Şimdi Ara

Sıfır Aldığım Telefon IMEI Kopyalandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

19 Ağustos 2022 tarihinde Hepsiburada'dan Xiaomi Mi 11 Lite Satın Aldım.

Bugün itibariyle eşimin telefonuna mesaj geldi.Mesaj içeriği Xxxx IMEI numaralı cihaz kayıt dışıdır.90 günlük kullanım hakkı kalmıştır.Lütfen satın aldığınız yere başvurun şeklinde mesaj geldi.

Bu durumun ardından hepsiburada müşteri hizmetlerine durumu bildirdim.

Cihaz 2 kez servise gitti ve hiçbir şekilde dışarıda bir telefoncıya gitmedi.

Neler yapmam gerekir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep~DarkNeSs -- 10 Ekim 2022; 17:8:27 >

• Hiç bir şey yapmanıza gerek yoktu aslında. Eğer aldığınız satıcı Türkiye Garantili ürün sattı ise. Bazen bu tip mesajlar yanlışlıkla gönderiliyor.

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Mesajı gönderen YASAL UYARI hocam.Hepsiburada da benden IMEI istedi oda baktı aynı mesajdaki yazıyı söyledi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Deep~DarkNeSs

Mesajı gönderen YASAL UYARI hocam.Hepsiburada da benden IMEI istedi oda baktı aynı mesajdaki yazıyı söyledi bana

btk dan kontrol ettiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: canpolat_28

btk dan kontrol ettiniz mi?

Alıntıları Göster

Benim yapmam gereken nelerdir

Sıfır Aldığım Telefon IMEI Kopyalandı

• Size imei atılmış atılmış telefon satmışlar. Daha sonra aynı imeiyi başka telefona da atınca btk yakalamış.

• Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt
    Telefonun imeisi ile mesajda gelen imei aynı mı?
  • Kayrabey kullanıcısına yanıt
    Klon imeide süre 30 gündür e-devlet uygulamasında “klon imei olduğu tespit edilen cihaz” yazar
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt

Durumu servise aktardım , bilgi bekliyorum hocam.

Sen telefona mesaj ile gelen imei numarasını telefonun kutusunda ki imei ile karşılaştırdın mıi? Bu çok önemli eğer karşılaştırmafan servise filan verdiyse boşuna vermişsin.
    Telefon servisteyken başka bir telefon kullandınız mı?

IMEI kontrol ettiğimizde telefon ve kutuda'ki IMEI aynı hocam. Telefon servise gittiğinde farklı bir telefon kullanmıştı eşim.

Eşinin servisteyken kullandığı telefon kayıtsız, onun bilgisi sana gelmiş. Yani senin xaomi mi 11 lite telefonun kayıtsız filan değil. Servise gönderdiysen boşuna göndermişsin, keşke sana gelen mesajdaki imei ile telefonda ki imei karşılaştırsaydın

Anne'nin telefonu'nu kullandı hocam eşim.Bende BTK'dan kontrol ettiğimde şuan için bir sıkıntı yok gibi ama neden böyle olduğunu hiç anlamadım.

• Hocam size başka cihazın imei yi çakmışlar . Şimdi de o imei yi yeni cihaza çakacaklar. Panik yapmayın.
    Telefonunuza yeni imei nasıl atılır bunu google dan öğrenin. İngilizce biliyorsanız işiniz basit.
    Eski bir telefonunuzun imeisini de mevcut telefona çakın.

Muhtemelen resmi imajı veren esnaftan aldınız. Imei çakmak istemeseydi esnaf, 2000 liradan olurdunuz fazla dert etmeyin.

Resmi xiaomi böyle yaptıysa çok saçma bir hareket olmuş . Çinlilere yakışır iş yapmış.
  • Diktatör58 D kullanıcısına yanıt
    Yaw he he imei çakılmış cihaz yollamışlar, bilginiz yok gelip burda fikir belirtmeyin yukarda yazdıklarımı okuyun önce
    Ben bazen kayıtsız telefon kullanıyorum sonra kayıtlı cihaz kullandığımda, kayıtsız cihazın imei süresi yeni telefona geliyor bunlar normal çünkü sistem halen eski telefonu görüyor.. Bir kere gelir ikinciye gelmez

Üslubunu düzelt

• Diktatör58 D kullanıcısına yanıt
    Üslubumda bir sorun yok…

Yaw he he

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.