Şimdi Ara

Siemens EQ300 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi - 4949 TL - 250TL Maxipuan veya Worldpuan Hediyeli (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
8
Favori
27.594
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yok hocam çekirdekle yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siemens EQ300 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi - 4949 TL - 250TL Maxipuan veya Worldpuan Hediyeli
    Siemens EQ300 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi - 4949 TL - 250TL Maxipuan veya Worldpuan Hediyeli

Bu ikisi girmiş haftasonu indirimine

• erdsavas kullanıcısına yanıt

tırt...

• ferman1987 kullanıcısına yanıt

Bana posası biraz ıslak gibi geldi hocam. Kullanma kılavuzundan bakarak cihazı factory reset yapıp fabrika ayarlarına döndürüp ardından 3. derece sertlikte ve en ince çekim ayarında deneme yapabilir misiniz? Damlama tepsisi Darktemplar'ın dediği gibi çok az miktarda kuru kahve, ve belli miktarda posa olacak şekilde kirlenebilir, zaten cihazın kullanma kılavuzunda her günlük kullanım sonrası tepsinin yıkanması gereklidir diyor ancak mekanizmanın kenarlarında kalan posa bana biraz ıslak gibi geldi.

Şaka mı bu? Zaten bu fiyatlardaydı.

• Teşekkürler, bir tane de ben sipariş verdim. Maximum kart için 5.000 TL'ye 500 indirim ve 40 TL maximum puan kampanyası var. Tutarı 5000 e tamamlayarak Trendyoldaki Mediamarkt satıcısından aldım indirim ve maxipuanla birlikte 4410 TL ye geldi bana. Maximum kart kullananlar değerlendirebilir.

Hocam böyle bir makina alıyorsanız mümkün olduğu sürece çekirdek kullanın, çekilmiş kahve 1 gün sonra bayatlamaya başlar.

TQ505R09 n11 de zaten 10099 tl n11 saticili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenool -- 25 Kasım 2022; 9:29:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EQ300 dün teslim edildi. Teslim öncesinde servis kurulumu mesajı gelmişti. Bugün servisi aradım, kurulumu servis yapmıyor kendiniz yapın dediler. Kutuyu kendimiz açınca garanti açısından sıkıntı olmasın. Sizde durum nedir arkadaşlar?

• _magnetar_ kullanıcısına yanıt

Mediamarkt'tan aldım, eve getirdim, açtım, güzelce yıkayıp temizledim, sonrasında kahvemi içmeye başladım. Mesaj filan da gelmedi. Servisi dahi aramışsınız servise gerek yok demişler, ben aramaya bile üşenirdim. Temizleyip kahvenizi içmeye başlayın gitsin.

• Fenool kullanıcısına yanıt

Çılgın cuma, delirten cuma, coşturan cuma indirimi 10.1K'lık cihazda 104 TL miymiş? Küsüratı silmişler, kampanya diyorlar. MÜTHİŞ.

• AwJeezRick kullanıcısına yanıt
    Hazırda çekirdek kahvem yoktu zaten. Akşama kurayım bakalım. 2 farklı kahve alırsam biri normal diğeri kafeinsiz, ikisini nasıl kullanabilirim? Çekirdek haznesi içeriği kolayca değiştiriliyor mu?

• AwJeezRick kullanıcısına yanıt
    %5 de yeni uye indirimi var onu unutmuşum. 9500 oluyor. 400 garanti pay varmis 9100 e alinir mi acaba hergün filtre kahve icmekten sıkıldım.

• Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun.Siz bu jesti çoktan hak etmiştiniz.

Benim cihaz da bu sabah teslim edildi.Kargolama neden bu kadar gecikti bilmiyorum.Daha henüz açmadım ama kutusu hasarsız ve açılmamış görünüyor.İyi bir fiyata iyi bir cihaz aldık.

Yarı fiyatına eq300 var, o kadar fiyat farkına değmez gibi.

• _magnetar_ kullanıcısına yanıt

Değiştirmekten kastınız bitmeden içindekini boşaltıp yenisini doldurmak ise öyle bir imkan yok sanırım. Anca tüm makinayı kaldırıp ters çevirirseniz dökülür, onda da makinaya zarar verebilirsiniz hiç öyle bir şey yapmayın. Önerim olabildiğince kullanacağınız miktarda çekirdek dökün ve değiştirmek istediğinizde içinde kalan 3-5 çekirdekte gitsin istiyorsanız diğer çekirdeğinizi koymadan önce 1 espresso basıp içindeki tüm çekirdeği kullanmasını sağlayın, çekim bittikten sonra tekrar espresso tuşuna basarsanız işlemi iptal edip haznedeki çekilmiş kahveyi posa kabına boşaltıyor. Ardından yeni çekirdeğinizi döküp kullanmaya başlayabilirsiniz.

magnetar'a katılıyorum, yarı fiyatına sadece sütü hortumla otomatik çektirme değil de bardağa koyma seçenekli modeli varken 9.000'e bu modeli almak biraz fiyat / performansı karşılamaz gibi geliyor. 6.000 civarına düşse mantıklı olabilirdi de, 9.000 biraz fazla gibi.

• Keşke cihazı kullanan biri yorum yazabilse de biz caallar sütü emüklüyor mu yoksa kusuyor mu diye kafa yormadan sipariş geçebilsek...

Bence de süt haznesiz modeli 6100 e satılınca TQ505R09 e 9500 vermek çok mantıklı değil gibi.

Arkadaşın dediği gibi hemen hemen aynı işi gören eq300 var.Süt haznesi olsun diyorsanız amazonda philips ep2231/40 modeli var(Benim halihazırda kullandığım ve çok memnun kaldığım EP3246/70 in bir alt modeli.Zaten kahve ve sütü kendinize göre ayarlıyorsunuz ve 2-3 program dışında kullanmıyorsunuz bile) .

Siemens EQ300 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi - 4949 TL - 250TL Maxipuan veya Worldpuan Hediyeli
    Siemens EQ300 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi - 4949 TL - 250TL Maxipuan veya Worldpuan Hediyeliamazon
    Philips EP2231/40 Tam Otomatik Espresso Makinası
    https://www.amazon.com.tr/Philips-EP2231-40-Otomatik-Espresso/dp/B07MMSWP78

Bunlara yönelseniz daha mantıklı gibi.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.