Şimdi Ara

Sıcaklık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkdsla1 ay once 6870 ekran kartı aldım ve overclok ettım 1 ghz cıkardım butun oyunları full detay oynuorudum ama yetınmedım ıslemcımıde overclock yapmk ıstedım bıraz arastırdım ve denedım sımdı 3.2 ındırdıımde sıcklıklar bıraz dusuyo boşta 40 yukse 75 3.7 cıakrdıgımda boste 80 derece olur
    sistemim çarpanı arttıgmda ıse reset atıyor sımdı 3.2 kullanmya bıle razıyım ama sıcklıklar burturlu duzelmıyor acaba bısey mı yaktım ?
    Gigabiyte -MA790XT-UD4P
    8gb 1333 mhz hilevel
    SAPHİRE 6870
    460 W GERCEK COOLMASTER PSU

işlemcımın ıstok sogutucunun ustunde 12cm akasa fan var
    sıstem 25 derece ama cpu 80 lutfen yardım edın bıos update denedım olmadı ipıl ckardım taktım olmadı sorun sızde neden kaynaklanıyor?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bios load optimized defaults yap, soğutucuyu çıkar temizle, termal macunla yerine tak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK SITH -- 13 Ağustos 2011; 17:54:03 >
  • Stok fanla çok aşırıya kaçmışsın.. default ayarlara dön arkadaşın dediklerini uygula... sağlam oc istiyorsan önce sağlam bir soğutma sistemi kurman gerekir...
  • defaultlt degerlere dondum arkdslar fkt yükte işlemci aldı basını gıdıyor ama ankart ekran kartı sıcaklıgı gayat ıı sadce ıslemcı bu kdar sıcak ve sıcaklıgı remlerede vuruyo sızce bıseyı yakmıs olabılrmıyım 8-9 mavı ekran hatası almıstım overclock denemelerımde ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Dalgalanma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.