Şimdi Ara

SİEMENS CX70ten memnun olan varmıııııı?Ayrıcada symbıan nedir bilenler açıklarsa öğrenelim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldım ikinci haftadayım.Ya ben eğlenceli kullanmasını bilemedim,oyunlar hoş diil,arka ekran görüntüleri,temalar falan,WAP'ada bağlandım fikri olan varsa paylaşalım.Sanırım en büyük eksiği MP3 yada FM olmaması...

SİEMENS CX70

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedaba_82 -- 29 Haziran 2005, 18:44:00 >

• bende geçen hafta aldım cx70 cokta memnunum bu forumdan cok sey ogrendim telefonla ilgili ve internette de bi cok aramadan sonra baya bi site buldum tema, oyun, menu ikonları yuklemek icin. Telefonun kamerasıda ii. Telefonda su anda 30 tane oyun var sıkıldıkça oynyuorum teker teker.. Bu telefondan sen ne bekleyerek aldın kine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutayy

bende geçen hafta aldım cx70 cokta memnunum bu forumdan cok sey ogrendim telefonla ilgili ve internette de bi cok aramadan sonra baya bi site buldum tema, oyun, menu ikonları yuklemek icin. Telefonun kamerasıda ii. Telefonda su anda 30 tane oyun var sıkıldıkça oynyuorum teker teker.. Bu telefondan sen ne bekleyerek aldın kine?
    Oyunlarını hiç beğenmedim sen nerden indirdin belki farkıl bişeyler bulurum.Ya aslında dediğim gibi müzik olmayınca gözümde 0a düştü telefon ama fotoğrafa çekimi,ekran falan süper memnunum.Sanırım adsl bağlantılı bilgisayarımın marifetlerinden sonra cep telefonu bana az gelmeye başladı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedaba_82

Oyunlarını hiç beğenmedim sen nerden indirdin belki farkıl bişeyler bulurum.Ya aslında dediğim gibi müzik olmayınca gözümde 0a düştü telefon ama fotoğrafa çekimi,ekran falan süper memnunum.Sanırım adsl bağlantılı bilgisayarımın marifetlerinden sonra cep telefonu bana az gelmeye başladı!

Alıntıları Göster
    http://www.javagame.ru/index.php?page=java&categor=games&model=siemens&type=x65
    bu sitede çok oyun var indir indir oyna. Ekranda şöyle bir şey yazan bir yer var:

Поддерживаемые телефоны: C65, CX65, CX70, M65, S65, SK65, SL65. Onun üzerinde oyun seçenekleri var arcade, car, race falan gibi tabi rusça yazılmış hepsi. Onlara tıklayarak bul istediğini..

• quote:

Alıntıları Göster
    CX70 forumu var baska acmayalım -1
    telefon gayet guzel memnunum - 2
    data kablosunu alıcan pc ile telefonunu eglenceli hale getirecen - 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutayy

http://www.javagame.ru/index.php?page=java&categor=games&model=siemens&type=x65
    bu sitede çok oyun var indir indir oyna. Ekranda şöyle bir şey yazan bir yer var:

Поддерживаемые телефоны: C65, CX65, CX70, M65, S65, SK65, SL65. Onun üzerinde oyun seçenekleri var arcade, car, race falan gibi tabi rusça yazılmış hepsi. Onlara tıklayarak bul istediğini..

Alıntıları Göster
    KUTAY teşekkürler yardımın için ama bu indirdiğimiz oyunlarda ücretlendirme nedir,ne değildir?

• quote:

KUTAY teşekkürler yardımın için ama bu indirdiğimiz oyunlarda ücretlendirme nedir,ne değildir?

Alıntıları Göster
    Her oyunun sağ alt köşesinde zip jad jar yazıyo sen zip e tıklayıp indiriyosun ücret falan yog.. Sonra winrar ile dosyayı açıp içindeki jar uzantılı dosyayı data kablosuyla telefona atıyosun okadar..

Ayrıca bu başlıktan deildehttp://forum.donanimhaber.com/m_2584827/tm.htm buradan sorularına devam etsen daha iyi olur..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabi ki memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventpisil

tabi ki memnunum
    bence de açmayin yaa baska topik!!

• quote:

tabi ki memnunum
    arkadaşlar bende siemens cx70 aldım.alalı 1,5 ay falan oluyo.gerçekten çok memnunnum.beni üzen tek tarafı belleğinin az olması,symbıan olmaması ve bluetooth olmaması.onlarda olsaydı tam tesisat bi telefon olacaktı fakat yok.ama ben yinede telefonumu çaok seviyorum.bu arada sybıan dergilerde ki adıyla "akıllı cep telefonu" olarak bilinen sx1,6600 gibi telefonlarda java benzeri .sis dosyalarının çalıştırılabilmesi için gereken donanımdır.kısacası bilgisayardaki xp gibi bir işletim sistemidir.cx70 ile sorunu olan varsa bana danışabilir.

irtibat adresim:
    yardim_siemens_s60models@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: CoNsTaNtIn45

bence de açmayin yaa baska topik!!

Alıntıları Göster
    ya niye açmasınlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail217

ya niye açmasınlar?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar cevap yazan herkese teşekkürler saolun.Bu arada diğer forumları okumadan açtım bu forumu ama güncel(1.sayfada) bir forum yoktu cx70 hakkında... neyse bence abartılacak bir durum yok.Herkes istediği forumu yapmakta özgür önemli olan cx70'in gündemin ilk sayfasında olması! Taaa Nuhu-Nebi tarihinden kalanları kimse açıp okumuyo anlayış gösterenlere teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedaba_82 -- 30 Haziran 2005, 20:29:50 >

• quote:

Arkadaşlar cevap yazan herkese teşekkürler saolun.Bu arada diğer forumları okumadan açtım bu forumu ama güncel(1.sayfada) bir forum yoktu cx70 hakkında... neyse bence abartılacak bir durum yok.Herkes istediği forumu yapmakta özgür önemli olan cx70'in gündemin ilk sayfasında olması! Taaa Nuhu-Nebi tarihinden kalanları kimse açıp okumuyo anlayış gösterenlere teşekkürler...

Alıntıları Göster
    aynen abi ya neden açmasın ya isteyen istediği topiği açar oraya yazsa daha mı çabuk cwp alcak ya ne guncel forumu arkadasım ya bırak iki yazı yazıolar cx65 topiği ee hani ortada yok bırak ya sen sorunlarını yine böle anlat bence en iisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Habana -- 30 Haziran 2005, 21:46:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Habana

aynen abi ya neden açmasın ya isteyen istediği topiği açar oraya yazsa daha mı çabuk cwp alcak ya ne guncel forumu arkadasım ya bırak iki yazı yazıolar cx65 topiği ee hani ortada yok bırak ya sen sorunlarını yine böle anlat bence en iisi

Alıntıları Göster
    haha mpx200 anlayın nedemeye çalıştığımı

• cok memnunum
  • quote:

cok memnunum
    yaw bikaç sorum var umarım cevaplarsınız şimdi bu internet ayarlarını manuel yapıcam da galiba diğer türlü olmuyormuş mesajla filan) telefonun neresinde bu ayarlar turkcell in sitesinde söledği bölümleri ben telde bulamadım erişim nokt., kullanıcı adı filan diyo onlar telin neresinde ki?
    bi de bu kızılötesi ile bilgisayardan bazı verileri almak mümkün mü yoksa illaki data kablosu mu olması lazım yani kızılötesi ile sadece başka bi telefonla mı alışveriş yapılıyo (bluetoothdan ne farkı var kızılötesinin ?)
    cevaplarıız için şimdiden saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_21

yaw bikaç sorum var umarım cevaplarsınız şimdi bu internet ayarlarını manuel yapıcam da galiba diğer türlü olmuyormuş mesajla filan) telefonun neresinde bu ayarlar turkcell in sitesinde söledği bölümleri ben telde bulamadım erişim nokt., kullanıcı adı filan diyo onlar telin neresinde ki?
    bi de bu kızılötesi ile bilgisayardan bazı verileri almak mümkün mü yoksa illaki data kablosu mu olması lazım yani kızılötesi ile sadece başka bi telefonla mı alışveriş yapılıyo (bluetoothdan ne farkı var kızılötesinin ?)

Alıntıları Göster
    arkadaşım irtibat adresimi vermiştim ama diğer arkadaşlarda duysun.şimdi ben senin tam olarak ne dediğini anlamadım.ben sana şunu söyleyeyim.şimdi vereceğim linki tıkla ve siemensin sitesinden ücretsiz bir şekilde istediğin tüm ayarları(e-mail,mms v.s.)al.

http://communications.siemens.com/cds/frontdoor/0,2241,tr_tr_0_108509_rArNrNrNrN,00.html

kızıl ötesi istediğin tüm verileri(resim,ses v.s.)alır ve gönderir.ayrıca data kablasundan daha kaliteli .verileri daha hızlı gönderiryor.

• quote:

Orijinalden alıntı: siemens_cx70

arkadaşım irtibat adresimi vermiştim ama diğer arkadaşlarda duysun.şimdi ben senin tam olarak ne dediğini anlamadım.ben sana şunu söyleyeyim.şimdi vereceğim linki tıkla ve siemensin sitesinden ücretsiz bir şekilde istediğin tüm ayarları(e-mail,mms v.s.)al.

http://communications.siemens.com/cds/frontdoor/0,2241,tr_tr_0_108509_rArNrNrNrN,00.html

kızıl ötesi istediğin tüm verileri(resim,ses v.s.)alır ve gönderir.ayrıca data kablasundan daha kaliteli .verileri daha hızlı gönderiryor.

Alıntıları Göster
    ben cevap veriim istersen şimdi tarayıcıya gir orda dan profillere gir orda değiştir de bu kadar şimdi karşına gelecek yere yaz ordakileri yada hiç uğraşma bana hattını söle san a kısayolunu söliim

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_21

Alıntıları Göster
    Arkadaşım bende çok iyi bilmiyodum kızıl ötesini !telefoncularda anlatmak istemiyolar fazla ama öğrendiğim kadarıyla bir örnekle açıklıyım sana... telefonunda dosyalarım menüsünden göndereceğin resim,ses dosyası veya video'yu seç sonra sol alttaki gönder tuşuna basacaksın,gönder menüsünden ırDA ileyi seç göndere basacaksın ama göndere basmadan önce kızıl ötesi olan iki telefonun kızıl ötesi kısımlarını birbirine yaklaştırmalısın hatta birleştirmelisin veri alışverişini yapmaları için.Kızıl ötesi cx70te telefonun solunda siyah bir kapak gibi görünümlü yer...telefonların kızıl ötesi olan kısımları birbirine yapışır vaziyette aktarım yapılıyo kabloya falan gerek olmadan...Şimdi buna itiraz eden arkadaşlar çıkabilir ama kendim denedim ve bu bilgiyi öle aktarıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedaba_82 -- 1 Temmuz 2005, 16:50:34 >

• quote:

Arkadaşım bende çok iyi bilmiyodum kızıl ötesini !telefoncularda anlatmak istemiyolar fazla ama öğrendiğim kadarıyla bir örnekle açıklıyım sana... telefonunda dosyalarım menüsünden göndereceğin resim,ses dosyası veya video'yu seç sonra sol alttaki gönder tuşuna basacaksın,gönder menüsünden ırDA ileyi seç göndere basacaksın ama göndere basmadan önce kızıl ötesi olan iki telefonun kızıl ötesi kısımlarını birbirine yaklaştırmalısın hatta birleştirmelisin veri alışverişini yapmaları için.Kızıl ötesi cx70te telefonun solunda siyah bir kapak gibi görünümlü yer...telefonların kızıl ötesi olan kısımları birbirine yapışır vaziyette aktarım yapılıyo kabloya falan gerek olmadan...Şimdi buna itiraz eden arkadaşlar çıkabilir ama kendim denedim ve bu bilgiyi öle aktarıyorum

Alıntıları Göster
    ewet öyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.