Makina kullanmadım ama mokapot bu kadar kahve tüketmiyor doğrusu. Su ve kahve tüketimi azımsanmayacak miktarlarda. Çıkan kahve güzel ama ciddi bir maliyeti olacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Siemens EQ300 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi - 4949 TL - 250TL Maxipuan veya Worldpuan Hediyeli (18. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aslında doğru tercih. Elle süt köpürtmek her zaman daha avantajlıdır. Kimisi capuccino yoğun köpüklü sever, kimisi latte kreması kadar köpüklü vs. Ve tabi istenilen sıcaklık.
Sitedenmi aldınız fiyat değişmiş gibi,
-
Trendyol’da 7.999 TL, ancak 1.000 TL kupon veriyor.
Güzel bir makine gibi duruyor. Düşünenlere duyurulur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle öyle.quote:
Orijinalden alıntı: BucephalasAslında doğru tercih. Elle süt köpürtmek her zaman daha avantajlıdır. Kimisi capuccino yoğun köpüklü sever, kimisi latte kreması kadar köpüklü vs. Ve tabi istenilen sıcaklık.
Sitedenmi aldınız fiyat değişmiş gibi,
3 adet tam otomatik makine deneyimledikten sonra buna döndüm.
Süt konusunda sıcaklık değişitiren otomatik makine malesef bulunmuyor.
Ben Turkcell pasajdan almıştım. Şu an trendyol'da daha uygun. Kuponla 7000'e geliyor. Gerçekten iyii fiyat.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"www.gaggiaturkiye.com ’ un tüm yetki ve kullanım hakkı Globally Danışmanlık İç ve Dış Tic. A.Ş. ait olup, Gaggia Milano Markası ile Türkiye Distribütörlüğü ilişkimiz 2018-2021 yılları arasında geçerli olmakla birlikte 31.12.2021 tarihinde son bulmuştur.
İşbu nedenle 31.12.2021 sonrası satılmakta olan Gaggia Milano markalı ürünler yönünden firmamızın herhangi bir bağlantısı veya garantör sorumluluğu bulunmamaktadır.
2018-2021 tarihleri arasında tarafımızdan satılan veya garantörü olduğumuz ürünlere ilişkin olarak Globally Danışmanlık İç ve Dış Tic. A.Ş. sadece bakım onarımla sınırlı olmak kaydıyla hizmet vermeye devam etmektedir.
Tüm Teknik destek ve diğer sorular için aşağıdaki iletişim adreslerine başvurabilir ya da iletişim formunu doldurabilirsiniz.
TELEFON: 0850 420 74 14"
Güncel hakları hangi firma aldı bilgi bulamadım, adamlar bizim haklarımız bitti, bize tamir için vermeyin diyor açık açık.
Fiyat inanılmaz derecede düşmüş. Yurtdışı fiyatı 750 dolar, bizde yarı fiyatına
-
Distribütörlüğü Lal Grup Global diye bir firma almış.quote:
Orijinalden alıntı: Bucephalas"www.gaggiaturkiye.com ’ un tüm yetki ve kullanım hakkı Globally Danışmanlık İç ve Dış Tic. A.Ş. ait olup, Gaggia Milano Markası ile Türkiye Distribütörlüğü ilişkimiz 2018-2021 yılları arasında geçerli olmakla birlikte 31.12.2021 tarihinde son bulmuştur.
İşbu nedenle 31.12.2021 sonrası satılmakta olan Gaggia Milano markalı ürünler yönünden firmamızın herhangi bir bağlantısı veya garantör sorumluluğu bulunmamaktadır.
2018-2021 tarihleri arasında tarafımızdan satılan veya garantörü olduğumuz ürünlere ilişkin olarak Globally Danışmanlık İç ve Dış Tic. A.Ş. sadece bakım onarımla sınırlı olmak kaydıyla hizmet vermeye devam etmektedir.
Tüm Teknik destek ve diğer sorular için aşağıdaki iletişim adreslerine başvurabilir ya da iletişim formunu doldurabilirsiniz.
TELEFON: 0850 420 74 14"
Güncel hakları hangi firma aldı bilgi bulamadım, adamlar bizim haklarımız bitti, bize tamir için vermeyin diyor açık açık.
Fiyat inanılmaz derecede düşmüş. Yurtdışı fiyatı 750 dolar, bizde yarı fiyatına
Bir kaç yerde eski distribütörle ilgili olumsuz yorum gördüm. Belkide bundan dolayı Gaggia değiştirme gereği duydu.
gaggiamilano.com.tr
Gaggia Milano Türkiyehttps://gaggiamilano.com.tr/index.php?route=information/contact
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 29 Kasım 2022; 23:39:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Dediğin gibi olabilir hocam, büyük ihtimal makineler eski kurdan stoklanmış, ve yeni firma tanıtım amaçlı bu fiyatlara veriyor olabilir. Başka aklıma gelmedi. Yurtdışı fiyatları dediğim gibi minimum 750 dolar, hatta zaman zaman 1000 dolara satılıyor avrupada.
Biraz düşüneyim, sanırım vaktimiz var. Alırsak konu açar, orda buluşuruz. Hepimize keyifli içmeler.
-
Trendyolda 1000tl çek ile 6999tl ye geliyor.
İptal et burdan al bence.
https://www.trendyol.com/gaggia/magenta-plus-tam-otomatik-kahve-makinesi-ri8700-01-p-59123626
Ürünler yüksek kaliteliyse otomatik köpürtücülüsünden alabilirim bende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 30 Kasım 2022; 4:14:48 > -
Otomatik köpürtücü olmayan makineye 7.000 TL verilmez...
-
Hocam makinanın kullanma kılavuzunu inceleyin, ne kadar kahve alacağını ayarlayabiliyorsunuz. Ek olarak çok kalın çektirmişsiniz, tabii ki damak zevkidir ancak en ince çekimde de denemenizi tavsiye ederim, lakin Espresso kahve en ince çekimde en iyi lezzeti vermektedir.
-
Benim eq300 sutu kopurtmemeye başladı . Sütü ısıtıyo , kaynatıyor ama köpürtmüyor bir türlü. Toplam 20 kere kullanmışızdır . Benzer problemler yaşıyan var mı ? Her kullanımdan sonra fırcası ile cubuğunu temizliyoruz.
-
Turkcell'in iptal prosedürü biraz garip. Başvuru yaptım beklemedeyim. Umarım uğraştırmazlar.quote:
Orijinalden alıntı: yusuf24Trendyolda 1000tl çek ile 6999tl ye geliyor.
İptal et burdan al bence.
https://www.trendyol.com/gaggia/magenta-plus-tam-otomatik-kahve-makinesi-ri8700-01-p-59123626
Ürünler yüksek kaliteliyse otomatik köpürtücülüsünden alabilirim bende.
Bu arada Trendyol'dan da sipariş verdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Evet en kalın ayarda çekim yaptım. Kahveyi aldığım yer kalın ayarda çekin demişti. Demlenme süresi yetersiz ise inceltebileceğimi söyledi. İnce ayarda daha az kullanacaksa en inceye alırım. Bu kadar kahve tüketmesi problem. Dışarda içsem aynı fiyata gelecek.
Değirmeni en kalın ayarda onla ilgili olabilir. Bir de kılavuzu okuyayım, kahve miktarı ayarı olabilir. Mevcut durumda kahve maliyeti çok yüksek. Aldığım kahvenin kilosu 430 TL.
En kalında espresso olmaz ki. En inceye aldığı halde tatmin olmayanlar var. Hatta makinenin içini açıp diskleri daha da yaklaştırıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Süt koymadan buhar çubuğuna bir bakın nasıl buhar veriyor diye.Buhar çıkışı normalse kullandığınız sütün markasını değiştirin. O da olmadı buhar çıkışının bir videosunu çekip buraya yükleyin eq300 kullanan arkadaşlar bir baksınlar normal mi değil mi diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam Yarbayım , eve gidince dener yaparım.
-
Şunun aynısı oluyor artık . Kullandıgım sütü değiştirmedim
Fatih Özkayayoutube
I sent to service 2 times, they told latte without bubbles is perfect. Go and get Italian or Swiss brands. Don’t buy this shit. Probably they will take it more times, clean and bring it back. Don’t buy Siemens coffee machines, don’t buy EQ300.https://www.youtube.com/watch?v=U1ZnIfBJ6Oc -
zamanında forumca 60tl den almıştık.
sıcacık latte yapıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X