SIEMENS FL542V7 Plazma'nın Fiyatı çok uygun. Almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım. Fikri olan var mı acaba? Alırsam pişman olurmuyum? (Hepsiburada.com'da 1.999YTL)
Ekran Boyutu : 42" (106 cm), Plazma TV 16:9 Görüntü formatı 852 x 480 WVGA çözünürlük 1.500 cd/m2 parlaklık 10.000:1 kontrast oranı 30.000 saat PDP kullanım ömrü 16.7 milyon renk 160° ''nin üzerinde Dikey ve Yatay görüş açısı Luma Peaking Luma Contrast Enhancer Color Transition Improvement (CTI) Digital Comb Filter Digital Noise Reduction 8 Bit Geliştirilmiş Resim İşleme 200 Program Hafızası Multisistem / NTSC Playback VHF/ UHF / CATV / Hyperband (S1-S41) ve kablolu yayınlara uygunluk Teletext Resim format seçimi PLL Tuner (Manuel arama sırasında istenilen kanala direkt ulaşabilme) Kanalları otomatik olarak bulup kaydetme Çift tuner PIP (Resim İçinde Resim) PAT ( Resim ve Resim) & PIT(Resim içinde Teletext) Mozaik ekran (12 resimli) Sleep timer: Zaman ayarlı otomatik kapanma Auto Shut - Off : Yayın kesildiğinde Otomatik kapanma Kilit Fonksiyonu 2 x 8W stereo ses çıkış gücü A2 STEREO Otomatik ses kontrolü 5 bant grafik ekolayzer Maksimum Güç Tüketimi: 330W Bekleme''de Güç Tüketimi: <2,5W Boyutlar (gxdxy), mm : 1036x131x728 (ayaksız), 1036x256x750 (ayaklı) Çalışma gerilimi:120-220 VAC (50/60 Hz) Anten Girişi ( 75 ohm IEC) 1. Skart (RGB, CVBS Giriş-Çıkış, Audio Sol-Sağ) 2. Skart (CVBS Giriş-Çıkış,S-Video giriş, Audio Sol-Sağ) Video CVBS giriş, Audio Sol-Sağ giriş (cinch) Video CVBS çıkış, Audio Sol-Sağ çıkış (cinch) S-Video giriş, Audio Sol-Sağ giriş (cinch) VGA Analog PC Girişi (Bilgisayar bağlanabilme özelliği) DVI-D giriş (Dijital PC kullanımı için) PC Ses girişi (cinch) Çok fonksiyonlu uzaktan kumanda
forum içerisinde biraz gezinmiş iseniz cihazın ucuzluğunun çözünürlüğünden ve HD ready olmadığından olduğunu anlayacaksınız. BU paraya Hd ready samsung,phlilps gibi lcd ler yada vestelin HD ready plazması alınır neredeyse.
1999 degil 999 ytl bile olsa alsam ben bu plazmayı ,mahallemizdeki siemens bayini tanıdıgımdan inceledim digitürkten verdiği görüntü çok kötüydü ,samsung philips gibi markaların uygun fiyatlı modelleri varken alınmaz