Şimdi Ara

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI? (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
9
Favori
27.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI?

(En Son Oy Tarihi: 2.6.2017)
Giriş
  • bence ki eminim bunu söyleyenler olmuştur; sıcak fırsatlar başlıkları popüler başlıklara girmesin.

hep bu yüzden sıkıntı oluyor.

ölücüyüz abi biz. ne gerek var başkalarına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapatıldı mı acaba çünkü çek satış takas bölümüne giremiyoruz ya

• Bence deep web gibi katmanlar oluşturulsun en grand lar girebilsin .

• cumhurozan kullanıcısına yanıt
    Sıcak fırsatlar sadece rütbeliler tarafından mı paylaşılıyor sanıyorsun sen çok yanlış düşünmüşsün anlaşılan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istcool

rütbeyle olmaz o iş en az 5 senelik üyelik istensin

5 az olmuş 10 yapalım şunu
  • Maalesef daha hızlı davranmak gerekiyor. :(

• 1 yıllık üyelik şartı en mantıklısı.

Edit: Daha 1 yıllık üyelik değilmişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vleon -- 13 Eylül 2015; 2:58:11 >
  • İyi diyorsunuzda arkadaşlar donanımhaber büyük bir site googleda arandığında üstte çıkmak ister. Ayrıca birçok kullanıcı giremeyince uğraşmaz dolayısı ile bu, sitenin işine gelmez. Yani sizin kampanyadan faydalanmayı için bir çalışma yapılacağını düşünmüyorum. Birçok bölümde birçok istek var ama birçoğu malesef gerçekleşmiyor. Ayrıca rütbe Vs tam çözüm değil. Zira bahsettiğiniz şahıslar o işi sırf alım satım işi için mesaj kasar yine çözer. Yani erken kalkan yol alır. Ben 1 defa kampanya yakaladım iyi bir kampanya ondada paketin içinde eksik vardı ona rağmen aldım.

• Rutbe yil muhabbeti uygun degil. Belki adam cok onemli bir firsat sunacak. Rutbesi veya uyelik yili baz alinip degerlendirmek yanlis. Bilinci yerlestirmek gerek kurallar ve yoneciler var zaten kisitlama ayrima gerek olmadigini dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

quote:

Orijinalden alıntı: AmrKing

Yüzbaşı altına kapatılsın

Binbaşı altına binbaşı

Kesin çözüm yarbay altına

• Birşeylerin kapatılması çözüm değil adam akıllı ilgilenecek adamların yetkilendirmesi lazım ki kaç yıldır bu forumda takılıyorum böyle adam akıllı birşey yaptıklarını görmedim boşuna umutlu olmayın.

• yil yada rutbeye kapatilsin bence de .ben giremeyecek olsam bile

Yada yöneticiler baska cozum bulsunlar ama giripte her seferinde reklam-sicak olmayam firsatlar- tartismalardan verim alamiyoruz sicak firsatlar basligindan

• quote:

Orijinalden alıntı: Winston Smith

quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

quote:

Orijinalden alıntı: AmrKing

Yüzbaşı altına kapatılsın

Binbaşı altına binbaşı

Kesin çözüm yarbay altına

5000 mesaj yapalım şu işi

• Mesaj sınırı beraberinde eski dönemlerdeki gibi Flood olaylarını getirir. O yüzden DonanımHaber esaslarının açıklanmadığı bir rütbe sistemine geçiş yapmalı. A1, A2, A3 şeklinde mesela. Ve bunu sadece mesaj sayısıyla değil, açılan tutmuş konu sayısı, alınan +lar gibi değişkenler de önplanda olmalı. Sonra bir de mobil onay zorunlu olmalı.
    Burdaki arkadaşların sıkıntıları gerçekten büyük, benim de ihtiyacım olduğu bir aralar ben de bu ölücülerden çok çekmiştim. Adam indirimliden 20 tane toparlayıp, çarşıdaki dükkanında normal piyasa fiyatına satıyor... Bizim indirim yapan siteler de genellikle ziyaretçi çekmek için indirim yapıyorum dediği ürüne 30 stok koyduğu için anında bitiyor her şey. Halbuki Amazon gibi çok ziyaretçi alan siteler de bile bizimkinden çok daha harbici indirimler uzun süre boyunca kalıyor.
  • raunk kullanıcısına yanıt
    yamyamların önüne gecmek için mecburuz. gecen gün bimeks g4 telefon varda 1300 küsür+5 tl kargo aceminin teki aramış ben bu fiyata alıyorum sorun cıkar mı diye adamlar fiyatı 2099 cekti. alamadık. bunları gelecekte yaşamamak için 5 sene şart

• Evet abicim kapatılsin.parselleyin her yeri.
  • Siteye her giriş donanımhaber için reklam sayesinde kazanılan para demek. Sıcak fırsatlar kısmı da en çok ziyaret çeken başlıklardan biri. Sizce site yönetimi bizim alamadığımız bir ürün için böyle bişey yapar mı? Biraz gerçekçi olmak lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: colemerg30

Siteye her giriş donanımhaber için reklam sayesinde kazanılan para demek. Sıcak fırsatlar kısmı da en çok ziyaret çeken başlıklardan biri. Sizce site yönetimi bizim alamadığımız bir ürün için böyle bişey yapar mı? Biraz gerçekçi olmak lazım...

+1
  • konu açmak için 1 yıl ve teğmen şartı getirilebilir. ama görüntüleme için bir engel olmamalı kanımca.
  • Ben yıl kriteri ile ilgili karşı çıkmıyorum. Ya da mesaj sınırlaması ile de ilgili karşı çıktığım bir nokta yok.

Yine okuduğunuzu anlamayıp sağa sola yönlendirme hastalığı baş göstermiş aşın artık şunu.

Ben en temelinde sizin harala gürele uygulatmaya çalıştığınız ya da savunduğunuz sansüre karşıyım.

Ne yani süpermarketler de ikametgah istesin o ilçede belirli süredir oturmayanlara fırsatlarını, indirimlerini mi kapatsın?! İstediğinizin bundan farkı ne?

Siz bir otokontrol geliştirememişsiniz, bu fırsatları yağmalayanlar hala istediği satışı forumda yapabiliyor ki bunları istiyorsunuz.

Bunları yaptığını bildiğiniz üyelere kendiniz de yaptırımlar uygulayabilirsiniz.

Ama herkese açık olan, mesaj veya bağlantı görüntülemek içi üyelik gerektirmeyen; ki bence bu donanım haberin en büyük artısı olmuştur; bir forumun belirli alanlarına belirli kriterlerde sansür istiyorsunuz..

Şimdi daha anlaşılır oldu galiba.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.