Şimdi Ara

Sıfır aldığım araçta cam filmi var [ANKARA DOĞUŞ OTO SEAT] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
7.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ne kadar yeni araba aldınız o kadar dandik malzeme ve işçilik satın alırsınız. Yanında garantisi olur teknolojik oyuncakları olur. Eski modellerine oranla çok daha sorunsuz olurlar. Ama sürüşdende bir o kadar kopuk olursunuz.
    2000-2010 arası araba aldınız o kadar kalite ve işçilik alırsınız. Bu aralıktaki araba kendi ederinin %10 u kadar masraf çıkarır. Ama sürüşüde bir o kadar keyifli olur.

Yeni yenidir. Ancak araçlar sizin için a noktasından b noktasına gitmeyi ifade etmiyorsa yeni araçlardan uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrandLotus -- 8 Eylül 2017; 5:1:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Ne kadar yeni araba aldınız o kadar dandik malzeme ve işçilik satın alırsınız. Yanında garantisi olur teknolojik oyuncakları olur. Eski modellerine oranla çok daha sorunsuz olurlar. Ama sürüşdende bir o kadar kopuk olursunuz.
    2000-2010 arası araba aldınız o kadar kalite ve işçilik alırsınız. Bu aralıktaki araba kendi ederinin %10 u kadar masraf çıkarır. Ama sürüşüde bir o kadar keyifli olur.

Yeni yenidir. Ancak araçlar sizin için a noktasından b noktasına gitmeyi ifade ediyorsa yeni araçlardan uzak durun.

eski araçlara ilgim yok. hem kullanılmış mal takıntım var. çok mecbur olmadıkça 2. el tercih etmem. arabanın sorunları ile uğraşacak vaktim de yok.
  • 0 arabaya bile güven olmayacaksa cidden gidelim artık bu diyardan. Böyle saçma iş mi olur sen sıfır diye al oradasindan burasından bir şeyler çıksın.

Bu arada ambalaj yoktu demiş herkes arabası için ben 2.el aldım 2bin kmde koltuk başları radyo gösterge kısmı filan jelatinliydi bizde araç cidden 0 gibiymiş ddyip sevinmiştik o ambalajları temizlikçi filan mı geçirdi yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: They Killed Kenny

0 arabaya bile güven olmayacaksa cidden gidelim artık bu diyardan. Böyle saçma iş mi olur sen sıfır diye al oradasindan burasından bir şeyler çıksın.

Bu arada ambalaj yoktu demiş herkes arabası için ben 2.el aldım 2bin kmde koltuk başları radyo gösterge kısmı filan jelatinliydi bizde araç cidden 0 gibiymiş ddyip sevinmiştik o ambalajları temizlikçi filan mı geçirdi yoksa

hocam birkaç arkadaşı aradım hiçbiri ambalajlı almamış arabasını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Sky

quote:

Orijinalden alıntı: They Killed Kenny

0 arabaya bile güven olmayacaksa cidden gidelim artık bu diyardan. Böyle saçma iş mi olur sen sıfır diye al oradasindan burasından bir şeyler çıksın.

hocam birkaç arkadaşı aradım hiçbiri ambalajlı almamış arabasını.

Belki de bir arkadaşın dediği gibi aracı hazırlarken sokuyor olabilirler mi? Çünkü camda filan iso seat belge etiketleri zart zurt vardı. Koltuktakileri geçtim de radyo ekranındaki filan tek kullanımlık sökme yeri filan vardı ondan sıfır gelmiştir hissiyatı oldu bende ama sonradan yapıştırılmışta olabilir tabi.

• Ben aracı teslim almadan hazırlanırken yanına gitmiştim, kilometre kısmında B yazıyordu. Ne kadar kullanılsa da B yazıyordu, teslim aldığım anda B'yi 0 yaptılar. Yani km değiştirme böyle oluyor, başlamış km'yi değiştirmiyorlar.

• Lord of the Sky L kullanıcısına yanıt
    Ben iki kere sıfır aldım, birinde yoktu.

Diğerinde tüm ambalajlar vardı, hatta araba da komple ambalajlı, hediye 🎁 paketi yapılmıştı, resim çekerek bana açtırdılar ambalajları.
    Sıfır aldığım araçta cam filmi var [ANKARA DOĞUŞ OTO SEAT]
    Sıfır aldığım araçta cam filmi var [ANKARA DOĞUŞ OTO SEAT]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alifatih -- 8 Eylül 2017; 6:20:52 >

• Temmuz ayında skoda bayine arabayı teslim almaya gittiğimde arabaya williams marka cam filmi yaptırdık. Neyse tam teslim alacağız, teslim edecek eleman ile satış temsilcisi aralarında konuştu birşeyler sonra satış temsilcisi kusura bakmayın dedi arabanın şasi numarasının son iki hanesine bakıp getirmişiz tüm numarayı şimdi kontrol edince sizin ruhsattaki araç bu değil demesin mi:s Muhtemelen diğer aracı alacak eleman benim gibi cam filmine para vermeden binecek :) Bence senin için bir sıkıntı yok para ödemeden arabana cam filmi çekilmiş. Güle güle kullan.

• O aracı belki biri sipariş etmiştir filmi yaptırtmıştır sonra çeşitli nedenlerden dolayı vazgeçmiş olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord of the Sky L kullanıcısına yanıt
    Slm.
    aracı aldığında yanlış anlama ama, çok para verdik gittii paralar diye kafan mı güzelleşti. hadi alırken heyacanlı idin farketmedin de bu kadar sürede yıkama-silme yapmadın, aracın etrafını şöyle bi gezmedin.Yeni çocuğa oyuncak alırsın eve gelince kaldırır atar bi köşeye, kusura bakma sende öle yapmışsın.Bu nasıl farkedilmez yahu.
    Bayiye git, bari tüm camlarıda yapsınlar ki tamm olsun.
    KUSURA BAKMA yani doğrular ACIDIR. İnş. kullanılmış ayıplı mal vermemişlerdir.
    Geçmiş ola.
  • Baska birvaraca takacaklarina kazara senin araca takmislardir filmi. Sonra da cikarmamislardir.

• rica etsek diğer camın da resmini atar mısın
  • Geçmiş olsun .Bu tam bir Rezalet bence...Hakkınızı arayınız...Büyük konuşmayım ama Başıma gelse o Bayiyi yıkarım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cam filmi mi var yoksa karartmamı on cam arka cam yanlıs takılmıs olabılır karatma ıse yada arkadasların dedıgı gıbı bırı alırken cam fılmı sıparısı gectı sonra vazgectı yada sizin araca yanlıslıkla uyguladılar sonra cıkarmadılar oyle kaldı.
  • Aralık 2015'te teslim aldım ben de Leon. Ön koltukların tamamında, multimedya ekranında, kapı direklerinde, direksiyonun altındaki FR logosunda, yerdeki halı döşemede, sürücü kapı kolunun iç kısmında naylon vardı. Ön-arka tamponda ve sürücü kapısında ayrıca mavi köpükler vardı. Ben depodan teslim aldım, bayiye gelmedi. Teslim aldığımda 5 km'de idi. Araçlar bayiye teslime gelmeden önce muhtemelen naylonları söküyorlardır.

Teslim alırken ihmalde bulunmuşsunuz, ben giderken imzalatacakları belgelerin çıktısını önceden alarak orada yazan her bir kalemi (korna dahil) test edip öyle imzaladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaasMontenegro

Hakkınızı arayın

Evet öyleymiş teşekkür ederim ben ince bir film sanıyordum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.