Şimdi Ara

Sıfır araba mı İkinci el BMW 320d mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
8.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence o yaşa yakışır daha spor bi araba alın Hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    yeni moda o ya önceden yoktu bu kadar.
  • korsan58 K kullanıcısına yanıt
    Tek eksiği sunroof güzel araba ama sunrooflu olursa performansı bir BMW etmese de km olarak iyi BMW de olsa başka araç da sunroof vazgeçemeyeceğim bir dış donanım bunu demeyi unuttum sayın hocam galerici olsan galeriden ilan örneği gösterirdin galeriye bulaşacağıma fiestamla kalırım

• Ekonomi,Peformans,Dinamizm,Sürüş keyfi,Yol tutuş,Konfor tabiki 320d Minik M550d
  • ertug0 kullanıcısına yanıt
    Bakayım hocam haftaiçi öyle oluyorsa 2000-2500 normal hocam niye derseniz Audi A3 olan arkadaşım bunlara 1900-2000 arası ödüyor garantisi devam ettiği için 300-500 fark ediyor o fark BMWye verilir.

• despot1234 D kullanıcısına yanıt
    2012 model arabaya sırf bmw diye ve 100 bin km üzeri, 150 170 k yazık günah.Yaşımız aynı sayılır.Kaç sene 96 kasa corolla kullandım kendime ait şuan Audi kullanıyorum.Spor olması ve az yakıp çok kaçması önemli. Audi A4 2.0 tdi ve ya A3 sline(sanırım sıfır alabiliyorsunuz) ,Mercedes E serisinden başlar cla falan onların adı mercedes ortasında Çin tableti takmışlar o yüzden cla falan hiç bulamaşmayın.3 serisi çoluk çocukların ellerine düştü ülke de hep o yüzden 3 serisine soğuğum.Tavsiyem Audi zaten quattro farklı bir dünya virajlar da hissediyorsunuz frene basmak yerine gaza basmaya başlayınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesertEagle67 -- 25 Ağustos 2018; 21:35:50 >
  • Araba isi tamamen beklentiyle alakalidir.Beni 1.3 multijet memnun ederken seni 2.0 dizel 184hp memnun edemeyebilir..Bmw benim gözümde surus dinamikleri icin alinir o hissiyati baska araclarda bulmak zordur...Civicin tipine falan aldanma bmw farklidir bu konuda kiyas edilmez...

• Hocam bu yıl mayıs ayında 320ied aldım

Normalde yılda 8 10 bin km yapmayı planlarken memlekete özel bir neden sık gitmeye başladım şimdiden 10bin bindim ve sanırım yılda 25 bine yaklaşacağım.

Dizel almadığıma pişman değilim. Aynı kasa, aynı model daha fazla kmli dizel arabalar neredeyse 40 bin daha pahalıydı. Hatta dizellerde dolu paket nadir oluyor.

2015 sonunda f30lar makyaj yedi ve şanzıman yazılımında ncap testlerinde dahil farklılık var. Kaynak gösteremem ama forumun f 30 konusunda kaynakları vardı. Özellikle dizel motorlar çok daha rafine, 190 hp oldu ama tork grafiği çok daha iyi. Bir de sessiz.

Memleketten yazlığa geldim 1000 km yol ortalama 7 lt tükettim. İlk 250 km yolu cenazeye yetişmek için 140 kmsa ortalama ile mümkün olan yerlerde 200 e yakın hızlarda geldim. Kalan 750 kmde ortalama hızım 110 du yer yer hızlı yer yer sakin kullandım. Uzun dönem ortalamam 8 lt. Depo verisi ve bilgisayar örtüşüyor. Önceki arabam 1.6 dizel manuel golftü aynı yolu 5.8 6 lt ortalama ile gelebilirdim. Ancak 320 şehir içi 10 lt den az yakmıyor. 1500 kg tork konvektörü dur kalk trafikte çok yakıyor ancak akan trafikte 9 lt rahat görürsünüz. Hevesiniz varsa mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim. Golfe göre fazla yakması bu güne kadar beni hiç rahatsız etmedi. Hayata 1 kere geliyoruz bir daha ne zaman şartlar uygun olur meçhul. Golfü 225 bin olduğu yerde 170 bine 320 bedava bence.

2. El biraz şans işi umarım gönlünüze göre araç bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayihani -- 25 Ağustos 2018; 21:46:26 >

Peki o zaman.bilgilendirmek istedim yine de.Bu bütün periyodik bakım parçaları 500 tl tutuyor,dışarıda biyerde de işçilikle 600-650 arasına yapılabilir.Ben kesinlikle öneririm.Armaya para verdiğiniz bi araç değil,sürüş kalitesi çok yüksek araçlar.Yeni olması dışında Honda civicle kıyas kabul edilecek bir araç değil,samimi söylüyorum.

• Yakıttan da bahsedeyim.Bu araçla sakin gitmek demek 130 km/h ile seyir etmek demek,130-140 arası uzun yok tüketiminiz 4,8-5.4 arası değişir yolun eğimine göre ben 150-180 ara ara 240 km/h gibi süratlerde uzun yolda 6.8 nadiren 7 yakıyorum.Şehir içi maksimum görebileceğiniz 7.5 olur,o da biraz agresif biraz sakin karışık kullanırsanız.Ben denemeye gerek görmedim ama en dip 4,5 litreleri dahi görebilirsiniz uzun yolda

Teyzemin oğlu motor bakım ustası garantili olmazsa ona yaptıracam bakımları bu arada Borusan sitesinde 10 tane 3 serisi var hiçbiri 320d değil ve eski model göremedim

• DesertEagle67 kullanıcısına yanıt
    Hocam az önce de bahsettiğim a3ü olan arkadaşım zamanında a3 aldı bmw almayıp şimdi hala ilanlara BMW için bakıyor ve bana önerisi keşke zamanında BMW alsaydım aracımdan memnunum ama BMW sürüşü ve komforu daha iyi diye bu tamamen kişiye bağlı a3 alsam pişman etmez ama dediğim arkadaşım ozan gibi aklım hep BMW’de kalır

2 yıl kullandım a3 u problem yaşamadım aldiğimda 20 bin klm deydi sattigimda 85 bin civarıydı sorun çıkaracak olsa çıkarırdı herhalde.Civic bence o parayi hak etmiyor bmw de her zaman bmw düşük klm bulunursa ne den olmasın benim fikrim.

Borusanın sitesinden değilde sahibindene BMW PREMIUM SELECTION diye yazıp arama yaparsanız,her bayinin araçlarını görebilirsiniz.320d nadir bulunuyor,genelde 3.20ied modeli mevcut.O da hoş güzel lafım yok ama Motoru Pejo ile ortak geliştirilmiş bir motor,Kötü mü değil ama ben tamamen BMW mühendisliğiyle üretilmiş olmasını isterim o yüzden boş olmasına rağmen dizel seçtim.Hem yakıt ekonomisi daha iyi hem de çabuk şişem bir motor değil.Çabuk şişmeden kastım da ısındıktan sonra,performanslı kullanımdan sonra malesef motorsa bir baygınlık oluyor 1.6 benzinli f30’larda.N47 motorun yani dizel versiyonun,tork ve beygir eğeisi çok başarılı,çok akıcı bir gidişi var aracın,bayılma,bekleme yok ve her daim 380 nm tork ayağınızın altında.Araç isterse ağzına kadar yüklü olsun,o torku hissetmeye devam ediyorsunuz.Benim için önemli bir olay belki sizin için pek önemli olmasa da ben dizelin bu olayını seviyorum.Neyse lafı çok uzatıp kafanızı karıştırmak istemem.Özellikle merak ettiğiniz bi durum varsa yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertug0 -- 25 Ağustos 2018; 22:10:26 >

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Ne yapacaksın adamın mesleğini megane al de geç

• Kararınızı vermissiniz zaten, umarım gönlünuze göre bir BMW F30 bulursunuz, şimdiden hayırlı olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Çalıştığım yer eve 60 km ama otobandan şehir içi değil km nin çoğu otobandan yani şehir dışı sadece 4 km’de koridor var bir de triger zinciri siz kaç binde değişeceksiniz ya da değiştiniz tek pahalı olan bakım zincir değişimi ortalama 9-15 bin servis 6-7,5 bin özel servis ücreti

Ben de hocam BMW ciyim.Bmw benim gözüm de saat gibi araba fakat onu sıfır alıp o koltuğa ilk oturan ben olmadıkdan sonra...Bmw sürücülerinin trafikde neler yaptığı ortada ,özellikle 3 serisi. 5 10 bin km sonra ne olacağı belirsiz tabiki son karar sizin.Ama eski kullanıcısı yüzünden çıkaracağı problem ileri de hem cebinize yazık eder hem de duygularınıza

85 bindeyim.hiçbir ses yok şuan,çok titizimdir,motor ısınmadan,zincir yağlanmadan,çok devir çevirtmem,max 3.500 devir. 120.000 gibi değişir muhtemelen.Bunu özel değil yetkili serviste yaptırmanızı öneririm,alırsanız.Çünkü bir sorunda muhattabınız bellidir.Düzgün yapılmalıdır bu işlem,çünkü herhangi bir ayarın yanlış yapılması,motorun çöp olmasıdır.Uzun yolda gerçekten keyifle kullanabilceğiniz bu arada.Tek sıkıntı Ben BMW’nin kolduğunu rahat bulmuyorum,biraz yoruyor ama ona da kabul.

• DesertEagle67 kullanıcısına yanıt
    Valla bir arkadaşımda 320d var yeni nişanlandı arabaya iyi baktığını biliyorum sıfır almıştı 2016 yılında km az servis bakımlı iyi tanıyorum ama gücüm yetmez diye sormamıştım satacak evleneceği için olmadı o araba için konuşacam 20-30 bin kredi çekerim ihtiyaç kredisi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.