Şimdi Ara

Siemens A55 ilginç hata :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siemens A-55 marka telefonumlan 4 yıldır beraberiz..bikaç kere durduk yere kapanmasının dışında hiç yamuğu olmadı bana Taaki geçen gün mesaj yazarken zzztttt diye bir ses çıkarıp kapanana dek..Tekrar açtığımda ise
    yıkıldım, şöyle yazıodu:

Wrong Softare

Açılmıyo artık telefon hep bu yazıo ekranda...ne oldu acaba,tamire götürsem ne kadara patlar? telefonu satsam zaten 30 ytl etmez..ama ikincil telefon olarak kullanmak istiyorum ikinci hattıma..
    teşekkürler

• Cihaza yazılım atacaklar. Yaklaşık 7 YTL falan tutar.. Istanbuldaysan Dogubankta 4. katta yaptırabilirsin..
  • eyvallah kardeş, istanbuldayım..boşluk bulunca giderim..teşekkürler tekrar
  • Novarix kardeş saolasın mekan doğruda senin fiyat biraz geride kalmış adamlar 20 milyon fiyat teklif etti yaw! telefonu satsam zaten 30 milyon anca ediyor:) yaptırmadım

Yine de cevap için saol..eyv
  • ya böle yerlere götürmeyin teli eğer data kablosunu bulma imkanın warsa kendin yükle versiyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: volki_56

Siemens A-55 marka telefonumlan 4 yıldır beraberiz..bikaç kere durduk yere kapanmasının dışında hiç yamuğu olmadı bana Taaki geçen gün mesaj yazarken zzztttt diye bir ses çıkarıp kapanana dek..Tekrar açtığımda ise
    yıkıldım, şöyle yazıodu:

Wrong Softare

Açılmıyo artık telefon hep bu yazıo ekranda...ne oldu acaba,tamire götürsem ne kadara patlar? telefonu satsam zaten 30 ytl etmez..ama ikincil telefon olarak kullanmak istiyorum ikinci hattıma..
    teşekkürler

2 sene önce C60 telefonum da aynı olmuştu. Bir nevi format etilecak telefona Herhangi bir siemens bayisinde yaptırabilirsin Ancak ücret konusunda bir bilgim yok benikinin garantisi vardı o zamanlar ücret almamışlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doobly -- 21 Ağustos 2006; 8:31:28 >

• bide onu deneyelim bakalım ya 10 milyona razıyım yaparım diyen varsa--> daha doğrusu elinde ara kablosu olan varsa 10 milyon yabancıya gitmesin..forumda kalsın cevaplara teşekkür...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.