Şimdi Ara

sıcaklık değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

laptopuma yeni format attım ve win 7 ultimate 32 bit kurdum.
    sistem sıcaklıkları şu şekilde :

sabit disk : 46
    anakart : 52

işlemci cor duo 2.00 ghz

fan çalışır durumda.
    chrome,everest ve kaspersky çalışıyor iken.
    bana biraz yüksek geldi değerler. sizce deöylemi ?

bide cpu voltajı 1.1 ile 1.26 arası değişiyor. bu değişme de normal mi?

• ısı degerlerın normal anormal bır durum yok gıbı duruyor ..

voltaj sısteme yuk bındıgınde artar ( daha faza guc gereksınımınden dolayı )

sıstem bosdayken azalır ( ekstra guce gerek duymadıgından dolayı )

yanı voltaj da normal sıkıntı yok
  • cpu 29 derece iken hddnin ve anakartın bu kadar ısınması garip geldi bana da.
    ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum
  • anakart ısısı çok yüksek benimki max. 35 dereceyi geçmiyor
  • cpu 29 olması aslında tuhaf ben verılerde goremedım cpu sıcaklıgını ama .. nereden baktınız
  • nasıl değerler normal?
    anakart 52 mi?
    benim anakart 25'i sabit disk 40'ı geçmiyor. hava akışında bi sorun var gibi.
  • anakartın 46 derece olması normaldır hocam ..25 derece ıle 46 derece arasında sorun problem yoktur marka model program yazlım farklı vardır .. 60-65 dereceye kadar sıkıntı yok .. 60 dan sonra suphe duy sorun problem ara .. ama 46 derece hele hele laptopda gayet normal bır degerdır ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doctor benimki laptop yalnız. sen masaüstünden bahsediyorsun galiba.

hava akışında bi problem yok. fan çok rahat çalışıyor. hatta feci sıcak hava üfürüyor.

sıcaklık değerleri

56 olan anakart- 46 olan hdd

sıcaklık değerleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi_sakal -- 9 Mart 2012; 22:45:01 >

• Evet katılıyorum arkadasa,Harddiskin sıcaklığı biraz anormal benimki en fazla zorlanınca 42 C oluyor.
  • KaDeRiMe_AqLaRıM imzandaki sistemin değeri mi o?

bu anakartın sıcaklığını n etkiler cpu dan başka? ekran kartı onbord zaten ısınacağını sanmıyorum. win7 ultimate zorluyor olabilir mi?
  • arkadaslar 42 ye 46 yı kıyaslıyorsunuz yapmayın lutfen .. o kadar secenek o kadar neden olabılr kı o 4 derece ıcın .. sızın olcum aldıgınızda 42 dır ..arkadas hdd ye yuklenmısdır yuk altından cıkmısdır daha sıcaklık dusmeden 46 da kontrol etmısdır ve buraya yazmısdır .

hepsını gecdım .. sıstmeınız aynımı acaba ?????????? acer marka laptop cayır cayır yanan bır marka ..her gun onlarca topık dusuyor bolume acer laptopların ısı degerlerı hakkında ..ve bu kronık genel bır durum.... arkadasın kafasını karıstırmayın sıstemının ısı degerlerı korkulacak bır degerde degıl sorun yok gıbı gozukuyor ..
  • tamam beyler sakin olun

ya arada o kadar fark olması normal benim laptop 6 senelik. baya da horkullandım zamanında. hava akışına falan dikkat etmeden. o zamanlar kıymet bilmiyorduk.

şimdi aramızda duygusal bi bağ oluştu anakartı yanarsa çöpe atmak zorunda kalacam o yüzden evhamlandım.

bencede nigga nın dediği gibi oldu sanki. kaspersky ile d yi taratıyordum o ara sıkıştı heralde. şimdi ikiside 46 derecede seyrediyor.

ama eskisi kadar ağır işlemlere dayanamıyor artık.
  • tamam 6 yıllık makına eskısı gıbı degıl artık dersenız bunu anlarım elbette ... ama benım hdd 42 senın 46 sorun var cumlesını anlamam mumkun degıl

neyse sorun yoksa ben gıdıyım artık ...mc muslle gıbı oldum zaten oradan oraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro@oan -- 9 Mart 2012; 23:16:31 >
  • eywallah teşekkür ettim.

çekici gibi adamsın
  • pardon hocam laptop olduğunu gözden kaçırmışım, normaldir o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.