Şimdi Ara

sıcak havalarda çalışmayan gösterge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hayırlı günler... aradım ama hiç bir yerde bu konuyla alakalı birşey bulamadım.. arabamın göstergesi kışın takır takır çalışıyor yazın ise ne benzin göstergesi ne devir saati ne hararet çubuğu çalışmıyor.. bitek hız göstergesi çalışıyor.. mesela gündüz hava güzel güneş var 15 20 derece havada gösterge pıt diye gidiyor.. gece soğuk havada sorun yok çalışmaya başlıyor çok tuhaf.. böyle birşey yaşayan varmı aranızda? niye yapar böyle? cevaplarınız için teşekkürler şimdiden..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki geceleri kaloriferi açıp denediniz mi hiç? Yani acaba iç sıcaklıktan mı yoksa sadece dış sıcaklıktan mı etkileniyor araba.

Araç marka ve modelini de yazsanız belki nokta atışı yapan çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gösterge panelinde lehim çatlağı varsa ısınınca genleşip temassızlık yapabilir.

• Renault mu?

Hatta clio yada megan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 24 Şubat 2018; 20:11:22 >
  • anaconda41 kullanıcısına yanıt
    seat ibiza 2004 olay tamamen havadurumu ile ilgili.. mesela sabah arabaya biniyorum diyorum ki bugün hava çok güzel kesin ibreler çalışmıyacak diyorum çalışmıyor

yada bugün hava serin diyorum biraz, arabaya binip marşa basıyorum herşey normal

• createemir kullanıcısına yanıt
    bu bana çok mantıklı geldi.. bu işi oto elektrikçimi yapar yoksa elektronik işleri yapan yerler filan mı kime götürsem ki?

• mis-tik M kullanıcısına yanıt
    Bizdeki lehim çatlağı sıkıntısını oto elektrikçi çözmüştü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mis-tik

seat ibiza 2004 olay tamamen havadurumu ile ilgili.. mesela sabah arabaya biniyorum diyorum ki bugün hava çok güzel kesin ibreler çalışmıyacak diyorum çalışmıyor

yada bugün hava serin diyorum biraz, arabaya binip marşa basıyorum herşey normal

Hocam bu beni bayağı aştı yaa kusura bakma yardımcı olamayacam😀

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.