Şimdi Ara

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI? (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
9
Favori
28.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI?

(En Son Oy Tarihi: 2.6.2017)
Giriş
  • Sıcak fırsatlar için ayrı bir site açayım davetiye ile alalım terk edelim burayı.
  • Destekliyorum sonuna kadar haklısınız hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence pek mantikli degil neden dersen mali goturenin yeni uye oldugu nerden belli veya goturenin eski uye olmadigi rutbeli biri olmadigi nerden belli bunlar hep muallak konular faydali birsey yapcam derken alakasiz kisilerin ekmegine yag surebilirsin ayni zamanda gercekten ihtiyaci olupta almak isteyenlerin onunude kesebilirsin.. En iyisi misafirlere kapamak..

• cogu konu kapatılsın.. ama kapatmazlar arkadaslar bosuna ugrasmayın adamlar her yenı uyeden reklam parası kazanıyorlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bende kaç yıldır takılıyorum forumda ama sadece takip ederim ve her konuya yorum yapmam böyle olursa kurunun yanında yaşta yanacak
  • art niyeti ve art niyetliyi engelleyemezsin ki... adam her türlü yapiyo yapacagini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sorunun kolay çözüleceğini sanmıyorum. Sunulan şıkların pratikte uygulanması çok zor. Belki şikayet mekanizması olabilir ama onu da kim nasıl yönetir bir fikrim yok.
  • kurunun yanında yas da yanıcak ama yapıcak bisey yok
  • Kesinlikle evet

• üye olmayanlar gelip bizim fırsatlarımızı elimizden almamalı
  • Kesinlikle evet ya ölücü gibi 20 tane alıyorlar yada sazan gibi müşteri hizmetlerini arayıp bu telefonu bu fiyata satıyorsunuz yanlışlık olmasın fiyat doğrumu diyorlar her yönden zararlar...
  • Mesaj sinirlamasi degil de uyelik tarihine gore sinirlama iyi olabilir.

• Bence rütbe olayı çözüm getirmez ancak üye olmayanlara kapatılması ve üyelik süresi belirli bir tarihi doldurmayanlara kapatılması bana mantıklı geldi...
  • Mantıklı, destekliyorum
  • Bu şekilde çözüm olacağına cidden inanmıyorum.
    Aç gözlü, her yerde, her koşulda bir yolunu bulur ve yine bize lanet okutur.

Ayrıca forumun reklam gelirleri de düşer. Çünkü eminimki üye olmayıp veya düşük rütbeye sahip bir çok kullanıcı forumun bu yakasında takılıyor.

Hani mükemmele yakın bir yol bulunsa bile söz konusu üyelere içerik kısıtlamaksa forum yöneticilerinin asla bu yola girmeyeceğini düşünüyorum.
  • bana kalsa sıcak fırsatlar diye bi konu bile açılmasın ama acılıyor işte fırsatcılara yol gösteriliyor
  • Birde sıcak olmayan fırsatları paylaşanlar var. Reklam yapanlar var. Bence bunlara tedbir alınmalı

• Mesaj sayısı olmaz. Malum bazı bölümlerde mesajlar sayılarını etkilemiyor. Fakat üyelik süresi olabilir. Mesela 6 ay, 1 yıl gibi ama yönetim tarafından kabul göreceğini sanmam.

• Rütbe den ziyade üyelik yılı daha mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz9507

Abi bende kaç yıldır takılıyorum forumda ama sadece takip ederim ve her konuya yorum yapmam böyle olursa kurunun yanında yaşta yanacak

Katılıyorum

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.