Şimdi Ara

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI? (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
9
Favori
27.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI?

(En Son Oy Tarihi: 2.6.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: istcool

yamyamların önüne gecmek için mecburuz. gecen gün bimeks g4 telefon varda 1300 küsür+5 tl kargo aceminin teki aramış ben bu fiyata alıyorum sorun cıkar mı diye adamlar fiyatı 2099 cekti. alamadık. bunları gelecekte yaşamamak için 5 sene şart

Sitelerdeki hatalar da mı sıcak fırsat oluyor?
  • Tapınakçımı olacanız la başımıza , neyinden rahatsızsınız ki mevcut durumun. Fırsatlarmı sömürülüyor siz gelene kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: serbulent2910

quote:

Orijinalden alıntı: colemerg30

Siteye her giriş donanımhaber için reklam sayesinde kazanılan para demek. Sıcak fırsatlar kısmı da en çok ziyaret çeken başlıklardan biri. Sizce site yönetimi bizim alamadığımız bir ürün için böyle bişey yapar mı? Biraz gerçekçi olmak lazım...

+1

Çırpınışlarımız boşa o halde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence bunun kararını konuyu açacak kullanıcı versin nasıl ki face de resim paylaştığımız da kimlerin göreceğine karar verebiliyoruz sıcak fırsat paylaşan da konu açarken sadece üyelere açık herkese açık diye seçim yapsın.
  • Arkadas ben bir senedir uyeyim foruma.oyle adaletsizlik olmaz.uye olmayana kapatilsin evet ama bu sene tanismis biri olarak ben ve benim gibilere haksizlik olur kanaatindeyim..
  • ikinci el dışında bir trütbem yok ancak sizi desteklemek amacıyla olumlu oy kullandım. umarım istediğinizi alırsınız.
  • 337 kayıtlı üye, 1127 misafir, 160 mobil kullanıcı

1127 adet foruma kayıtlı olmayan, sıcak fırsatlar haricinde bu kadar üye olmayan kullanıcıyı bir konuya bakarken göremezsiniz. Yönetimde zerre kadar umursamıyor.

Playstation Kardeşlik konusu vardı. Başa çıkamadılar. Kurallar gereği dediler. Baktılar üyeler başka alternatif sitelere gidiyor. Tekrar açtılar.

Yönetim sadece konuya giren tekil kullanıcıların çokluğuna bakar. Reklamlara ne kadar çok tıklayan olursa alacakları parada o kadar çok olur.

Boş yere tartışmayalım.
  • 1 yıllık üyelik veya 250 mesaj sınırı konabilir. Herhangi konularda toplamda 5 uyarı almışsada enhellenebilir. Sonuçta spam yapmış olabilir adam.
  • Oldu olacak forumu paralı yapsınlar. Burası herkese açık bi forum sitesiyle herkese eşit haklar tanımlanmalı. Fikri tasnif etmiyorum.

• Üyeliğin eski mesaj sayında 500 küsür olsaydı öyle bir tasnif ederdin ki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Staree

Üyeliğin eski mesaj sayında 500 küsür olsaydı öyle bir tasnif ederdin ki :)

500 değil 500bin olsun fikrim değişmez, bencillikte iyi değilimdir. :)

• mesela hangi rütbeden itibaren
  • 1 yıllık üyelik iyidir.
  • Sıcak fırsatlar bu konunun sahibi ve onu destekleyenlere kapatılsın en mantıklı çözüm budur.
  • Forum olma mantigi birolmak esit olmak degil mi bence hayir

• Kesinlikle
  • Kusura bakmayın ama fikir biraz saçma geldi bana.Ben 2009'dan beri üyeyim, 6 sene! Çoğu üye yokken ben vardım.Çok mesaj atmıyor olmam ve konu dışı mesajların rütbeye etkisi olmaması, beni düşük rütbeli göstermektedir. bu bir haksızlık !
  • Şimdiye kadar ayda bir kez girdiğim sıcak fırsatlara şimdi bu konuyu gördükçe giriyorum hayır işime yarayan bişeyde çıkmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • +
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginherif

Kusura bakmayın ama fikir biraz saçma geldi bana.Ben 2009'dan beri üyeyim, 6 sene! Çoğu üye yokken ben vardım.Çok mesaj atmıyor olmam ve konu dışı mesajların rütbeye etkisi olmaması, beni düşük rütbeli göstermektedir. bu bir haksızlık !

Aynı durumdayım.2006 tarihliyim. Çok mesaj atmıyorum.Umarım mağdur olmayız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.