üzerinden 8'i rahat hakediyor.
  • Son tahmin edilmeyecek bi son değil
    hapları ilk aldığı sahnede çözüp , 67. kim diye sorunca onaylıyorsunuz zaten
    ve bazı yerleri harbiden çok sıkıcı olmuş. Senaryo kurtarıyor filmi. Ki ben film izlemeyi o kadar seven insan sinemada 3-4 yerde uyuyakalıyordum açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xTraP

Son tahmin edilmeyecek bi son değil
    hapları ilk aldığı sahnede çözüp , 67. kim diye sorunca onaylıyorsunuz zaten
    ve bazı yerleri harbiden çok sıkıcı olmuş. Senaryo kurtarıyor filmi. Ki ben film izlemeyi o kadar seven insan sinemada 3-4 yerde uyuyakalıyordum açıkcası.

Sonunda böyle olayların olacağı apaçık belliydi bence de. Keşke biraz daha belli edilemez yapsalarmış

• r5 çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

r5 çıktı

Su filmi uzun suredir bekliyordum. Iyi oldu bunu duydugum, su anda inmekte kendileri
  • Kitabını geçen bitirdim ve inanılmaz bir son var. Cidden hiç düşündüğüm gibi olmadı açıkçası. Filmine gitmesem bile netten izleyeceğim çok merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

r5 çıktı

Güzle haber thanks R5 Lere bakmıyodum iyi oldu
  • Spoiler yoktur.

2009 yılındaki Oscar adayı filmlerin hepsinden güzel. Sanırım bu sene bizi çok iyi bir yıl bekliyor sinema adına. Geçen seneki vaziyet içler acısıydı.

Filme gelince, şu filmi sinemada izlemezseniz daha sonra izlediğinizde pişman olursunuz. Ben kendime hakim olabildiğim için sonuyla ilgili çok az tahminde bulundum. Filmi izlerken sonunu çok düşünürseniz bence etkisini azaltabilirsiniz.

Bir kere daha izleyip net karar vermek gerekir ama az önce sinemadan çıktım bir 20 dakika kendime gelemedim, arkadaşlar da şaşırdı. Filmin sadece sonundan ziyade film bütün olarak mükemmeldi bence. Size tekrar tekrar öneriyorum ki şu filmi sinemada izleyin.

Leonardo Di Caprio En İyi Erkek Oyuncu Oscar adaylığını garantilemiş diyebilirim. Şu kısır dönemde Oscar'ı alması işten bile değil. Martin Scorsese zaten yarmış bir yönetmen. Gene elindeki harikulade senaryoyu bir başyapıt haline getirecek kadar iyi yönetmiş.

10/10. Son zamanlarda izlediğim en iyi film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armasova -- 16 Mart 2010; 19:08:33 >

• Sinemada izledim bu iş tabıki zevk meselesi ama izlemeyenlere öneririm , Scorsese yine döktürmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Shutter Island Blu-ray

Bu resmi koyduğunda br çıktı sandım bi an. Hemen tor leech e girdim aradım aradım bulamadım, Allah bildiğin gibi yapsın seni hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Shutter Island Blu-ray

Bu resmi koyduğunda br çıktı sandım bi an. Hemen tor leech e girdim aradım aradım bulamadım, Allah bildiğin gibi yapsın seni hocam.

Mesajına çok güldüm yeminle gülmekten elimdeki colayı'da halıya döktük çok yanlış etmişim sana kankam yaaa

• Bu film uzun yıllar konuşulacak.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.