pc de oyun oynamazken gpu : 54 C core 0 :41 C core 1 : 41 C gibi sıcaklıklar okuyorum. oyuna girdiğimde gpu :68 dereceye kadar çıkıyor. bu sıcaklıklar normalmi ? kasamı toplıyalı 2 sene oldu. normal değilse kasanın içindeki tozdanmı kaynaklanıyor. nası bi temizleme yapmamı önerirsiniz. bu arada ölçümler speedfan ile yapıldı.cvp için şimdiden tşk
Oyun oynarken mavi ekran ya da donma gibi sorunlarla karşılaşmıyorsan sıcaklıklar normaldir. Benim pc 3 yıllık daha 70dereceyi görmedi:)
Gpu sıcaklığı normal fakat cpu biraz fazla normalde cpu sıcaklığı sistem boşta iken 33c en fazla 38c olmalı. Sıcaklıklar normal olsun diyorsan kasanı temizlemelisin. Bunun için bir kompresör işini görür kompresör bulamazsan elektrikli süpürge ile tozları çekebilirsin. Bu arada yapabilirsen işlemcinin macununu da yenilemeni öneririm.
Benim Zotac 9800GT AMP!, oyunda 95 dereceyi görüyordu..Acaba bi anormallik mi var dedim Söktüm kartı, elektrik süpürgesiyle her yerini temizledim, fan aralarından bayagı topak topak toz çıktı.. Şimdi kullanıyorum, senin değerlerle aynı hemen hemen.. Problem yok yani korkma Temizlemek istersen E. süpürgesi iş görür..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme