Geldi yine yorumları okuyup soğuk kahve veriyor diyorcular |
Siemens EQ300 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi - 4949 TL - 250TL Maxipuan veya Worldpuan Hediyeli (12. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Fiyat belli mi
birde axess e taksit çıkarsalar iyi olur
-
Sayın Cem_Alim
Öncelikle SIEMENS markasını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Adres / Telefon bilgilerinizi tarafımıza iletmeniz durumunda sizinle en kısa sürede irtibata geçilecektir.
Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.
Saygılarımızla
SIEMENS İletişim Merkezi
444 66 88
E-postayı yanıtladım, 10 dakika sonra aradı Müşteri temsilsici:
"Bahsettiğiniz modellere her hangi bir indirim planımız yoktur"
dedi ve kapattı...
-
ucuz bişey olsa yorumları es geçelim de.çok kişi youtube ta şikayet ediyor.
siz aldınız diye de herkes almak zorunda değil.
araştırıp soracağız elbette.
aksi bir görüşünüz varsa düzgünce belirtin.
-
kampanya süresince nescafe stokladım kafam raad ayakları yaparken neden kampanyadan yararlanmayıp şimdi mail yağmuruna tutuyorsun adamı tuvnera bey?
-
Konuda alan bir çok insan var, hiçbirinde gördünmü soğuk kahve geliyor diye?
Sen direkt damga yapıştırıyorsun soğuk kahve veriyor neden alalım diye. Bak en çok beğeni alan postta arkadaş gereken cevabı vermiş.
-
ne damgası?
internetteki yorumları soruyorum.neden ergence tepki veriyorsunuz?
sadece burada yorum yapılmıyor sonuçta?
parayı sokaktan toplamıyor insanlar.
elbette sorup araştıracak.
forumun amacı bu.
-
Getti borun pazarı, sür eşeğini diğer modellere demiş yaani... Halbuse ben sana bu zaymıns yatırımlık alınır mı bi köşeye atsam diye sormuştum emme sen cevap vermedin. verseydin o gün makineyi alır ve belki seni happy etmek için makul bi fiyata satabilirdim... sen kaybettin...
-
"bu kadar parayı soğuk kahve içmek için neden verelim?"
yorumun bu.
Sonra sıyırıp kıvırıp netteki yorumlar bu diyorsun.
En başta doğru ifade et. Forumun amacını kullanmak için, forumu kullanmayı öğrenmelisin. Önce yorumları okuyacaksın, sonra soracaksın.
Hani youtube yorumlarını okuyorsun ya, bu işaretlediğim yeride oku, çünkü senin ve senin gibilere cevap verilmiş ztn çoktan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariano3 -- 24 Kasım 2022; 20:45:49 > -
www.siemens-home.bsh-group.com
TE653311RW Tam Otomatik Kahve Makinesi | SIEMENS TRhttps://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/urun-listesi/kampanyalar/multidoor-firsati/buzdolabi-firsati-elektrikli-supurgeler/TE653311RW#/Tabs=section-technical-overviewŞu an bu üründe indirim gözüküyor.
Açıkçası farklı modeller arasındaki kalite farkını tam kavrayabilmiş değilim. Siemens veya philips'in fiyat performans oranında cazip bir modelini almak istiyorum.
-
Hocam kendisinin alıp paylaştığı efsane kampanyaları vardır. Sonra forumdan şutlandı bir kaç hile hurdaya karıştı sanırım. Telegram grubunu kurdu ordan sıcak fırsatlarını paylaşıyor sitesinden reklam geliri alıyor. O yüzden çok ciddiye almayın.
-
Mariano3 isimli fazla heyecanlı kullanıcı, gördüğü ilk bisikleti almak isteyen ilkokul çocuğu gibi davranıyor.
sanki siemens babasının markası.
böyle marka fanboylarından çok çekti forum.
cihazın soğuk kahve yaptığı ve kendi kendine kapanma sorununun kronik olduğuna dair çokça yorum var.
sonuçta 6 10 bin arası fiyatlar az değil.sorunlu olduğu söylenen bir cihazı neden alalım ki?
tabii ki sorup soruşturacağız.
Berkin Zeybekyoutube
Bu videoda Siemens EQ500 Tam Otomatik Kahve Makinesi ile ilgili deneyimlerimi ve fikirlerimi sizlerle paylaşıyorum. #kahvemakinesi #tamotomatik #americano #espresso #latte #kahve #coffee #kahvekeyfi #sunum #coffeetime #kahvesunumları #instagram #coffeeloverhttps://www.youtube.com/watch?v=RLXmQiLauKk -
Şu sıcaklık konusuna detaylı bir açıklama getireyim.
Siemens kahve makineleri sütlü olmayan kahveleri 80 derece üstü hazırlamaktadır.
Sütlü içecekleri ise 65-72 arası hazırlamaktadır.
Tüm dünyada baristalar;
Latte ve sütlü içeceklerde sütün ideal sıcaklığının 55-65 derece arasında olduğunu söylerler.
Bu sıcaklığın üstünde süt formunu kaybedip köpük kırılmaktadır.
Yani daha yüksek seviyelerde Latte lattelikten çıkıyor. Başka bir şeye dönüşüyor.
Aşağıdaki videoda detaylı anlatıyor.
Ülkemizde her şey aşırı sıcak tüketildiği için bu durum farklı yorumlanmaktadır.
Sonuç olarak Siemens bu işi doğru yapmaktadır.
Makineleri incelerken bir philips kullanıcısı sütü fazla ısıttığını bundan dolayı köpük ve lezzet kaybı olduğundan bahsediyordu.
Ben EQ500'de sütlü içeceklerde sıcaklığın ideal boyutta olduğunu söyleyebilirim(Sütü dolaptan alarak yapıyorum)
Bu makineyi alacak kişi kahveye gönül vermiş bunu içmekten keyif alan insandır. Yani kalite isteyen kişi.
Kalite istiyorsanız bu işin doğrusu 55-65 derece..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 24 Kasım 2022; 21:18:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam benim makine 4 kupa kahve sonrası bu şekilde kirlendi. Atık haznesinin dışında da kirlenme oldu. Normal mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam oraya ister istemez atık kahve kalıntıları düşüyor.quote:
Orijinalden alıntı: ferman1987Hocam benim makine 4 kupa kahve sonrası bu şekilde kirlendi. Atık haznesinin dışında da kirlenme oldu. Normal mi?
Önemli olan onların atık kahve mi yoksa kullanılmamış yeni öğütülmüş kahve mi olduğunu tespit etmek gerekiyor.
Atık su kabını çıkarın. İyice temizleyip kurulayın. Sonrasında bir espresso yapın. Hemen vakit geçmeden kapağı açın.
Kuru ıslak olmayan öğütülmüş kahve görürseniz normal değil.
Fakat ıslak posa görüyorsanız normal diyebiliriz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Delonghi’ de hiçbir şekilde dökülmüyor.
Adamlar nasıl bir teknoloji geliştirmişlerse makineleri kahve posasını teker halinde bütüb çıkarıyor, kalıntı bırakmıyor…
Islak posa var hocam. Benim takıldığım nokta atık kabındaki kahve tortusu değil. Onun dışına dökülenler. %90ı kaba doluyor. Fakat alt zemine de dökülmeler oluyor. Bu durum da normal sanırım.
-
Toz kahve ile yaptınız mı hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X