Bence tam otomatik makinede çekilmiş kahve kullanmak isteyen kişi hiç böyle zahmetlere girmesin.Alsın bir dolce gusto makine bir de aliexpress den yeniden doldurulabilir kapsül.Doldurup doldurup kullansın.Hem ucuz hem bakım derdi yok. |
Siemens EQ300 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi - 4949 TL - 250TL Maxipuan veya Worldpuan Hediyeli (15. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Size katılıyorum.Philips tercih edilecekse bu model ve üstlerine bakmak lazım.
Philips EP2220/10 mu Siemens EQ300 mü derseniz Siemens i tercih edin derim.
-
Delonghi kullanmadığınız belli...
-
Ne o kadar zenginim ne de teknosadan çılgın gibi outlet ürün kovalayacak kadar boş vaktim var.
-
2016 yılı sonunda Vatan' dan 749 TL' ye almıştık esam 2200 modelini.
En dip model olmasına rağmen efsane bir makineydi.
Efsaneydi çünkü şimdiki ala fortam foni özellikli makinelerin hiçbir zahmeti yoktu, temizlemiyorduk bile...
-
Teknosa nın mağaza kapatıp outlet olarak satış yaptığı zaman tam modelini hatirlamiyorum ama daha üst modelini 500-600 TL den sattığını bildiğimden öyle dedim.Alan bir kaç kişi olmuştu aramızda.
Dediğin gibi tam otomatik kahve makinesinde delonghi hep üst sınıf olarak adlandırılır.Ancak bütçemiz bunlara yetiyor maalesef.
-
Paylaştığınız link sıcak aslında, muadili eq5 diyebiliriz bu ürüne.
-
Ayrıntılı bilgilendirme için teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Satıcı güvenilir mi bilmiyorum. Ama fiyat çok iyi duruyor.
Delonghi ecam 22.127.b
7199 TL
2 tane stok var. Yetişen alır :)
https://www.hepsiburada.com/delonghi-magnifica-s-ecam22127b-ekirdekten-fincana-tam-otamatik-kahve-makinesi-1450w---siyah-p-HBCV00001BNO7L?magaza=%c3%96zba%c5%9f+Home&url_src=and-product-detail
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 25 Kasım 2022; 18:59:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yanlış alarm…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlış olan nedir? Fiyatını uygun gördüm paylaştımquote:
Orijinalden alıntı: Cem_AlimYanlış alarm…
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Otomatik köpürtücü olmayan hiçbir makine markası Delonghi olsa bile 5000₺’ den fazla etmez…
otomatık kopurtucu olan modeller ıcecegıgınızı 65-70 derece arasında ılık ıcersınız..Gercı kahve ıcme aralıgı derler...Ama ben extra hot sevıyorum.75-80 derece agzım yanacak... birde sut cubugunu bardaga koyunca bardakta sutu ısıtırsanız bardakta ısınıyor.. Şimcik size sorum tchibo classic var elle ogutup koyuyorum.Sizce philipse gecmeye gerek varmı:)
-
Hocam nerelerdesiniz siz?
Eskiden sıcak fırsatlarda çok görürdük sizi.Son zamanlarda hiç rastlamadım.
Sorunuza gelince cevabı da vermişsiniz aslında.Bu makineler bizim gibi tembellerin işi.
Kahveyi öğütürüm,kapsüle doldurum ,sütü de manuel köpürtürüm bunlar benim için sorun değil derseniz yeni bir makineye ihtiyacınız yok.
Tek tuşla bütün bunları makine yapsın derseniz tam otomatik almanız gerekecek.
Ben yıllarca dolce gusto makinemde bu şekilde kahve yaptım.Aynı tadı da alıyordum.Tek sorunum kendim öğütemediğim için öğütülmüş kahve alıyordum.Kiloluk alınca ve zamanla kahvenin kokusu gidince kahvelerde tatsız olmaya başlıyordu.
Bu cihazlarda öyle bir sorun olmuyor.
-
Bende de Tchibo Classic vardı. Philips EP4346'ya geçtim. Sürekli sütlü kahveler içiyorsanız ve süt köpürtmesi sizi yormuyorsa bence geçmenize gerek yok. Benim gibi taze kavrulmuş ve taze öğütülmüş farklı çekirdeklerle sade kahveler içme gibi bir niyetiniz varsa bu tip makinelere geçmek o zaman bir anlam kazanıyor. Bir de evde başkaları varsa herkes rahatlıkla kullanabiliyor tam otomatik makineleri.
bugun gloria coffeede kahve ıctım cok ısıtmamıslar hosuma gıtmedı...Ağzımı yakmayınca tat alamıyorum kahveden:)) fiyat ucuz pahalancak diye insanda alısverıs cılgınlıgı oluyor birde tchibo classic philips kadar kopurtmuyor...sut kopurtme cubugu bence cok guzel...:)
mr. blof arada takılıyorum yıne bakmadan gecemıyorum
alışveriş çılgınlığına son vermek lazım.)sen nasılsın
-
ulen ne adamsın bu işten zerre anlamıyorsun daha geçen hafta nescafe granül kahveyi savunuyordun sabahta delonghi kullanmayan kalitesini anlamaz diyodun şimdide delonghi bu parayı etmez ahahah
tuvneram bitmiş ya
-
Bu cihazlar 1 bardak kahve için kaç gr çekirdek harcıyor ölçen varmı acaba? 6 tl civarına kaliteli kapsül alınabiliyor. Maliyet yakınsa kapsüllü almak daha mantıklı. Hem daha basit mekanizmaya sahip olduğundan uzun ömürlü olur (bence) hemde ufak ve sessiz oluyor.
-
Bu kıyasta çekirdek kahve kazanır. 6x30=180tl. tchibonun profesyonel seri espresso çekirdeklerinin kilosu 180tl. Kuponla 1 hafta önce 160a aldım. Yani 1 kilo çekirdek fiyatına 30 bardak kapsül kahve içersin. Fakat Bir kilo çekirdek kahveyle 100 bardağa yakın kahve içilebilir.
tchibobun sitesinde 350 400tl civarı, starbucks da 1000tl gösteriyordu fiyat
. Alt kalite bir ürün olmasın aldığınız?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X