Şimdi Ara

ŞİDDETLİ BAŞ AĞRISINA ÇÖZÜM ÖNERİLERi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gülgüzeli -- 5 Şubat 2005, 15:43:04 >

• aspirin iç..
  • baş ağrısının nedenini bulmadan çözüm önerileri mantıksız olacaktır.
    sinüzit, migren, diş problemi, çene eklemi problemi, boyun eklemlerinde bir problem.. vs. bir sürü şey..

Sadece baş ağrılarıyla ilgilenen klinik var nerede olduğunu bir doktora sorun veya sordurun. Araştırma hastanelerinde idi sanırım. Baş ağrısı için özel klinik var oraya gidin. Tüm ihtimaller araştırılacak ve gerekli çözüm sunulacaktır.

geçmiş olsun.
  • çekilin ben doktorum..

hımm.suni teneffüs lazım.
  • benim başımın hep sol yarısı argır bilen varmi aceba?
  • eczaneden kalidren diye hap var onu için.10dakıkada bişey kalmıyor.ama sureklı ıcmeyın sadece baş ağrıyınca
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurbakacak

eczaneden kalidren diye hap var onu için.10dakıkada bişey kalmıyor.ama sureklı ıcmeyın sadece baş ağrıyınca
  • Bak şimdi:
    en iyi ağrıkesiciler:
    1)apranax forte ya da bileşimi naproksen sodyum olan herhangi bir başka ilaç
    2)surgam (diyaprofenik asit) en iyisi budur başka aramana gerek yok ayrıca en şiddetli diş ağrısı için birebirdir
  • TV de duymuştum başını sola doğru yatır baş ağrısı geçinceye kadar,

Baş ağrısı genellikle beyindeki damarların şişip beyine baskı uygulamasandandır..
    İyibir kafa masajı veya iyibir kafaya uygulanan sıcak banyo iyi gelebilir..
  • Başım ağırdığı zaman bir vermidon alır uyumaya çalışırım ya da dinlenmeye. Aç kalmamaya, uykusuz kalmamaya, oksijnsiz kalmamaya bak yeter. Kesinlikle başın ağrımaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.