Şimdi Ara

Sıfır Alacağım Arabaya Daha Önceden Proforma İle Özel Plaka Bağlanmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta okudunuz. bir bayiden sıfır araba almak için para verdim hatta sigortasını falan da yaptirdim. ancak bayi plaka işlemini yaparken sorun yaşadı. önceden arabaya kapora veren birisi aracın proformasını alıp gidip egmden plaka bağlatmış. bayiyle görüştüğümde arabaya herhangi bir şekilde plaka takilmadigi için sıfır durumunun bozulmadigini söylüyor. araç sıfır kilometre bu arada 26km kilometresini gördüm. proformadan plaka yaptıran şahıs da bugün egme gidip iptal etmiş aracın geçici tescil belgesi bugün benim adıma cikarildi. sizce endiselik bir durum var mı?. ek bilgi olarak aracın parasını geçen ayki fiyattan verdiğim için yaklaşık 20 30 bin ucuza almış bulunuyorum, sizce ne yapayım bu durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPlayboy -- 5 Ağustos 2024; 21:27:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk tescil tarihi sizin aldığınız gün olacaksa plaka takılmamış , trafiğe çıkmamış 0 km araçtır. eğer öyleyse ve fiyat avantajı varken hiç bir sorun olmaz.

• Bana sorarsanız da bir problem yok. Tescil edilmemiş sonuçta. Tescil edilebilmesi için aracın değerinin ve vergilerinin yatırılmış olması gerekmekte.

Bayi 1 lira eksik olsa tescili yapmaz. 600 lira için arandım oradan biliyorum.

Ez cümle aracın ilk sahibi sizsiniz.

• kamyonlarkavuntaşır kullanıcısına yanıt

evet ilk tescil tarihi ve tescil tarihi bugün görünüyor tescil belgesini attı bana şüphe duymam üzerine, yarın teslim alacağım inşaAllah

• çıkarılan geçici tescil belgesi üzerinde ilk tescil tarihi bugün ve benim adım var. çok sağ olun içime su serptiniz

• LazPlayboy kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun, kazasız sürüşler dilerim.

• ilginç bi durum ama. kapora verip özel plakaya kadar bağlamışsın, sonra ne olduysa vazgeçmiş. çok uzun süre gelmesini falan mı bekledi acaba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.