Şimdi Ara

Sierra f90 anfi 99 YTL, sizce almaya değermi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • saturn un bu haftaki kampanysında sierra F90 amfi montaj dahil 100 YTL, büyük bir sistem kurmıyacam, sizce bu ürün bu fiyata almaya değermi, bir de otoya montajı nasıl yapıyorlar, arkada bir yerleri kesiceklermi

• sahibindende sıfırı 200 lıraya satan var, montaj dahil 100 lira güzel bir fiyat. montaj ise aracın bagaj durumuna veya bas kabini olup olmamasına göre değişebilir, koltuk altı, kabinin arkasına ya da arka koltuk arkasına olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manuel

saturn un bu haftaki kampanysında sierra F90 amfi montaj dahil 100 YTL, büyük bir sistem kurmıyacam, sizce bu ürün bu fiyata almaya değermi, bir de otoya montajı nasıl yapıyorlar, arkada bir yerleri kesiceklermi

bende bu anfiyi bu akşam bir arkadaşımdan duydum aradım satan yeri 1bas enfazla da 1mid takabılırsınız dedi siz aldınızmı bu anfiyi kaç adet mid bağladınız eğer aldınızsa ?
  • Satrn neresi ya adres verebilirmisiniz 100 tl çok ii bi fiyat bende amfi araştırıyorum. Ankara Media markt da 150 tl. arkadaşım aldı Ses kalıtesi gayet iyi tatmin edici düzeyde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyto06

Satrn neresi ya adres verebilirmisiniz 100 tl çok ii bi fiyat bende amfi araştırıyorum. Ankara Media markt da 150 tl. arkadaşım aldı Ses kalıtesi gayet iyi tatmin edici düzeyde.

istanbul bayram paşada forum istanbul içinde
  • arkadaşlar beylikdüzü mediamarkt te 149TL iken (ben ordan aldım) bahçelievler Real de ki MediaMarkt te 159TL aynı ürün.
  • arkadaşlar konuyla alakası yok ama ben yeni üye oldum nasıl konu açıcam onu bulamadım yardımcı olursanız sevininirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Linke tıkla ve resimdeki ok işareti olan yerden yeni konu aç.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_663/p_/tmode_1/smode_1/tt.htm

Sierra f90 anfi 99 YTL, sizce almaya değermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 24 Haziran 2010; 19:30:36 >
  • teşekkürler kardeşim
  • evet arkadaşlar benden başka alıpta aracına bağlayanlar oldumu acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.