Şimdi Ara

siemens y.servis maduriyet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gün öncewww.hizlial.com dan siemens s1zmi a9000 modeli klimayi aldim. montaj icin cekmekoy servisinizi aradiğimda keşif icin bugun geleceklerini söylediler. Gelen kişi bu klimanın bu mekan icin yetersiz oldugunu, buraya montaj yapamayacağini söyledi. Yapmasi durumunda garanti dışı kalacağini belirtti. Aldiğim yerden bana bu şekilde bilgi verilmedi. m2 başı 500btu seklinde hesap yeterlidir diye internetten okudum vede metrekare yeterli cok pencere var sicak olur dedi gelen kişi Klima evime geldikten sonra bunun icin keşif yaptirmaliydiniz dedi. Ben nereden bilebilirim bunlari. tüketiciyi bu şekilde madur etmeye hakkınız yok. çağri merkezini aradiğimda size ulaşilacak dendi. Eğer yetersizse fark verin değişelim gibi birşeyde yok sadece kurmam deyip cekip gitmek cok saygisizliktir. insanlar ürünü aldiktan sonra yüz üstü birakmak olmaz. Lütfen bu maduriyetimin biran önce giderilmesini istiyorum.

Siemens yetkili servisin ne kalitede caliştiğini bilgilendirmek icin gönderdiğim mailin aynisini burayada yaziyorum. Siemens almadan 2 kere düşünün......

• quote:

Orijinalden alıntı: sercanceb

3 gün öncewww.hizlial.com dan siemens s1zmi a9000 modeli klimayi aldim. montaj icin cekmekoy servisinizi aradiğimda keşif icin bugun geleceklerini söylediler. Gelen kişi bu klimanın bu mekan icin yetersiz oldugunu, buraya montaj yapamayacağini söyledi. Yapmasi durumunda garanti dışı kalacağini belirtti. Aldiğim yerden bana bu şekilde bilgi verilmedi. m2 başı 500btu seklinde hesap yeterlidir diye internetten okudum vede metrekare yeterli cok pencere var sicak olur dedi gelen kişi Klima evime geldikten sonra bunun icin keşif yaptirmaliydiniz dedi. Ben nereden bilebilirim bunlari. tüketiciyi bu şekilde madur etmeye hakkınız yok. çağri merkezini aradiğimda size ulaşilacak dendi. Eğer yetersizse fark verin değişelim gibi birşeyde yok sadece kurmam deyip cekip gitmek cok saygisizliktir. insanlar ürünü aldiktan sonra yüz üstü birakmak olmaz. Lütfen bu maduriyetimin biran önce giderilmesini istiyorum.

Siemens yetkili servisin ne kalitede caliştiğini bilgilendirmek icin gönderdiğim mailin aynisini burayada yaziyorum. Siemens almadan 2 kere düşünün......

ben siemens ürünlerinden (alınacak olanlarından süper memnunum) hata sizde neden montajını yaptıracagınız servisi daha önce çagırarak keşif yaptırmadınız ki, tamamen suç sizde ve ben siemens servisinde süper ötesi memnunum.

• quote:

3 gün öncewww.hizlial.com dan siemens s1zmi a9000 modeli klimayi aldim. montaj icin cekmekoy servisinizi aradiğimda keşif icin bugun geleceklerini söylediler. Gelen kişi bu klimanın bu mekan icin yetersiz oldugunu, buraya montaj yapamayacağini söyledi. Yapmasi durumunda garanti dışı kalacağini belirtti. Aldiğim yerden bana bu şekilde bilgi verilmedi. m2 başı 500btu seklinde hesap yeterlidir diye internetten okudum vede metrekare yeterli cok pencere var sicak olur dedi gelen kişi Klima evime geldikten sonra bunun icin keşif yaptirmaliydiniz dedi. Ben nereden bilebilirim bunlari. tüketiciyi bu şekilde madur etmeye hakkınız yok. çağri merkezini aradiğimda size ulaşilacak dendi. Eğer yetersizse fark verin değişelim gibi birşeyde yok sadece kurmam deyip cekip gitmek cok saygisizliktir. insanlar ürünü aldiktan sonra yüz üstü birakmak olmaz. Lütfen bu maduriyetimin biran önce giderilmesini istiyorum.

Siz once kesif yapilmasi gerektigini bilmek zorunda degilsiniz.

Siemens malini hizlial'a verirken hizlial'i, son musteriyi nasil yonlendirip satisi ne sartlarda yapacagi konusunda yonlendirmeli. Eger satistan once kesif yapilacaksa bu olmadan satis yapilmamali.

Bu mal size satildi ise simdi kimse ben bunu takmam diyemez.

Konfor sarti farazidir. Ben 28 metre kare guneye bakan salonda 7000 btu klimayi senelerdir kullaniyorum ve cok memnunum.

Kullanim klavuzunun arkasindaki garanti sartlarina bakin. Onceden kesif yaptirmamak garantiyi bozar diye bir madde varmi ? eger oyle ise mali, kargo dahil tum masrafinizi geri alarak geri verme hakkiniz vardir.

Gelen servisin size servis fisi vermesi ve bu fise ne yapildigini veya neden dolayi ne yapilmadigini yazip imzalayip size geri vermeliydi. Servis bunu yaptimi ? Hic zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: keyselili

quote:

ben siemens ürünlerinden (alınacak olanlarından süper memnunum) hata sizde neden montajını yaptıracagınız servisi daha önce çagırarak keşif yaptırmadınız ki, tamamen suç sizde ve ben siemens servisinde süper ötesi memnunum.

keyselili,

Sucun kimde olduguyla ilgili yorumunuz ticaret kanunlarimizla uyumlu olmamasi dolayisiyla ancak sizi baglar niteliktedir..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.