Şimdi Ara

Siemens EQ300 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi - 4949 TL - 250TL Maxipuan veya Worldpuan Hediyeli (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
8
Favori
27.594
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siemens EQ300 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi - 4949 TL - 250TL Maxipuan veya Worldpuan Hediyeli
    Siemens EQ300 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi - 4949 TL - 250TL Maxipuan veya Worldpuan Hediyelitrendyol.com
    Tchibo Profesional Espresso Çekirdek Kahve 1kg Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/tchibo/profesional-espresso-cekirdek-kahve-1kg-p-3990495

Bu ürünü kullanıyorum. gayette memnunum. içimi çok güzel. kendi sitesinde tabi daha pahalı.

• yusuf24 kullanıcısına yanıt

Kargo bekleyecek vaktim varsa Starbucks'ın yanık oranda kavrulmuş kahve çekirdeğini hayatta alıpta içmem. Sadece ismine para istiyor, sanalbaharat'a girip kilosu 160-200 TL bandındaki kahvelerden deneyin derim, son derece taze ve kaliteli. Tchibo ve Moliendo da fabrikasyon ürün olduğunu çok belli ediyor kanımca. Starbucks'ın yanık kahvesine o parayı verene kadar girin Null Coffee veya Probador Colectiva alın, gerçek kahve nedir deneyimleyin derim. Sıralama yapacak olursam; 1. sırada Probador Colectiva ve Null Coffee (pahalı), 2. sırada sanalbaharat (tam fiyat / performans), 3. sırada Tchibo, Lavazza ve Moliendo (mehh). Bunların hiç birine erişim sağlayamazsam son çare Starbucks Colombia Narino (mecburiyet). Evimde kapsül kahve makinası da var, kapsül kahveler çok bayat ve muhtemelen içinde yalnızca çekilmiş kahve yok. Katkı maddelidir.

• AwJeezRick kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Mutlaka deneyeceğim.

• yıllarca tam otomatik kahve makinesi kullanmış birisi olarak( benimkisi delonghi ecam modeli) imkanı olan varsa alsın arkadaşlar 4500 6000 tl bu makineler için uygun fiyat.. çekirdek olayına gelecek olursak tchibo çevir aç kapaklı 1 kg Espresso Barista Edition alıyorum kahve çabuk bayatlayan bir şey bu sistem kahvenin hem aramoasını kaybetmesini engelliyor hem de her daim taze tutuyor ( yılların verdiği tecrübe) bu aralar fiyatları çok arttığı için başka markalara yöneldim ama çevir aç kapak ambalajını diğer markaları içine doldurarak kullanmaya devam ettim ediyorum da. 1 seferliğe mahsus sizde ambalajı için tchibo kahve alırsın bittikten sonra içine başka markaların kahvelerini koyup saklayabilirsiniz

• muratalagoz kullanıcısına yanıt

Tam olarak nasıl bir mekaniği var, kapattıktan sonra siz kapağını çevirdiğinizde havasını mı alıyor? Hiç böyle paketleme görmemiştim

• Siemens EQ300 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi - 4949 TL - 250TL Maxipuan veya Worldpuan Hediyeli

Satamayınca sözde haftasonuna özel kampanyayı nasıl da uzatabiliyorlar ama...

• s100 s300 s500 bunların farkını nereden okuyabilirim? aşırı çok model var keşke kendi sitelerinde karşılaştırma tablosu olsa...

• Siemens EQ300 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi - 4949 TL - 250TL Maxipuan veya Worldpuan Hediyeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConCarnage -- 28 Kasım 2022; 9:27:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ConCarnage kullanıcısına yanıt

tşk hocam ben de diğer sayfaları okurken 10. syf da buldum.

• Mariano3 kullanıcısına yanıt

• Takip edenler biliyordur.
    EQ300 arızalı çıktığı için iade etmiştim.
    Sonra EQ500 aldım. O da arızalı çıktı. İadeye göndereceğim

EQ500'deki sorun sütlü kahvelerde sütü hazırlayıp tam kahveyi vereceğinde "çıkış iptal" yazıp kahveyi vermemesiydi. Çekirdeği çekip posayı kaba attığı halde kahve gelmiyordu..

Teknolojinin şans işi olduğunu bir kere daha anlamış olduk.
    Bu süreç gerçekten yordu. Artık Siemens makine almayı düşünmüyorum :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt

Ben şansa inanmam ama Siemens' ten de vazgeçmem.

Az önce Müşteri Temsilcisi aradı:

"Sayın kişi, bize şu ürünü şu fiyata indirinde alalım şeklinde 163 e-posta mesajı göndermişsiniz, öncelikle ilginize teşekkür ederiz. Ancak sayfamızdaki açıklamadan da anlaşılacağı üzere göndermiş olduğunuız e-posta adresi kişisel verilerin korunmasıyla ilgili, pazarlama ve kampanya departmanlarımızın iletişim telefon numaraları sitemizde mevcut, talep ve dileklerinizi onlara iletebilirsiniz. Ama biz yine de sorumluluk gereği bu taleplerinizi pazarlama departmanı ile paylaşacağız"

dedi...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

163 ( yazıyla yüzaltmışüç) e-posta mesajı.. ne azim, ne kararlılık, ne inat ve bir zaymıns kahve makinesine olan gözyaşartıcı bir aşk. böyne inat, böyne aşk, böyne kararlılık bu forumda görülmedi, duyulmadı...

• dekareme kullanıcısına yanıt

6 bine o makineyi ya alacak ya alacak hocam başka yolu yok.Siemens EQ300 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi - 4949 TL - 250TL Maxipuan veya Worldpuan Hediyeli 

Gerçekten böyle bir şansızlığın sizi bulmasına üzüldüm.

Ben henüz cihazı açmadım bile.Çok yakınım birine ev hediyesi olarak vermeyi düşünüyordum.Ancak bu arıza durumundan sonra açıp bir deneyip öyle mi versem diye düşünmeye başladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Gerçekten böyle bir şansızlığın sizi bulmasına üzüldüm.

Ben henüz cihazı açmadım bile.Çok yakınım birine ev hediyesi olarak vermeyi düşünüyordum.Ancak bu arıza durumundan sonra açıp bir deneyip öyle mi versem diye düşünmeye başladım.

Hocam kesinlikle test edin. Diğer forumda 1 arkadaşta daha aynı sorun çıkmış.
    İade süresi dolmadan çaresine bakarsınız.

Hocam bence artık bunu bir mesaj olarak algılayıp, iadelerinizi yapıp paranızı cebinize koyun ve kahve makinası konusunu kapatın. Bu ne çeşit şanssızlıktır ya? Gerçekten konunun başından beri çabalıyorsunuz, benim ürünümün arızalı çıkmış gibi üzüldüm. Geçmiş olsun.

• Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    Bencede bi bakın eğer sorun varsa iade süresi dolduğunda servisle uğraşırsınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mr.Blof kullanıcısına yanıt

Hocam, yakın arkadaşım olur musunuz? Siemens EQ300 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi - 4949 TL - 250TL Maxipuan veya Worldpuan Hediyeli 

• quote:

Orijinalden alıntı: AwJeezRick

Hocam bence artık bunu bir mesaj olarak algılayıp, iadelerinizi yapıp paranızı cebinize koyun ve kahve makinası konusunu kapatın. Bu ne çeşit şanssızlıktır ya? Gerçekten konunun başından beri çabalıyorsunuz, benim ürünümün arızalı çıkmış gibi üzüldüm. Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim hocam.Kısmet değilmiş diyelim.

Tekrar makine alır mıyım bilmiyorum ama yavaştan moka pot bakmaya başladım :)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.