Şimdi Ara

Sıcaklık Ölçme Programı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar mac için sıcaklık ölçme programı önerileriniz nelerdir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EUY* -- 16 Eylül 2013; 15:30:53 >

• istat pro öneririm. hayli ayrıntılı.
  • arkdaşlar merhaba,
    bende smc kullandım.. bilgisayarın üçüncü günü ama bu program doğru mu yanlış mı bilemedim.....
    fanlar 2000rpm de çalışıyor sıcaklık daha 50nin altına inmedi.
    ben el ile müdahele edip 3000-4000 yapmazsam sıcaklık 60lara çıkıyor.. sizce bu normal mi?
    ama bu 3 gün boyunca internetten wow indirdi launcher..?
    biraz sıkıntılıyım açıkcası bu konuda..
  • ahmetsomuncu kullanıcısına yanıt
    flash içeren internet siteleri cihazı ısıtıyor malesef. ben click to flash kullanıyorum bu sorunu yaşamıyorum. görmek istediğim flaşa tıklayarak açıyorum. gereksiz flaşlar reklamlar vs kapalı kalıyor. pil ömrüne vs katkısı oluyor hayli
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediemsral

flash içeren internet siteleri cihazı ısıtıyor malesef. ben click to flash kullanıyorum bu sorunu yaşamıyorum. görmek istediğim flaşa tıklayarak açıyorum. gereksiz flaşlar reklamlar vs kapalı kalıyor. pil ömrüne vs katkısı oluyor hayli

evet ama yani normal mi bukadar yüksek ısılar?
    oyun oynarken 80lere çıkıyor.. bilgisayara el değmiyor..
    normal zamanlarda 60-70 arası gidip geliyor?
    arkdaşlar lütfen yardımcı olun bu durum herkesde böyleyse sesimi çıkarmıcam.
    yoksa hemen bilgisayarıma baktırmak istiyorum. :(
  • ahmetsomuncu kullanıcısına yanıt
    bilgisayarınızın modeli nedir?
    cihaza göre ağır bir oyun oynuyorsanız sıcaklığın o değerlere çıkması normal.
    fakat normal zamanda 60-70 olması anormal. ben adanadayım öğlen saatlerinde bile maksimum 45-50 derece oluyor (md101 kullanıyorum)
    flash lar cihazınızda serbestse o zaman girdiğiniz sitenin flash yoğunluğuna göre sıcaklık dediğiniz değerlere çıkıyor malesef. click to flash kullanmanızı tavsiye ederim bu yüzden. kullanıyorsanız yinede sıcaklık hep o değerlerdeyse servise bir göndermenizde fayda var.
  • quote:

bilgisayarınızın modeli nedir?
    cihaza göre ağır bir oyun oynuyorsanız sıcaklığın o değerlere çıkması normal.
    fakat normal zamanda 60-70 olması anormal. ben adanadayım öğlen saatlerinde bile maksimum 45-50 derece oluyor (md101 kullanıyorum)
    flash lar cihazınızda serbestse o zaman girdiğiniz sitenin flash yoğunluğuna göre sıcaklık dediğiniz değerlere çıkıyor malesef. click to flash kullanmanızı tavsiye ederim bu yüzden. kullanıyorsanız yinede sıcaklık hep o değerlerdeyse servise bir göndermenizde fayda var.

retina 15'' 8gb ram olan model.
    wow oynarken 80 derece falan oluyor..
    oyunu launcher ile yüklerkende 60 derecelerde geziniyordu..
    internet sitelerine girdiğimde ise 50 derecelere çıkıyor..
    ve daha alalı 4 gün oldu..

üzüldüm ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • normal sıcaklığının 50 derece olması normal sonuçta havalar da sıcak ve cihazın biraz daha sıcak olması normal. ama wow sırasında o sıcaklıklar normal gibi gelmedi. retina kullanan arkadaşlar kendi tecrübelerinden bilgi verirse daha iyi olur. ben birkaç defa euro truck simulator 2 oynadım yine 80 derecelere çıktı sıcaklık ama benim cihazda harici ekran kartı yok. hd4000 den dolayı normal bulmuştum bu sıcaklığı.
  • Retina macbook pro ile black ops 2 oynarken 93 derece gördüm istats pro yalancısıyım Program lisanslı olduğu halde sapıtabiliyor bu arada

Boştaki değerler bu şekilde (harici ekrana bağlı olduğu için sürekli gt 650m de çalışıyor )
     Sıcaklık Ölçme Programı Önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 14 Eylül 2013; 10:54:15 >

• quote:

istat pro öneririm. hayli ayrıntılı.

Duymuştum bu programı deneyeceğim, teşekkür ederim..
  • Yük altındayken değerler yükselebilir ama normal kullanımda bu sıcaklıklar normal değil. Bilgisayarınızı yoran bir program olabilir arka planda çalışan vb.
  • ozaman yardımcı olabilecek bir soğutucu alsam iyi olacak :)
    cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar:)
  • istet pro çok iyi bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.