Şimdi Ara

Sıfır araba alana yalıtım yaptır demek nasıl bir kafadır? 🤔 (Otopark, Civic ve Forester) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 400 bine sıfır forester alıp bide yalıtımla uğraşıcağıma, 2. El g30 520i alırım kütüphane sessizliğinde ilerlerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superbi almadim daha pahali olan atecayi aldim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Garip..sana katılacağımi hic dusunmezdim şu forumda...millet sukadarlik araba Forester demişde o arac 450binlik bir arac filan degil...otv yi vergi dilimini 1.6 ya gore yapip oyle. Kiyaslamak lazim.arazi konusunda gerçek suv konusunda Forester fakat başka konularda ateca da boy olcusebilir

• Ülkede taklasız araba yok hala ikinci el diyosunuz.

• Japon arabalari motor sanziman olarak saglamdir. Ancak yalitim vr konfor olarak kotoludur. Honda , nissan v.b

• Fulcrum299 F kullanıcısına yanıt
    Ona da yalıtım yaptır müziğin ve yolun tadına varırsın.

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Ateca'nın rakibi xv olur. Forester büyük gelir. Eski kasa forester kullandım. Lastik sesi geliyor ama öyle abartı bir ses yok. Ateca kullanmadım, makyajlı leon kullandım. Yani forester'ın en kötü yanı olan yalıtımı bile ateca ayarında olabilir. Yeni xv'nin malzemesi, yalıtımı da iyiydi bence. Otoparkın testinde de bundan bahsediyordu.
    OTOPARK.comyoutube
    Subaru XV | TEST
    https://www.youtube.com/watch?v=Gm_w9KMNshg

• commandx C kullanıcısına yanıt
    2 yildir kullandigim atecayi kullanmamissiniz.forester kesin iyidir diyorsunuz..forester kullandinizmi??en azindan foresterden güçlü ateca ve yakit tuketimi baariz daha düşük...yalitim konusuna bende foresteri kullanmadigim icin kesin ateca iyidir diyemiycem.ama kullanmadığım için en az forester kadar iyidir de demiyecegim.xv de bu arada yuksek sw formatinda bir araç.

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Kesin bir şey konuşmadım. 2018 leon ile ekçski kasa forester, eski ve yeni xv tecrübem var. Bence hepsinin yalıtımı yeterli düzeyde. Övülecek yanı da yok gömülecek yanı da.

Xv imprezanın yerden yükseği, Ateca da leonun. Aynı sınıf araçlar. Ebatları yakın. Ateca daha şehirli xv biraz daha outdoor kullanıma yönelik. Ateca iç hacim, genişlik, kullanışlılık, konfor, donanım gibi konularda forestera rakip olamaz sınıfı ebatı gereği. Foresterın zayıf yönü olan yalıtımda yakındır. Bu her segment için geçerli. Golfün güçlü yanı yalıtım mesela. Passatla yalıtım dışında karşılaştırılmaz.

• Yalıtım da bir yere kadar işe yarıyor.Her tarafa köpük de sıktırsan plaka da yerleştirsen avrupalı rakipler gibi olamıyor.Bence sessizlik isteyen en baştan volksvagen,peugeot,ford alsın hiç böyle attraksiyonlara girmesinler.
  • NecronLord kullanıcısına yanıt
    Ne aldığının önemi yok, hemen hepsinde az yalıtım malzemesi kullanılıyor. Diğer markalara fazla para vermek yerine ilk alım maliyetini düşük tutup dışarıda ses sistemidir, yalıtımdır, kaliteli led fardır, multimedyadır pek tabii yapılabilir.

• Sinan bu isin kalan son bir kac kalesinden biridir , ona da mi adana yahu

Yalitim videosunu izledim , reklamini yaptigi adami da su an instagramdan takip ediyorum , cidden duzgun ve isini yapan bir adama benziyor oyle ki instagramdan kontaga gecip Turkiye tatilinde benim Mazda 6 ya da kapi izolasyonu ve hoparlor degisimi icin gitmek istedigimi belirttim..

Evet Japon araclarin yalitimi her zaman kotu olmustur bunu dunya alem biliyor zaten , muzik sistemleri konusunda ise yine adam hakli , aftermarket ortalama hoparlor dahi cok daha kaliteli caliyor stock muzik sistemlerinden bir de yalitimla harmanlayinca sonuc muazzam oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-13B66B2D0

Zaten yalıtıma kafayı takmış birisi 2el de olsa üst segmemt bir araç alır. Sıfır araba alıp yalıtım yaptırmak çok meşakkatli ve riskli bir işlem olsa gerek. Ayrıca Türkiye'de ki işçilik kalitesi herkesin malumu. ses yalıtımını düzelttireyim derken, başka bir çok sıkıntılar oluşabilir. Tabi insanlar kendi paralarıyla rezil olmak istiyorlarsa, o mevzu konu dışının mevzusu.
    Altına imzamı atarım.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

Sinan bu isin kalan son bir kac kalesinden biridir , ona da mi adana yahu

Yalitim videosunu izledim , reklamini yaptigi adami da su an instagramdan takip ediyorum , cidden duzgun ve isini yapan bir adama benziyor oyle ki instagramdan kontaga gecip Turkiye tatilinde benim Mazda 6 ya da kapi izolasyonu ve hoparlor degisimi icin gitmek istedigimi belirttim..

Evet Japon araclarin yalitimi her zaman kotu olmustur bunu dunya alem biliyor zaten , muzik sistemleri konusunda ise yine adam hakli , aftermarket ortalama hoparlor dahi cok daha kaliteli caliyor stock muzik sistemlerinden bir de yalitimla harmanlayinca sonuc muazzam oluyor
    Son kale filan, bunlar ilginç tabirler. oldu olacak son mohikan da deyin, tam olsun.

Ama bizzat adamın kendisi söylüyor; "Ben sadece makina mühendisiyim, buralara (artık nerelerse oralar) bilgimdem veya işin içinden geldiğimden değil, ilgimden dolayı geldim diyor." Birde, zamanında ek gelir ve hopi mahiyetinde bir sitenin kurucularından olmuş, hepsi bu. Ama boşuna demiyorlar, şeyh uçmaz muridi uçurur diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 21 Ocak 2020; 20:19:48 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.