Şimdi Ara

SIFIR >> Adidas TERREX SWIFT R2 GoreTex (Gri-Siyah) Continental Tabanlı (44 Numara) -- 425 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    TAKAS ve PAZARLIK mümkün değildir. Fiyatlar nettir.

İletişim; pm ya da
    0546 742 1000 Koray

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

En ucuz Trendyolda 509 TL.

Benim fiyatım 425 TL. Hiç giyilmedi. Aldığımda evde denedim ve 43 1/3 küçük geliyor diye 44 almıştım ama 44 de büyük oldu. Gittigidiyor üzerinden Adidas resmi mağazasından almama rağmen numara değişimi yapmıyorlar, iade hakkım varmış sadece. Ben de uygun bir fiyata aldığım için tabi iade etmek istemiyorum.
    Fotoğraf koymuyorum, evin içinde birkaç adım yürüdüm mağazada dener gibi, asla dışarı adım atmadım. Sıfır neyse odur.

Trendyol.com
    Unisex Outdoor Ayakkabı - Terrex Swift R2 Gtx - CM7493 adidas | Trendyol
    https://www.trendyol.com/adidas/erkek-outdoor-ayakkabi-terrex-swift-r2-gtx-cm7493-p-3724305?boutiqueId=304356

SIFIR >> Adidas TERREX SWIFT R2 GoreTex (Gri-Siyah) Continental Tabanlı (44 Numara) -- 425 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiickimse -- 21 Şubat 2019; 13:14:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.