Şimdi Ara

Sıcaklık Kurbanıyım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar kasamdaki fanlar yukarda gördüğünüz gibidir.

Isı değerleri ,

BilgiAlanı Değer
    Algılayıcı Özellikleri
    Algılayıcı Türü ITE IT8718F (ISA 290h)
    GPU Algılayıcı Türü Diode (ATI-Diode)
    Anakart Adı Gigabyte EP31 / EP35 / G33 / P31 / P35 Series
    Kasanın açıldığı tespit edildi Evet

Sıcaklıklar
    Anakart 49 °C (120 °F)
    CPU 51 °C (124 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #1 53 °C (127 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #2 52 °C (126 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #3 49 °C (120 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #4 52 °C (126 °F)
    GPU diyot (DispIO) 88 °C (190 °F)
    GPU diyot (MemIO) 92 °C (198 °F)
    GPU diyot (gölgelendirici) 92 °C (198 °F)
    ST3500320AS [ TRIAL VERSION ]

Soğutucu Fanlar
    CPU 2626 RPM
    Grafik İşlemci (GPU) 4435 RPM (46%)

Voltaj Değerleri
    CPU Çekirdek 1.168 V
    +3.3 V 3.264 V
    +12 V [ TRIAL VERSION ]
    +5 V Beklemede 5.349 V
    VBAT Akü 3.280 V
    DIMM 2.256 V

Yük altında bular GPU diyot (DispIO) 88 °C (190 °F)
    GPU diyot (MemIO) 92 °C (198 °F)
    GPU diyot (gölgelendirici) 92 °C (198 °F) yüzdereceyi buluyor.. ve fanlar hiç soğutmamasına rağmen inanılmaz ses yapıyor gerçekten bıktım artık. Sistemle ilgili tek bildiğim I3 ve HD 4800 ekran kartı. Anakart : Anakart Adı Gigabyte EP31 / EP35 / G33 / P31 / P35 Series buymuş everestte öyle yazıyor . Napsam bilemedim artık adam gibi bir soğutma lazım durulmuyor çok ses yapıyor ve 100 derece. Sıcaklıktan kendini kapamaya başladı pc varmı bir tavsiyeniz ? şunu al bunu tak falan ? Diablo 3 açıkken en fazla 20 DK açık kalıyor sonra pat kapanıyor..

• Up..
  • birde işlemciyi bulup yazarsan yardımcı olabiliriz.senin heat sink ile çipset arasındaki macun kurumuş ve ısı iletme özelliğini kaybetmiş olabilir ve artık ısıyı yalıtıyordur onun için de çok ısınıyordur.
  • Dostum işlemciye nerden bakabilirim ? birde sadece ekran kartı çok ısınızyor diğerleri 40-50 derece arası.. Sıvı soğutma sistemi bile kurabilirim çok sinirliyim
  • Fotoğrafta görülebilenlerden başka fan ve hava girişi yoksa sıcaklık artışı normal
  • Valla okadar tavsiye verin napiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biryerlerden hava girebilmesi lazım o kasaya ve hatta fan marifetiyle olursa çok daha iyi olur. Kasaya kıyıp kesip biçmeyecekseniz de yan kapağı açık bırakın bari yada resimde işaretlediğim yerleri açın az da olsa hava alsın kasa

Sıcaklık Kurbanıyım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunyukuk -- 7 Haziran 2012; 12:20:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladim hocam su siralar kapak acik duruyor. Sicakli yine yiksek hd 4800 uyumlu ekran karti sogutucusu varmi

• Lutfen bi akil verin ne tur bir sogutucu lazim

• Daha önce de benzeri sorunu yaşayan arkadaşlar olmuştu: Sappire Hd 4870 Kart Yanıyor Soğutmamlazım

Oraya yazdığım mesajım:

quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

O karta 150 lira masraf yapılmaz. Kartını ikinci elde satıp, üzerine o kadar daha para koyarsan, zaten daha iyisini alırsın.

İlla bir soğutucu alayım dersen de, şöyle ucuz birşey al bari. Bu da işini görür nasıl olsa.
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=100700178

• Ozaman o fani aliyorum hocam coj tesekkurker. Sence HD 4800 nekadar eder ? Hic2. El bolumunde yok ..

• O kartların fiyatlarını bilmiyorum. Netten satılık 4870 diye arattırırsan, forumdaki eski 4870 ilanlarını da bulabilirsin. Veya şu konuya yaz satmak istediğin parçaları. Cevap gelecektir. Dahili Bileşenler Bölümü'nün üst konularından birisi bu: ###ÖNEMLİ KONU### 2. EL FİYAT BELİRLEME
  • Dostum bu arada sanirim yanlos anladin ekran kartim HD 4800

• 4800 seri adı. Kartın modelinin ne olduğu kartın arkasındaki etiketlerden birinde yazıyor olması lazım.
  • Valla benim bu konulardaki cahilligim basima bela o fan uyar yani dimi?

• Resimi göremedim açılmıyor ama Tunyukuk haklı senatus bende de seninkine yakın bir sorun var benim kasada mini tower ve biraz havasız yan kapak kapalı iken (AIDA64 ile ölçüyorum) PCH Diyot 73 derece , GPU Diyot ise 74 derece civarında idi.Yan kapağı bir çıkartıyorum birden dereceler düşüyor şuan gpu 69 , pch 61 derece ve farcry4 açık halde iken bu değerleri gösteriyor.
  • Haha hortlatmayın konuyu Bekleme yapmayın arkadaşlar 2012 nin konusu.
  • Hahaha o kartı yaktım ben şuan 7870 takılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.