Şimdi Ara

Siemens hakkında yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımın Siemens ST60 model telefonu ile wap üzerinden poli
    melodi indirmeye çalışıyorum. Melodi linkini tıklayınca melodiyi çalmaya başlıyor fakat telefona kaydetme gibi bir seçenek çıkmıyor. Aynı olay resimlerde geçerli. resmi gösteriyor fakat kaydetme ile ilgili bir seçenek yok. Ne kadar ugraştıysam bulamadım. nasıl oluuyor bu siemenslerde kaydetme olayı, varda benmi bulamıyorum.Bilen varsa yadımlarını bekiyorum. Şimdiden teşekkürler.

• mutlaka kaydetme var bir kere?? ama siemens uzun zamandır kullanmadım SX1 dışında, bilmiyorum, ama kaydediyor üzülme arkadaş, bilen biri cevap yazacaktır..
  • İlginize teşekkürler. Bencede olması lazım ama bir türlü bulamadım.Zaten kıl oldum telefona Sürekli Nokia ve Ericsson kullanıyorum , onlarda çok kolay bu işler. Siemens kullananlar bi el atarsa olaya sevinirim.
  • seçenekler de yok mu kaydetme??
  • st55 te kaydetme özellliği yok (st serisi operatör özellikli telefonlardandır) sadece MMS özelliğini kullanarak zil sesi ve duvar kağıdı özelliği kullanılabiliyor fakat ST60 da ise st55 bulunan kısıtlı kullanım özellikleri iyileştirilmiş sessiz video kayıdı ve gprs üzerinden veri alışverişi yapılabiliyor st60 in menüsü içerisinde indirilinler(downloads) bölümünden indirdiklerini görebiliyorsun navigasyon tuşuna basılı tutarak sakla özelliğini kullanarak kaydedebilirsin saygılar eğer sorunun çözülmedi ise siemens türkiye müşteri destek hattı 0216-579-71-00 sorunu iletebilirsin
  • quote:

st55 te kaydetme özellliği yok (st serisi operatör özellikli telefonlardandır) sadece MMS özelliğini kullanarak zil sesi ve duvar kağıdı özelliği kullanılabiliyor fakat ST60 da ise st55 bulunan kısıtlı kullanım özellikleri iyileştirilmiş sessiz video kayıdı ve gprs üzerinden veri alışverişi yapılabiliyor st60 in menüsü içerisinde indirilinler(downloads) bölümünden indirdiklerini görebiliyorsun navigasyon tuşuna basılı tutarak sakla özelliğini kullanarak kaydedebilirsin saygılar eğer sorunun çözülmedi ise siemens türkiye müşteri destek hattı 0216-579-71-00 sorunu iletebilirsin

Telefon şu anda yanımda değil, arkadaşımda. hatırladığım kadarıyla indirilenler bölümüne bakmıştım ve birşey görememiştim. Arkadaştan telefonu alınca bir daha bakarım. Siemensin böyle saçma birşey yapmasına şaşırdım doğrusu. birde telefonu her kapatıp açtığımda "açmak için onaylayın" diye saçma bi mesaj çıkıyor. Arkadaşım 550 milyon vermiş telefona galiba. acıdım şimdi paraya.

• temp klasorunde falan olmasın
  • Açmak için onaylayın !!
    O menüden sanırım kapatlıyor P800/P900 de de öle bişi var telefon açılsın mı diyor başlangıcta ama menüden ayarlardan kapatılıyor, sormuyor birdaha, sanırm biri birinden özenmiş ama o özellik kapatlıoyr kurcalayın biraz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.