Şimdi Ara

siemens sx 1 şarj sorunu.konu açılış yeri yanlış biliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar konunun yeri burası değil biliyorum ancak burada sorumun daha cabuk cevaplanacagını dusunuyorum... şimdi benım elimde siemens sx 1 var bu telefonu şarja takıyorum şarj almıyor.batarya tamamen boş.telefon gunlerdir oylece acılmadan duruyordu.sizce bu sorun nedir halledilebilir mi.? bir cevap alabnilirsem cok sevineceğim.. şimdiden herkese cok teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copicstar -- 25 Nisan 2007; 17:03:46 >

• şarj adaptörünün çalıştığından emin ol olmazsa philip contac sprey al telefonun şarj kısmına sık (sulu sanıp korkma zarar vermez)
  • arkadasım cok saol ama benım bulundugum yerde ole kontak falan seyler bulmam cok zor o yuzden baska yapacak şey bulmam lazım.paylaşımın için cok saol
  • o zaman selülezik tiner işini görür sentetik olmuyacak
  • selülezik tineri ne yapicam arkadasım içine mi dökücem nereye ne yapicam birazcık anlatsan ... cok zor durtumdayım ya
  • selulezik tenerle telefonun boardını temizle ekrana gelmesin diğer neresine gelirse gelsin farketmez
  • tamam saol dostum hemen bulup denicem[;(]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım sakın sentettik tiner olmasın telefona yazık olur sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: adem81

o zaman selülezik tiner işini görür sentetik olmuyacak

Emin misiniz selülozik tinerin birşey yapmayacağını

Lütfen dikkat li cevap verelim telefonun birçok yeri eriyebilir.
  • sadece boardı temizlerse sorun olmaz
  • aynısı benim başımada geldi.içinde bi parçası yanmıştı.garantiye göndermiştim.
    bence konuyu siemens bölümüne aç.daha iyi cevap alırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: adem81

sadece boardı temizlerse sorun olmaz

Bunu ilk defa denicek biri için çok tehlikeli olabilir.

Tiner yerine alkol tavsiyesi daha ii olur.

Batarya gunlerce boş kalmış. nokıa da basıma geldi eğer biraz bilginiz varsa bataryayı cıkarıp harici bir adaptörden direk voltaj uygulayın (+ - ) kutuplara dikkat edin bu uygulamada ki voltaj kısa süreli olsa yeter.
  • cok saolun arkadaslar... iyiki hemen uygulamadım tineri makineye veda ederdik.soylediklerinizi uygulayacagım cok tşk ler....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.