Şimdi Ara

Siemens KD40NV05NE alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hali hazırda kullanmakta olduğum mini buzdolabı artık kifayet etmiyor. Bu yüzden mümkün olduğunca ucuz bir buzdolabı araştırıyorum. Şaypa mağazasında teşhir ürün
    Siemens KD40NV05NE ortalama 1250 TL civarında satılıyor ama Saypa mağazasında 999 TL. Son kaldığı için o fiyata dedi görevli. Çalışır vaziyette değil tabii. Öylece koymuşlar gelen geçen kapısını açıp bakıyor içi nasıl v.s diye. Sonuçta bir zararı yok diye düşünüyorum.

1200 TL'yi geçmesin istiyordum. Benim üç kriterim vardı A ve A+ enerji sarfiyatı, Çift kapılı ve No Frost olması.. Tüm isteklerimi karşılıyor.
    Bu dolap 404 Watt yıllık enerji tüketimiyle ve tasarımıyla hoşuma gitti.. Fiyatı da uygun. Aşağıdaki resimde de kısmen görülüyor dolabın içinde etiket var Made in Turkey yazıyor. İçi oldukça kullanışlı geldi bana.
    LED üzerinden okunabilir elektronik ısı ayarı: Var
    . High door, özel bombeli tasarım: Var
    . Otomatik defrost sistemi: Var
    . Antibacteria sağlık sistemi: Var
    . Multi-airFlow sistemi: Var
    . CoolBox (chiller bölmesi): Var
    . Yüksekliği ayarlanabilir ön ayaklar: Var
    . Tekerlekli arka ayaklar: Var
    . 2 adet şeffaf sebzelik: Var
    . Süper dondurma özelliği: Var
    . Toplam net hacim: 375 lt
    . Soğutucu bölmesi net hacim: 297 lt
    . Derin dondurucu bölmesi net hacim: 78 lt
    . Dondurma kapasitesi (kg/24 saat): 8 kg
    . Elektrik kesintisinde saklama: 17 saat
    . Boyutlar (YxGxD): 186 x 70 x 60 cm

Bu fiyata ve özelliklere bu buzdolabını tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverWolf -- 4 Temmuz 2011; 13:42:30 >

• Ben tavsiye etmem, bu ürün yerine Samsung RT54EMSW modelini alabilirsiniz aynı fiyata. Samsung sağlamlık yönünden çok daha iyi bu ürüne göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Ben tavsiye etmem, bu ürün yerine Samsung RT54EMSW modelini alabilirsiniz aynı fiyata. Samsung sağlamlık yönünden çok daha iyi bu ürüne göre.

Öneriniz için teşekkürler. Samsung RT54EMSW için araştırma yaptım ama 1.090 TL civarından daha aşağı bulamadım. Teknosa'da var en yakın.. Çarşıda bir yerlerde 950 civarına bulabilir miyim acaba? Yoksa kampanya mı beklesek?

iyi çalışmalar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverWolf

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Ben tavsiye etmem, bu ürün yerine Samsung RT54EMSW modelini alabilirsiniz aynı fiyata. Samsung sağlamlık yönünden çok daha iyi bu ürüne göre.

Öneriniz için teşekkürler. Samsung RT54EMSW için araştırma yaptım ama 1.090 TL civarından daha aşağı bulamadım. Teknosa'da var en yakın.. Çarşıda bir yerlerde 950 civarına bulabilir miyim acaba? Yoksa kampanya mı beklesek?

iyi çalışmalar..

950'ye hiç görmedim ancak 999TL'ye satıldığını görmüştüm dönem dönem. Öyle olmasa bile bence 90TL'den kaçayım derken kötü bir buzdolabı almayın. Sonuçta 10-15 yıl arası mutfağınızda duracak bir ürün alıyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BOSCH'mu SIEMENS'mi?
    10 yıl önce açıldı
    LIEBHERR Buzdolabı alınır mı?
    13 yıl önce açıldı
    Vestel 55Q9900 alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.