Şimdi Ara

Shutter Island (2010) | Martin Scorsese | Leonardo DiCaprio (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
550
Cevap
1
Favori
39.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. son ne yav?

Bu arada bu filmin kitabını da okumak istiyorum. Fırsat bulursam alacağım. Bu kadar mı güzel olur yahu...

Eğer The Hurt Locker'a 6 Oscar çeken Akademi(2 tanesi saçmalık) şu filme de en azından hak ettiğini vermezse yazıklar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sendromkaan

3. son ne yav?

Bu arada bu filmin kitabını da okumak istiyorum. Fırsat bulursam alacağım. Bu kadar mı güzel olur yahu...

Eğer The Hurt Locker'a 6 Oscar çeken Akademi(2 tanesi saçmalık) şu filme de en azından hak ettiğini vermezse yazıklar olsun.

Oldu bile.Hurt Locker 6 oscar hakedip alıyorsa bunun hakettiği en az 16 oscardır.Onu da vereceklerini zannetmem...
  • Bu filmi bir tek ben mi sevmedim yav?!!?

Sahne geçişleri çok kötü, eski görüntüler, hayal olanlar, gerçek olanlar arasında geçiş yapıyorsun tamam ama ya pat diye yapıyorsun ya da gereksiz bir yerde yapıyorsun. Müzikler hiç olmamış, yapan adam\kadın filmiz izlemeden mi yapmış kafasına göre anlamak mümkün değil.

Son desen daha önce de dediğim gibi son böyle olmaz!!

Öyle etkileyici bir son istiyorsan herkes Leonardo`yu " lan deliymiş biz de bi bok sandık adamı! " diye yorumlarken, film öyle biterken, ver arkadan o doktorla nazi kılıklı adama 2 replik. Desinler bıyık altından " Bu polisten de kurtulduk, daha ne kadar saklayabiliriz bilmiyorum, deneyleri hızlandırın! ". Oldu mu sana fıstık gibi son. Apışıp kaldık mı sinemada? Ha s.ktiiiiiiir! demedik mi duyunca.

Scorsese`ye yakışmayan bir film olmuş, başka bir yönetmen olsa bu kadar ezmem filmi ama Scorsese için düşük bir iş oldu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

Bu filmi bir tek ben mi sevmedim yav?!!?

Sahne geçişleri çok kötü, eski görüntüler, hayal olanlar, gerçek olanlar arasında geçiş yapıyorsun tamam ama ya pat diye yapıyorsun ya da gereksiz bir yerde yapıyorsun. Müzikler hiç olmamış, yapan adam\kadın filmiz izlemeden mi yapmış kafasına göre anlamak mümkün değil.

Öyle etkileyici bir son istiyorsan herkes Leonardo`yu " lan deliymiş biz de bi bok sandık adamı! " diye yorumlarken, film öyle biterken, ver arkadan o doktorla nazi kılıklı adama 2 replik. Desinler bıyık altından " Bu polisten de kurtulduk, daha ne kadar saklayabiliriz bilmiyorum, deneyleri hızlandırın! ". Oldu mu sana fıstık gibi son. Apışıp kaldık mı sinemada? Ha s.ktiiiiiiir! demedik mi duyunca.

Scorsese`ye yakışmayan bir film olmuş, başka bir yönetmen olsa bu kadar ezmem filmi ama Scorsese için düşük bir iş oldu...

Adam zaten deli.Neden öyle birşey desinler ki.Müzikler biraz abartıya kaçsada gayet güzeldi.Ama yinede zevk meselesi birşey diyemem

• quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

Bu filmi bir tek ben mi sevmedim yav?!!?

bumu şaşırtıcı son? final sahnesi başlayınca benim direk aklıma gelen o oldu zaten
    dedim kesin kandırıyorlar leo yu
    .. ama öyle yapmamışlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 23 Mart 2010; 13:21:42 >

• E diğerini de tahmin etti salonun yarısı, hayır Akıl Oyunları`nda yaşadığımız dumuru bekledim ben. Ama nerdee...
  • Total Recall (1990) filmi de Shutter Island gibi sonu belirsiz bitiyor.
  • hayal ile gerçek arasında gidip geldim..
    bazı bölümlerinde inanamadım, koptum baya fakat ikinci bölümü ilk yarıya göre daha iyi gibiydi. ilk yarı çok sıkılmıştım hatta son yarım saat konu açıklığa kavuştuktan sonra zevkli gelmeye ve "haaa şimdi anladım" demeye başladım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermoon

hayal ile gerçek arasında gidip geldim..
    bazı bölümlerinde inanamadım, koptum baya fakat ikinci bölümü ilk yarıya göre daha iyi gibiydi. ilk yarı çok sıkılmıştım hatta son yarım saat konu açıklığa kavuştuktan sonra zevkli gelmeye ve "haaa şimdi anladım" demeye başladım..

biraz karışık bir filmdi ama güzeldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

Total Recall (1990) filmi de Shutter Island gibi sonu belirsiz bitiyor.

"Total Recall"`lin sonu hatirladigim kadariyla gayet net bitiyordu! Belirsiz olan neydiki orda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaplanmete

quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

Total Recall (1990) filmi de Shutter Island gibi sonu belirsiz bitiyor.

"Total Recall"`lin sonu hatirladigim kadariyla gayet net bitiyordu! Belirsiz olan neydiki orda ?

Total Recall
    Douglas Quaid (Arnold Schwarzenegger) her gece Mars hakkında rüyalar gören bir işçidir. Meraklanan Quaid, anı transferi yoluyla insanları tatile yollayan Rekall Inc. isimli şirketten Mars tatili satın alır. Fakat anı transferi sırasında meydana gelen bir kaza genç adamın zihnini altüst eder. Kendini bir gizli ajan olarak, Mars'ın zalim hakimi Coogan'a karşı mücadele ederken bulur. Eski dostlar, hatta karısı bile aniden ona düşman olmuştur. Fakat Quaid'in tüm bu yaşadıkları gerçek midir ? Eski anılarını mı hatırlamaktadır ? Yoksa anı transferi sırasında yaşadıkları yüzünden bir hayal mi görmektedir ? Douglas Quaid bu gerçekler ve hayallerden örülü dünyada bir çıkış yolu bulmaya çalışır.

Filmin sonunda Arnold "Ya tüm bunlar gerçek değilde bir rüya ise" diyerek Recall Inc. şirketinin anı transferi tatilinin olabileceğini ima etmiştir. Ki hala 20 senedir filmin sonu belirsizliğini devam ettirmektedir.

• düşmedmi mi nete dvdscr falan... kurtadamdan da haber yok... sinemaya para yetişmiyor artık..
  • Simdi hatirladim filmi daha detayli! Tabi ben o filmi izledigimde yas kucuktu! Gercek gibi gelmis hersey!
  • Shutter Island 2010 480p BDRip LiNE XviD-ViSiON

720 p kısa bir süre içinde çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Shutter Island 2010 480p BDRip LiNE XviD-ViSiON

720 p kısa bir süre içinde çıkar.

görüntü cok kötü..bosuna indirmeyin..
  • Nete düşen dosyalar sanırım Blu-ray değilmiş

TC/Telecine imiş.
    Makaradan kopyalanmış sanırım makina vasıtasıyla.
    O yüzden görüntüleri kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 26 Mart 2010; 22:44:29 >
  • Benim izlediğimin görüntü kalitesi gayet iyiydi tabi bilgisayar monitöründe izlemeyeceksiniz o başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

Benim izlediğimin görüntü kalitesi gayet iyiydi tabi bilgisayar monitöründe izlemeyeceksiniz o başka.

Görüntü R5'ten iyi evet.
    Ama Bluray kalitesinde değil.
  • mükemmel bir filmdi ve sonu gayet açıktı...

leo deli ve 2 senedir adada tedavi görüyor, iyileşme kaydedemiyor hatta bir replik var "kaset gibi başa sarıyorsun iyileştikten sonra tekrar eski haline dönüyorsun" diyor...

adamlar cerrahi tedavi ve konservatif tedaviyi karşılaştırmak için leo yu 2 gün serbest bırakıyor. film bu 2 günü anlatıyor...

2 gün sonunda ise iyileştiği halde iyileşmemiş rolü yaparak "zombi" olmayı seçiyor ölmek de denebilir... lobotomi operasyonu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quadream -- 27 Mart 2010; 0:23:35 >
  • upscale arkadaşlar resmen 720x680 çöz:hayır gelmez BD ciler az kaldı az
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.